”Hur länge ska vi tillåta oss att bli dödade och samtidigt acceptera att inte få prata om det?” 

Nu är socialminister Jakob Forssmed riktigt i gasen och kräver fler påfyllnadsdoser och oftare. Han lägger sig platt för WHO precis som hans chef gör för USA med Nato och det farliga DCA avtalet.

Kanske det är EU:s ordförandes korrupta lager från Pfizer som skall prånglas ut?

”Trots att nya rön om covidvaccinernas dåliga effektivitet och höga risker strömmar in, trots att Jakob Forssmed konfronterats i Riksdagen av Elsa Widding som bombarderat honom med fakta om riskerna med covidinjektionerna förblir Forssmed komplett faktaresistent….” https://www.vaken.se/jakob-forssmed-kraver-fler-pafyllnadsdoser-och-oftare/

Oron på regeringskansliet kanske mer handlar om att de över 80 år inte dör fort nog. Att denne misstänkt lobotomerade man skull ge något svar på rubrikens fråga är helt uteslutet. Han vet ju inte ens hur många sprutor han har tagit själv. Visserligen utfördes den sista lobotomin 1969, men hans intellekt och känsloliv verkar ändå allvarligt skadat.

Frågan i rubriken ställs i bloggen Snapphanen och artikeln förmedlas av en bloggföljare. https://www.snaphanen.dk/2024/04/23/hvor-laenge-endnu/

”Det här är Cecilia, på Collaroy Beach, Sydney, Australien. Cecilia fick 5 injektioner. Hon kan inte längre tala, svälja eller gå. ”Hon vill inte att det här ska hända någon annan.”

Det är tre frågor som uppstår:

1) Hur länge ska vi tillåta oss att bli dödade och samtidigt acceptera att inte få prata om det?

2) Kommer de ansvariga för detta massmord att komma undan ostraffat?

3) Hur kommer antalet dödsfall, skador och infertilitet att utvecklas under de kommande två till tre åren?

Det är viktigt för dem som kommer att dö i framtiden, för de funktionshindrade och för hur lätt eller svårt det kommer att bli att hålla sanningen om detta dold.

Slutligen måste det tilläggas att de som nu är inne på sitt fjärde år av tystnad om detta brott har ställt sig på brottslingarnas sida. De borde inse att de gör det möjligt för ännu fler människor att dö. Cecilia befinner sig i de stupades skog nära Sydney.

Häromdagen såg jag en sjuårig dansk flicka som dog av hjärtstillestånd. I England-Wales har 680 000 extra dödsfall inträffat på två år. I USA är det en miljon. I Europeiska unionen måste det vara närmare 1,5 miljoner människor.

Och vi i den ”fria världen” med de ”fria medierna” låter det ske i tysthet. Som lämlar låter vi oss drivas till döds av bland annat politiker, och en sak kan vi vara säkra på: dessa politiker är väl medvetna om vad som pågår. Bara deras fullständiga tystnad avslöjar dem. Det kommer inte att vara roligt att leva i Danmark/väst enligt rättsstatsprincipen om de kommer undan med det ostraffat. Vi cementerar den totalitarism som våra efterkommande kommer att leva under. Så mycket kan vi säga med säkerhet 2024.”

Först säkert, effektivt och sedan knäpptyst. Biverkningarna som försvann, när politiker och statsmedia krokade arm
Cancerläkaren Ute Krüger: Om Turbocancer efter vaccinering mot Covid -19.

Det hon redovisar i denna video från Snapphanen är olika patientfall där kroppsvävnad har har studerats med histokemi.

Enligt Wikipedia är Histologi (av grekiskans ἱστός, ”väv”, ”vävnad”) läran om biologisk vävnad, studerad i ljusmikroskop eller elektronmikroskop och genom histokemi.

Där hon noterat hur cancer snabbt har utvecklats till turbocancer, som är mer aggressiv med snabb celldelning och som även drabbar yngre personer. Även autoimmuna sjukdomar med ökade inflammationer i kroppens olika organ har påträffats i hennes kliniska verksamhet som cancerläkare med många publikationer i sitt CV.
Gemensam nämnare är att dessa patienter har kavlat upp ärmen flera gånger och oviljan från ”Drug administration” (Läkemedelsverket) som krävde att hon skulle dra tillbaka sin rapport till dem.

Majoriteten av henens kollegor har varit mycket ovilliga att koppla turbocancer och ett mer aggressivt förlopp vid andra inflammatoriska sjukdomar med vaccineringen mot Covid-19. Därför går det trögt från sjukvårdens olika kliniker att redovisa biverkningsfynd, för forskare är så beroende av alla fördelar och belöningar från läkemedelsverken.

Ute Krüger har arbetat i Växjö och Kalmar som onkolog (cancerläkare) men har nu egen privat klink för främst cancer patienter.

