Avfolkning bättre för alla eller bara för eliten?

En artikel i vaken.se fick mig att fundera på vad målet var för talet av Black Rocks VD Larry Fink i WEF:s träff i slutet av april i Saudiarabien. https://www.vaken.se/blackrocks-vd-framjar-avfolkning-och-ersatter-manniskor-med-maskiner-i-utvecklingslander-for-battre-livskvalitet/

Citat ”För BlackRocks VD Larry Fink kommer länder med minskande befolkningar att bli ”stora vinnare” när det gäller att hantera sociala problem som uppstår när ”människor ersätts med maskiner.

Där hans förtjusning med avfolkning var stor. Budskapet var att avfolkning ger bättre livskvalitet i utvecklingsländer om deras arbete ersätts av maskiner.

Kanske det också var en faktor med den ökade överdödligheten i genvaccinets spår?

Mindre klimatpåverkan (själv håller jag mig till miljön) och mer resurser till var och en att dela på vore ju inte så dumt.

Men vad den superrike VD:n menar är att om befolkningen minskar så tvingas länder till mer automatisering med robotmaskiner och AI som gör jobbet i stället för många händer och huvuden. Dessa räddare kommer inte från Mars, utan kräver investeringar främst i utbildningskapital, som utvecklingsländer saknar pga av korruption och vapen inköp inför nästa stamkrig, medan investmentbolagen med världsbanken kapar åt sig allt mer av naturresurser.
Biståndet till Palestina är ett varnande exempel, där miljarder i endast ökat Hamas framfart och folkets lidande som sköldar för Israels attacker.

Citat: Larry Fink förutspådde också att paradigmet för negativ befolkningstillväxt kommer att förändras och tillade: ”Och om löftet – och det kommer att hända – om löftet om allt detta omvandlar produktiviteten, vilket de flesta av oss tror att det kommer att göra, kommer vi att kunna höja levnadsstandarden i länder och för individer, även med minskande befolkningar.”

Kruxet i utvecklingsländer för denna storslagna omvandling är att utbildningskapitalet är mycket lågt och hur det skulle höjas framkom inte i talet.

Tyvärr är den demografiska utveckling oroväckande mellan nord och syd. Befolkningen ökar ständigt i Afrika med fattiga länder och minskar i norden med Europa. Där verklighetsfrånvända EU bara kräver mer invandring och skyller på en åldrande befolkning. Eftersom WEF:s agendor är för hårdsmälta för att indoktrineringen skall ge önskat resultat, när välbehövliga högervindar blåser i hela Europa, tack vare den ständigt ökade invandrarbrottsligheten. Splittra och söndra strategin verkar nu går över i sin motsats, med förbannade medborgare som ser att deras politiker i smyg har bytt uppdragsgivare, den globala finanseliten i stället för folket.

Mer om detta reflekterar K-O Arnstberg över i sin krönika. https://swebbtv.se/w/5UxFcqZ6brzJHP4niptXUe?utm_campaign=cmp_3164513&utm_source=getanewsletter&utm_medium=email

Om väst enbart släppte in migranter som hade potential för assimilering, lärde sig värdlandets språk och förkovrade sig i stället mot självförsörjning i stället för att bli bidragsförsörjda livet ut, då kunde demografin balanseras, men så är inte verkligheten.

Bild från clasf.com.br

Jag är övertygad om att folkutbytet mest är till för att bryta ner nationalstaten och folkminskningen behöver pandemi krävande vacciner, så att WEF:s agendor kan förverkligas. Nu hetsar WHO regeringschefer att säga ja till organisationens diktatoriska pandemiavtal. Och med vår kunskapslösa och arroganta vindflöjel som socialminister så lär det bli ett JA.
https://nyadagbladet.se/utrikes/who-uppmanar-lander-att-slutfora-kontroversiellt-pandemiavtal/

Människohänder och kloka huvuden behövs inte längre med AI:s intåg, som i Klaus Schwabs orätta händer blir en mänsklig katastrof. Framtiden innehåller Orwell och Aniara i kvadrat.

Bild från clasf.com.br

3 tankar kring ”Avfolkning bättre för alla eller bara för eliten?

 1. Avfolkning eller inte…vi befinner oss i en till synes hopplös situation. Efter att strövis ha sett på ”mello” så visades Irlands bidrag. Något mer sataniskt och ondskefullt har väl sällan skådats.
  Denna ”show” är riktad till allmänhetens familjer, barn och ungdomar. Vem har beställt detta budskap till att förmedlas och att sinnesförvränga unga människors hjärnor.
  Satansismen göres sig numer gällande i alla människors vardag. Den visar sig så kanske ej så mycket i ord som den gör sig i handling.
  Vi har idag politiker som representerar diverse ideologier men som i slutändan verkar för ett och samma slutgiltiga mål,nämligen satanim.
  Det är så ledsamt att betrakta samhällskollapsen som stundar. I skrivandets stund så är jag 65 år fyllda. Jag har sett den bästa av världar när jag växte upp. Ett samhälle där människor stod upp för varandra. En värld av solidaritet och medmänsklighet.
  Den världen är förlorad. Förlorad i ett vansinne utav #solidaritet# gentemot bidragstagare ifrån t.e.x. Somalia E.t.c.
  Vanliga medborgare har sett var det bär iväg men blivit tystade utav den rådande ”värdegrunden” Man kan fråga sig om vems ”värdegrund” det handlar om.
  Jag har nära vänner som fegar ur när det handlar om vårt eget överlevande, Vänner som ej kan inse allvaret i det nuvarande tillståndet. Hoppas nu på god respons ifrån Kristna nationalister och Sverigevänner.

  1. ”…Vanliga medborgare har sett var det bär iväg men blivit tystade utav den rådande ”värdegrunden…”
   Ja, vi är många som blivit tystade, främst vi som levt i den lilla världens medmänsklighet. Jag minns min barndoms 50-tal i ett tryggt brukssamhälle, där grannar hjälpte varandra när livets baksida slog till.
   Jag orkar inte längre se varken Euro festivaler eller Agenda. Försökte en stund i går kväll, allt lät likadant med epilepsi framkallade ljusfenomen, förstod att jag blivit riktigt gammal.
   Men det jag har läst från höger/vänster media, så tyckte jag att Israels unga artist Eden Golan skötte sig bra under medias pressande frågor om ansvar.
   Jag bytte dock snabbt kanal till 2:ans vackra skönsång med kör och solister och i SVT:s Agenda råder liknande förljugna mantra som i artisternas texter, dock utan ljusfenomen.

 2. Ungern tycker jag är ett föredöme . De värnar sin egen befolkning . Så varför importera undermåligt ? Regeringspartiet Fidez ligger på höga ”odemokratiska” procenttal i valen , runt 50% ! Så får de ju bannor från övriga i EU också . Att nationalstater och känsla för dessa skall bort torde stå klart för var och en tänkande medborgare i Europa och annorstädes . Fråga medborgaren om Black Rock , Vanguard , WEF mm så har de ingen aning om vad man talar om .
  Mvh Sjöström

Kommentarer är stängda.