Är kärnvapenkrig USA:s och våra krigshetsares mål?

Först från Facebook där Ebba Busch är hög på dårskap med en gåva runt halsen från Ukraina. Floskler och lögner staplas på varandra.

 · 

”Ukrainas sak är vår, vi kommer stödja Ukraina så länge som det krävs. De kämpar inte bara för sin frihet, de kämpar även för vår.
När jag var på plats i Kiev mötte jag veteraner som sett sina landsmän betala det yttersta priset vid fronten för att kämpa för den fred och frihet många utav oss tar för givet.
Vi kommer stötta det ukrainska folket så länge som det krävs. Idag har statsministern tagit emot president Volodymyr Zelenskyj tillsammans Finlands president Alexander Stubb, Norges statsminister Jonas Gahr Støre, Danmarks statsminister Mette Fredriksen och Islands statsminister Bjarni Benediktsson. Under toppmötet signeras en deklaration för fortsatt militärt och civilt stöd till Ukraina.
Sverige har meddelat en treårig ram på 75 miljarder i stöd till Ukraina och den här veckan meddelade vi det 16e och hittills största militära paketet sedan Rysslands fullskaliga invasion.
Putin stannade inte vid Georgien, han stannade inte vid Krim, han kommer inte stanna vid Ukraina – det ligger i vårt intresse att stötta Ukraina så länge det krävs.
Scarfen är en gåva från Ukrainas vice premiärminister Yulia Svyrydenko. @ysvyrydenko

Emmanuel Macron i Frankrike har länge hetsat med franska trupper till Ukraina, än så länge har responsen varit svag från EU:s nationsledare, men det kan vända snabbt. Nu är han redo att ge Kiev tillstånd att attackera ryska militära baser med missiler som levererats av Frankrike, skriver Le Monde.

Zelenskyj är nu på besök i Norden och risk finns att försvaret förvandlats till en tom kuliss, när våra krigshetsare vill överglänsa världens ledare som de mest generösa givarna till skådespelarens korrupta regim. Han är inte nöjd förrän varenda man i Ukraina ligger utan liv i skyttegravarna och klappjakt råder på dem som lyckas fly. Ryssland är det säkraste valet, för inom EU riskerar de att sändas tillbaka. Hos våra unga kunskapslösa och egocentrerade politiker är nog Baltutlämningen under ww2 helt bortglömd, liksom exporten av järnmalm till Hitlers armé.

I går blundade makthavarna för Hitlers nazism och idag för de som finns runt Zelenskyj.

Nu har han fått Joe Biden att lova att amerikanska vapen får användas direkt mot ryska mål. Då står två kärnvapenmakter mitt emot varandra och världen borde darra. Men Jens Stoltenberg är mycket stolt och nöjd, för hans filosofi är att fred vinner man med krig.

”Oro i Ryssland för kärnvapenangrepp från Väst. Befogat? är rubriken på Global Politics artikel den 31 maj.
https://www.globalpolitics.se/oro-i-ryssland-for-karnvapenangrepp-fran-vast-befogat/

I den artikeln återges vad Knut Lindelöf har skrivit på sin blogg https://www.lindelof.nu/

”Mitt i försommarsolen når oss, som lyssnar på oberoende nyhetskanaler, skrämmande nyheter. Zelensky har nu pressat fram ett godkännande från USA och Nato om att få skjuta mot Ryssland med USA:s mest avancerade långdistansvapen. Sker detta passeras en aldrig tidigare passerad röd linje…
Det står nu och väger. Har ni förstått det?

Ukrainas krigsmakt är på gränsen till sammanbrott. Soldater kapitulerar oorganiserat, unga pojkar som nu ska mobiliseras flyr från landet. 3 miljoner ukrainare lär ha flytt till Ryssland, där de slipper både kriget och mobiliseringen.
Motståndsviljan är svår att upprätthålla. Vapnen som nu kommer från Väst kommer inte att göra någon skillnad. Man lider ju katastrofal brist på soldater, allt medan ryska bomber och missiler fortsätter att slå sönder vad som kommer i dess väg längs fronterna…

USA och Nato passerar nu en aldrig tidigare passerad röd linje genom att officiellt ge Ukraina detta tillstånd. Det blir första gången en av de två största kärnvapenmakterna med berått mod skjuter direkt mot den andres territorium…..” 

https://www.lindelof.nu/nagon-maste-trada-fram-och-saga-stopp-och-belagg/

————————————————————————————————————

Vem skall säga stopp och belägg, när alla västvärldens ledare låter världspolisen härja?

De utarmar sina egna länder och snart kan Nato kräva att svenska soldater skall ersätta bortfallet av Ukrainas män om inte Putin bestämmer sig för att eliminera USA:s baser, där Sverige kan bli ett nära mål, kanske kärnvapen- försett genom DCA-avtalet som betraktas som ett kapitulations avtal utan minsta krav. Där krig kommer efteråt.

Hur dessa nationsförrädare orkar stå och mässa om att bevara demokratin och vår frihet genom att dra in landet i krig, övergår mitt förstånd.