Relaterade källor utöver Snapphanens artikel.

https://rumble.com/v1do1rb-covid-vaccination-and-turbo-cancer-pathological-evidence-with-english-subti.html
https://lakartidningen.se/aktuellt/nyheter/2022/09/overlakare-kopplar-vaccin-till-cancer-i-klipp-som-setts-av-hundratusentals/

https://se.linkedin.com/posts/ute-kr%C3%BCger-a07625a6_folkets-radio-turbocancer-activity-7187357868579266560-UMB6

https://nyadagbladet.se/halsa/snabbvaxande-tumorer-drabbar-unga

I läkartidningens kommentatorsfält efterlyser flera läkare en gedigen utredning, men vem skulle sponsra den?

Skandalen med detta snabbframställda vaccin med mRNA teknik som med sina spikar når kroppens alla celler kan rubba det naturliga immunförsvaret och måste tystas ner, för den medicinska skandalen är för stor.

Big Pharma, WHO (Bill Gates) politiker med media måste nu hålla ihop, därför är det midnatt och tyst i mediehusen…

https://sv.wikipedia.org/wiki/Coronavirus#Coronavirus_hos_m%C3%A4nniskan

Bild från ogopediaenespecial.blogspot.com

För er som orkar, 92 referenser till covid-19, vacciner och det politiska bedrägeriet finns i Newsvoices sammanställning https://newsvoice.se/2024/04/covid-befolkningskontroll-summering/

6 tankar kring ””Hur länge ska vi tillåta oss att bli dödade och samtidigt acceptera att inte få prata om det?” 

  1. Det är väl bara att sk*ta i vad politikerna säger. De babblar så mycket.

  2. De flesta medborgare är redan immuna och resistenta , inte mot vaccin och sjukdom utan mot fakta . Att ändra på det i konkurrensen från media ?
    Mvh Sjöström

  3. Socialminister Jakob Forssmed inser du inte att hela Sverige ser dig som marionettfigur när du själv undviker att besvara om du själv tagit COV sprutor!
    Sist var det väl ”Anders Tegnell” som stod som samhällets grindvakt innan han åkte ut ur ”svängdörren”.
    Beträffande Forssmed, har han fastnat i ”svängdörren”?
    Är det som så då blir det svårt att ta sig ut därifrån. Forssmed får nog snurra runt i svängdörren tills man hittat en ny ”inkompetent” marionettfigur som får ta över i rampljuset.

    1. Lena Hallengren (S) fd socialminister var överlycklig, när hon blev att inbjuden till Davos, där satt hon sedan mest och log.

  4. De politiska Högdjuren i Stockholm, kan de orsaka en medborgerlig jakt på lokala politiker som hos sig själva? Man slaktar den svenska befolkningen!
    Då har även VI rätten att SLAKTA alla de svenska politikerna som realiserat detta s.k. COV bedrägeriet.

    Den svenska regeringen:
    Vad tror ni själva kommer att hända NÄR de allra flesta av den svenska befolkningen genomskådat ERT COV bedrägeri MOT hela det svenska folket!
    Det blir väl som Maud Olofsson sa efter förlustaffären på mer än 50 MILJARDER:
    Jag tar mitt ansvar och avgår!
    Tyvärr kommer det INTE att räcka med att enbart avgå, politiker!
    Vad tror ni själva om vad den svenska befolkningen innerst inne önskar?
    Vad tror ni manipulerande politiker händer när er oavbrutna ”splittring” av oss svenskar, VÄNDER?

    1. I alternativa medier strömmar det dagligen ut artiklar, rapporter om gen vaccinets biverkningar och död, men i statsmedia är det knäpptyst.

      Några exempel från den 27 april.

      – Effekter på mor och barn som bär upp Mike Yeadons varningar
      https://lionessofjudah.substack.com/p/effects-on-mother-and-child-that

      – Dr Yeadon: Är ”vacciner” ”åtgärden för att skapa förutsättningar för fertilitetsminskning” som Kissinger förespråkade 1974?
      https://lionessofjudah.substack.com/p/dr-yeadon-are-vaccines-the-action

      – Fertilitetskatastrof – Amy Kelly återger otaliga grymheter från Pfizer Docs
      https://lionessofjudah.substack.com/p/fertility-catastrophe-amy-kelly-recaps

      – Avfolkningsindustrikomplexet: FDA-licensierade vacciner utvärderas inte för karcinogenes, mutagenes, försämring av fertilitet
      https://lionessofjudah.substack.com/p/the-depopulation-industrial-complex

      – Avfolkning via massvaccination: Stelkrampsvaccin kan spetsas med antifertilitetsläkemedel
      https://lionessofjudah.substack.com/p/the-depopulation-industrial-complex

      – FÖRÄLLAGT MASSMORD: Alarmerande data från Kanada och Vaccines Batch Scandal
      https://lionessofjudah.substack.com/p/premeditated-mass-murder-alarming

      – CHOCKERANDE – Här är vad som verkligen finns i vaccinet
      https://lionessofjudah.substack.com/p/shocking-here-is-what-really-is-in

      Men det är samma inställning hos medborgare som med invandringskriminaliteten, det drabbar inte mig… Nej alla vaccinerade får inte biverkningar, ca 30 % får svåra biverkningar tom hjärtdöd hos främst unga, över 30 % får inga problem alls och resten får milda, övergående biverkningar är uppskattningen från olika studier.

Kommentarer är stängda.