En sammanfattning av dårskapen i världen

Av Dr. Vernon Coleman,  www.vernoncoleman.com 

"Vernon Edward Coleman är en engelsk konspirationsteoretiker och författare, som skriver om ämnen relaterade till människors hälsa, politik och djurskydd. Han var tidigare allmänläkare och tidningskrönikör. Wikipedia (engelska)"

Tyvärr har hans konspirationsteorier ofta överensstämt med verkligheten. Han är dissident och cancellerad/utstött från offentliga plattformar.

Här är min sammanfattning om världsläget från en av hans videor:

Pengarna är slut hos nationers regeringar, statsskulder har skjutit i höjden, korthuset med sedelpressar fungerar inte längre, vilket har resulterat i inflation, folket blir fattigare, pensioner minskar. Teknikutvecklingen går nu mycket fort, efter 35 är du passé.
Tärande främst äldre, kroniskt sjuka och handikappade måste elimineras genom dödshjälpsprogram. Höjd pensionsålder och sämre sjukvård gör att fler dör i förtid.
Krig och pandemier är andra effektiva medel för att minska befolkningen. Rädsla för (planerade) pandemier och klimatförändringar är ett effektivt vapen för makthavare för att få folket med sig och med statsmedias hjälp är rädsla mycket framgångsrikt.

---------------------------------------
Inledningen på hans långa artikel:

Hej, det är maj 2024. Välkommen till video 336.

Det är minst sagt mycket på gång.

Men ingen pratar om det stora problemet. Ingen pratar om vad som ligger bakom allt som händer.

Och ändå är det hela ganska enkelt.

Allt handlar om pengar.

Och tiden rinner ut snabbare än du tror. Den falska pandemin, de skadliga nedstängningarna, den galna besattheten av ett giftigt vaccin som aldrig testades ordentligt, fungerar inte och är nu orsaken till en epidemi av hjärtsjukdomar och en störtflod av cancerfall, den vansinniga sociala distanseringen, det absurda och farlig mask bärande, falsk statistik skapad med ett dödligt PCR-test som aldrig fungerade, den fullständigt ovetenskapliga globala besattheten av imaginär global uppvärmning, en kollapsande global ekonomi med skyhög inflation som nu är endemisk, strävan mot tredje världskriget med NATO som använder Ukraina som slagfältet för ett proxykrig med Ryssland och att förse Israel med bomber och kulor när dess falska flaggangrepp och etniska rensningsprogram fortsätter att förskräcka världen, det hånade Kina över Taiwan och nu ett planerat globalt dödshjälpsprogram, kraftigt främjat av ett följsamt och otvetydigt media, som är utformad för att uppmuntra fattiga, sjuka och psykiskt sjuka att anmäla sig till läkarassisterat självmord. Runt om i världen anmäls människor för att främja dödshjälp, precis som Greta användes av media för att främja klimatförändringar.

Den långa artikeln avslutas med

Kom ihåg att du inte är ensam. Fler och fler människor vaknar. Och när de väl är vakna somnar de inte om.

Misstro regeringen, undvik massmedia och bekämpa lögnerna.

2 tankar kring ”En sammanfattning av dårskapen i världen

  1. Behöver bara titta ut genom köksfönstret i utanförskapsområdet i Västra Stockholm, där jag bott sedan det byggdes på 70-talet. Verkligheten stämmer överhuvudtaget inte med vad vänsterpolitikerna och deras media desinformerat om de senaste årtiondena.

    1. Folket och den politiska adeln lever i skilda verkligheter. Där våra EU parlamentariker sitter högst upp på en moralisk piedestal, så alla skall se vilka goda och fina människor de är.

Kommentarer är stängda.