Polisens el chockvapen är knappast till för klanerna – inkluderingshysterin med EU:s mål gynnar inte folket

Nu får alla poliser tillgång till elchockvapen – ska fylla lucka mellan pepparspray och pistol

I år får alla poliser i yttre tjänst i landet tillgång till elchockvapen. I Sörmland har utrullningen börjat och nu finns det i alla polisområden i länet. – Elchockvapnet kommer att fylla luckan mellan batong, OC-spray och upp till vissa situationer när vi behöver använda vår tjänstepistol, säger utbildningssamordnaren Jens.” https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/nu-far-alla-poliser-tillgang-till-elchockvapen-ska-fylla-lucka-mellan-pepparspray-och-pistol

Bild från SR

I denna lucka finns knappast våldsbenägna klaner reflekterar signaturen TT.

Hej!

Vilka ska de användas mot?
Inte är det mot ”klanerna” i varje fall.
För därifrån kommer det ”riktiga kulor”.

Nej, det är väl enbart till för fulla, pensionärer eller motsägandes ”svenskar”.

IQ:n kan den ha blivit så låg hos polisen att man måste ge dem ”kul-fria” (dödliga) vapen.

För man vet ju inte hur många skott de måste skjuta, innan de träar. När de träffar vet de inte om de gjort rätt eller el.
Men det vet tydligen alla åklagare.
Polisen kunde lika gärna använda sig av ”leksakspistoler”, då kanske Eric Torell levt idag.

”I augusti 2018 sköts 20-åriga Eric Torell med Downs syndrom ihjäl av polisen när han var ute med sitt leksaksvapen i centrala Stockholm. Sammanlagt lossade poliserna 25 skott. Drygt ett år senare friades poliserna från alla brottsmisstankar.

Journalisten Gabriel Cardona Cervantes och polisen Rune Engström granskar händelsen som berörde hela Sverige. De kartlägger de många taktiska misstag som polisen gjorde före skottlossningen och lägger ihop det ansvarspussel som aldrig färdigställdes efter Erics död. Boken berättar också vem Eric var innan han blev känd som pojken med Downs syndrom . Den tecknar ett engagerande porträtt av Kungen av Vasastan , simguden och showmannen Eric.

Rune Engström vittnar om en felaktig utbildningsmiljö och offensivt agerande med vapenfixering påverkad av amerikansk polis. Boken beskriver också polisens och Åklagarmyndighetens mörkning av polisiära dödsskjutningar, där i stort sett alla fall läggs ner och blir sekretessbelagda. Om Polismyndigheten hade varit bättre på att dra lärdom av sina brister hade många dödsskjutningar, som denna, kunnat undvikas.
—————————————————————————–
Tänk om dessa journalister skulle sammanfatta alla misstag som våra politiker gjort från regering, riksdag, myndigheter, kommuner och regioner, då skulle ansvarspusslet bli gigantiskt stort.

Men så länge som tjänstemannaansvaret lyser med sin frånvaro, så blir ingenting gjort.

Inkluderingshysterin med mångfald och feminism har tvingat polisutbildningar att sänka både de fysiska och mentala kraven. Resultatet börjar synliggöras allt mer.

Många JO-anmälningar skedde efter denna wokepolis demonstration enligt Nya Dagbladet nyadagbladet.se

Feminister är en stor fara för samhället säkerhet, där många läcker som ett såll av sekretessbelagd information till sina brunögda och skäggiga älskare. Ingen skall inbilla mig att poliser uppfostrade i klan-hederskontext skulle anmäla sin broder. Lika lite som Muhammeds moder om det ligger ett par tusenlappar på köksbordet efter nattens aktiviteter.

Samma elände pågår i hela samhället, som till exempel inom Post Nord där brev, paket bara försvinner, numera måste avsändare helst rekommendera minsta vykort om det säkert skall komma fram. Socialförvaltningar är också ett utsatt område, där alltför många socialsekreterare betalar ut bidrag i rädsla för klanens repressalier.

Om någon tvivlar så läs boken ”En socialsekreterares bekännelser” av Maria Rennerstam.

Utbildningsväsendets inkludering ger inflation med fusk och överbetyg, för klanen kan stå bakom dörren. Inkluderingshysterin har även nått fram till ministernivå med skrämmande resultat, där Muslimska Brödraskapet finns bakom islamiseringen från riksdagen.

Men alla dessa händelser tystas ner, så inte SD med högerextremister skall få vatten på sin kvarn. Att moder Svea dränks av fusk, fiffel och båg är det inte så noga med, som att få behålla sin plats vid köttgrytan. Där EU utgör storköket, därför är det ganska meningslöst att lyssna på partiernas kandidater till EU parlamentet. Alla låter skenheligt likadant och ökar mobbingen av Polen, Ungern och SD av bara gammal vana, som nu funderar på att närma sig Le pens EU grupp.

Hela EU är på dekis med dess sanktioner och lojalitet till en världspolis, som krigsindustrin håller under armarna. Våra nationsledare hejar på mot ett www3, medan folket ännu sover.

3 tankar kring ”Polisens el chockvapen är knappast till för klanerna – inkluderingshysterin med EU:s mål gynnar inte folket

  1. Varför omnämns namnet EU hela tiden när det är CIA som skapade och därmed de som har kontrollen över EU!
    Byt namn på EU till dess rätta namn: CIA, Europa divisionen med rätt att konfiskera dess underliggande medlemsländer. DCA avtalet, kom väl lämpligt som ”ett brev på posten”.
    Den största politiska gemensamma bluffen genom tiderna. Något annat än ”livstid” skall alla inblandade få åtnjuta resten av sina liv. Det är inget mot vad man gjort ”humaniteten”.

Kommentarer är stängda.