Begränsa EU eller är det folkilskan som skall begränsas?

Undrar jag när Jan Emmanuel och Sara Skyttedal håller media show med helikopter flykt från frågor.

Efter att de lanserat deras nya parti; Folkviljan.

Först trodde jag att det var ett något aprilskämt, för det kan man tro varje dag i det nya Sverige. Nu kryper de goda och fina människorna fram ur buskarna, när vi andra dissidenter under åratal har krattat manegen åt dessa mediedrivna karriärister.

Fast Jan Emanuel, som först vann Robinson för att sedan snabbt bli socialdemokraternas gullgosse, är i alla fall ärlig.

Slopa asylrätten förkunnar han, nej absolut inte för att minska migrationen, utan för att öka den, då den gode socialisten finner det orättvist att inte alla har ekonomi för att anlita människosmugglare. Karln blev ju stormrik på att sälja undermåliga asylplatser till migrationsverket, då han väl känner till massinvandringens affärsmöjligheter.

https://www.friatider.se/jan-emanuel-vill-skrota-asylratten

Att Sara Skyttedal kan PR går inte att förneka, hon byter åsikter lika fort som nagellack. Plötsligt har hon lagt örat till marken och tror sig om att representera folkviljan, hon som alltid röstat som Ursula von der Leyen vill. Men det var ju enbart partipiskans fel att hon röstade mot sitt obefintliga samvete. Nu skall det bli andra bullar.

Deras nytillkomna medarbetare är mest vänster fast Jan Emanuel förkunnar att de kommer från olika partihåll, han tänker nog att mångfald berikar när beslut skall tas. Socialdemokraterna tjurar givetvis och nu har visst han fått lämna partiet.

Framtid, är det nog ingen som vet, en dagslända eller räcker media drivet ända in i parlamentet?

Men nu får i alla fall Ebbas väninna lilla Alice konkurrens i sin outfit för nu är helikopter och guld det nya folkliga skriver Aftonbladet som konstaterar att man kanske inte kommer ända fram med helikopter och PR glitter.

Erik Helmerson ledarskribent på DN tror att partiet kommer att krascha, för han betraktar det mer som en Facebookgrupp med rättshaverister.

https://www.aftonbladet.se/ledare/a/xgxBdn/jan-emanuel-och-sara-skyttedals-folklistan-kan-locka-unga-hustlare

https://www.dn.se/ledare/erik-helmerson-darfor-kommer-folklistan-att-krascha-och-brinna (låst artikel)

Bild från arbete.se Folkviljan eller folkilskan det är frågan?

2 tankar kring ”Begränsa EU eller är det folkilskan som skall begränsas?

  1. Suck , pust och stön , några kakistokrater till som vill fram i kön ? Till grytorna med kött ! Har de där att göra när de landet så totalt förött ? Dessa grytor som vi håller kokande med våra pengar . Och dessa människor behandlar oss enkom som drängar . Efter alla år som man betalat sin skatt får man bara tillbaka ett gapskratt . Suck , pust och stön .
    Mvh Sjöström

    1. En god sammanfattning av det Nya Sverige med en text som borde musiksättas.

Kommentarer är stängda.