Bokslut över statsminister Stefan Löfven av Olle Ljungbeck

 ”Så kom då ännu ett bokslut  – Coronakommissionens rapport –  över hur dödens och förstörelsens regering vanskött sitt regeringsuppdrag.

https://www.svd.se/undermaligt-senfardigt-haveri–har-ar-kritiken

https://www.svd.se/hallengren-jag-haller-inte-med-om-kritiken

Den har utgjorts av socialdemokraterna – med Stefan Löfven i spetsen – jämte miljöpartiets Per Bolund och Märta Stenevi. Därtill kommer Annie Lööf, Centerpartiet som fungerat och fungerar som stödparti åt den mest brottsliga regering Sverige någonsin haft. Utan hennes stöd till Löfven hade de ca 7000 afghanska unga männen varit utvisade och de som våldtagit ett stort antal svenska kvinnor hade inte kunnat göra detta.

Det framgår klart och tydligt av kommissionens yttrande att av det stora antal – över 15000 – av de nu döda medborgarna har ett stort antal dött förgäves pga regeringens inkompetens/slapphet och liknöjdhet.

De många tusen  – framförallt äldre på äldreboende – som dött av corid 19 pga regeringens oduglighet och  hänsynslösa känslolöshet skulle levt i dag med en annan statsminister och regering. Av regeringen klassificeras deras död  som att de avlidit av corid 19.

Men är detta sant?

Är det inte mord genom undermåligt skydd mot smitta från bl a icke språkkunnig personal?

Men denna inkompetens och oduglighet har inte endast drabbat de som dött av corona. Nej den är också en orsak till morden, våldtäkterna, rånen, terrorn mot tusentals svenska kvinnor/män, flickor/pojkar utförda av migranter, som aldrig skulle tillåtits komma hit.

Eftersom vi nu enligt offentlig statistik vet att dessa grova brott till ca minst 70 procent utförts och utförs av migranter skulle regeringen ingripit och först stoppat all invandring därefter utvisat alla de som inte har rätt att vara här eller utgör potentiella risker. Inga sådana åtgärder  har vidtagits. ”Låt gå systemet” har varit och är Stefan Löfvens regel/rättesnöre. Trots att det dödas, skjuts, sprängs, bränns så gott som varje dag har denne handlingsförlamade brottsling låtit detta ske alltsedan han tillträdde 2015. 

När man nu ser samtliga företrädare för riksdagens partier avtacka och tom ge presenter till vår genom historien värsta brottsling kan man inget annat än för-tvivla. Ingen av dessa som nu kan komma att bli statsminister eller ledande regerings- eller riksdagsledamot har en moralisk nivå där de i stället skulle fördömt honom och verkat för att han ställts inför riksrätt eller blivit åtalad. I stället för att ha tvingats lämna regeringen vanärad har man sålunda hyllat den svenska historiens värsta brottsling/usling. Att han inte självmant lämnat politiken efter sina enorma förbrytelser kan inte tyda på annat än att han i likhet med forna krigsförbrytare inte förmår eller vill se sin psykopatiska personlighet och hur denna omöjliggör ett friskt ledarskap.

En stor skuld till detta bär även samtliga riksdags- och regeringsledamöter som nu ”avtackat” honom vid avgången. Det nödvändiga nu efter hans avgång och inför kommande val är att varje medborgare gör klart för sig och erkänner hur denne man och hans regering skadat svenska folket och vårt land. Endast ett tydligt avståndstagande vid kommande val från de partier och politiker som stött och fortfarande stöder honom kan ge Sverige en ny regering som har folket och landet Sveriges bästa för ögonen. Den regeringen måste också klart stoppa all invandring som inte innebär individer som har svenska folkets bästa för ögonen.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

——————————————————————————————————

Stefan Löfven har liksom Fredrik Reinfeldt använt förstörelsen av vårt land som språngbräda till sina internationella karriärer med deras öppna hjärtans politik, som enbart har gagnat dem själva och migranter som inte skall vara här.

Bildkälla: wikipedia.com

Ett bästa broder handslag

Bildresultat för  Reinfeldt och stefan Löfven

”Stefan Löfven satte aldrig Sverige eller svenskarna först

Stefan Löfven har ägnat hela sin regeringstid åt att göda globalismen, samtidigt som han aldrig prioriterat svenskarna. Det är så vi kommer minnas honom, menar Det fria Sveriges ordförande Dan Eriksson.….”

Riksdagens viktigaste fråga från SD;

När sverigedemokraten Tobias Andersson i riksdagen den 29 oktober ställer frågan till Stefan Löfven huruvida hans slösande av svenskarnas skattepengar på utländska och globalistiska projekt krattat manegen för hans fortsatta karriär påminns vi om regeringen Löfvens prioriteringar de senaste sju åren.

-> Läs eller lyssna på resten, samt se det avslöjande filmklippet från riksdagen här <-

Nu är det julafton för Löfven, när han kråmar sig med sitt tal på klimatfarsen i Glasgow, hans bidrag gör nog susen inför fortsatt karriär. Hoppas att någon i hans följe ser till att han inte skänker bort hela landet för att rädda världens klimat. Jag tycker att Putin och Xi Jinping gör helt rätt att endast delta via länk, medan privatplanen trängs utanför. Talen är vackra, men handling är skral, vilket avslöjar denna globala teater iscensatt av Rockefeller och hans bäste Big bröder.

Bildkälla; theworldnews.net

Bildresultat för glasgow klimatmötet
Ett glatt brödrasällskap

3 tankar kring ”Bokslut över statsminister Stefan Löfven av Olle Ljungbeck

  1. Avgående partiordförande och statsminister ska inte komma undan efter utspelet i
    Expressen-TV – ”vi har aldrig kritiserat islam och kommer aldrig att göra det” –
    ej heller att sedan hans tillträde som statsminister – Sverige beviljat
    cirka 800.000 (åttahundratusen) uppehållstillstånd !!!!!

    Vad gör journalisterna /programledarna ? …han kommer undan dessa fakta.
    Partikongressen nu i dagarna – borde finnas många tillfällen.

  2. Tobias Andersson (SD), en av Riksdagens mest begåvade talare, vidrörde Löfvens eventuella internationella karriär, vilket kom statsministern att ilskna till.

    Samme Tobias var f.ö. med gårdagens Aktuellt, där han försvarade SD:s krav om en utredning av public services vurm för kriminella rappare.

    1. Sverige toppar OECD:s statistik för biståndsgivare 2020 på 1,14 % av BNP= > 50 miljarder!!!!!
      Fn:s rekommendation till rika länder är 0,7%!!!
      Så Löfven är FN:s största jultomte!
      Kosing till FN höjdarnas älskarinnor, konferenser, privatskolor till ungarna, gigantiska löner/förmåner med bara smulor kvar till fattiga som lider nöd. Citat från en FN: arbetare på fältet.
      Detta tvingas vi finansiera med Nordens rekord i fattigpensionärer och oändliga sjukvårdsköer.
      Så den generositeten eller rättare sagt stöld av folkets pengar har öppnat dörren för internationell karriär för många avdankade politiker från höger till vänster.
      Riksrevisionens klagan når aldrig fram till Rosenbad eller Sveavägen.
      https://www.friatider.se/riksrevisionen-riktar-skarp-kritik-mot-bistandspolitiken

Kommentarer är stängda.