Tänk om dessa krigshetsare kunde lyssna på Hans Blix, diplomaten som aldrig fann några förstörelsevapen hos Saddam Hussein i Irak, när han kräver att denna förrädiska DCA proposition skall riksdagens utrikesutskott bordlägga. Tyvärr är krigstrojkan Jonson, Billström och Kristersson lika döva som USA med president Busch var på sin tid.

Blix poängterar att ”….avtalet innehåller långtgående och tioåriga förpliktelser berörande rikets suveränitet och säkerhet och har inte varit föremål för någon allmän diskussion utan föregåtts av en märklig tystnad….”

https://nyadagbladet.se/utrikes/hans-blix-kommer-amerikanska-bombflyg-placeras-i-sverige-utan-svenskt-godkannande/

Min undran är vad belöningen till denna krigstrojka består av som skänker försvaret till USA, Ukraina och resten av Sveriges suveränitet till EU?

Bild från nyheter24.se

”Skräcken är ett kärnvapenkrig som kan ge 10 år av vinter och mörker”

Men Ebba Busch kan ju svepa sjalen runt ansiktet i stället för gasmask…

8 tankar kring ”Är kärnvapenkrig USA:s och våra krigshetsares mål?

  1. Vad säger ”vår” tuffe Uffe! Har DU order på att i nästa steg ge dig på Kina också?
    Det är väl din ”våta dröm”. Tyvärr går det inte att dölja alla de inkommande kinesiska stulna barnen som försvann. När DU hade ansvaret över Adoptionscentrum! Kina väntar nog på att du ska sätta din fot där. Ta flyget ”barnhandlaren”, så slipper vi den borgerliga utsugande marionetten på ett bra tag.

    ”Den kinesiska armén är redo att försvara rättvisa i världen tillsammans med den ryska armén
    Detta uppgav den officiella representanten för Folkrepubliken Kinas försvarsminister, Wu Qian.
    ”Kinas väpnade styrkor är redo att arbeta tillsammans med den ryska militären för att fullt ut genomföra det viktiga samförstånd som nåtts av statscheferna.”
    – han sa.
    ⚠️ NOAK militär personal är redo att tillsammans med sina ryska kollegor ”försvara internationell rättvisa och opartiskhet”, och även göra allt för att säkerställa internationell och regional säkerhet, tillade Wu Qian.
    🇺🇸 Tidigare skrev västerländsk media att USA fick en mycket seriös motståndare i form av en allians av två mäktiga makter”.

    https://carlnorberg.se/2024/06/03/kinesisk-rysk-militar/

  2. ”Är kärnvapenkrig USA:s och våra krigshetsares mål”?
    Det närmaste svaret är inte det JA?
    Det blir Europa som kommer jämnas med marken, inte USA eller Ryssland.

    En teori: Om Europas politiska marionetter ”tror” att deras anfallskrig mot ryssland skulle dels vara framgångsrikt som isolerat, visar inte det på att de ALLA agerar springschasar åt det militära komplexet, Bankerna etc. ? Om Europa anfaller Ryssland, finns det inte någon som tror att man i bara ”farten” även kan anfalla Indien och Kina? Det omvända mot vad det globala mediala förespråkar, så att säga.

    Min slutsats: Anfaller man Ryssland med hjälp av ”väst”, då kommer/måste Kina, Indien och alla övriga som kan tänkas stå på anfallstur gå in med full kraft OCH då på Rysslands sida.
    Blir inte både Europa som USA då ett minne blott? Vem/vilka skulle ha en chans mot dessa SUPERMAKTERS koalition?
    Ett angrepp från väst på Ryssland är lika med ett angrepp på SUPERMAKTERNAS koalition.

    Om den svenska massan ändå kunde vakna. Vi är ju indragna i Ryssland – Ukraina konflikten! De skyldiga politikerna som möjliggjort detta, ska väl genomgå ”gatlopp” i varje stad som byhåla. Allt för visa oss om ”All Makt utgår från Folket”, eller inte?

    Ps. Vi har en av världens största ”underjordiska militärbunker” sedan 1996! Vad säger bara det?

    1. Din analys med ”….Ett angrepp från väst på Ryssland är lika med ett angrepp på SUPERMAKTERNAS koalition….” är tyvärr helt rätt.
      Med alla Bric länder som nu ingår, så kommer Kina och Ryssland att stoppa världspolisens framfart, trots att USA backas upp av bankdynastierna.
      Jag tror att Thailand var ytterligare ett land som är bränts av västs ”demokrati export” som nu blivit Bric medlem. Offren denna gång är du och jag med ett yrvaket folk som då äntligen vaknat upp. Makthavare brukar klara sig.

  3. Är det inte lika bra att vi utrotas?
    Om människosläktet kan frambringa sådana fullständiga idioter som västs ledare infinner sig frågan.

    1. Det är främst vi pensionärer som ställer denna fråga, som är födda och uppfostrade i en annan tid. De unga har värdegrundsskolan förstört, de ser bara världen i svart och vitt, trots att verkligheten är mycket grå.

    2. De som ska utrotas är väl de som orsakat det hela. Inte vi! Vi har inte orsakat något!

Kommentarer är stängda.