Ett tal som fick stormande applåder med 50 miljoner visningar på X

Eva Vlaardingerbroek, född 1996 i Amsterdam, är en nederländsk opinionsbildare, programledare och tidigare politiker för partiet Forum för demokrati.

Med mångfald menas att vita i värdlandet skall vara i minoritet

”Eva Vlaardingerbroeks tal på ungerska högerns konferens CPAC Hungary på temat Europas överlevnad i folkets krig mot elitens påtvingade ”mångfald” och massinvandring vilket skapar våld, misär och splittring på hela kontinenten….” Svensk text. Swebbtv

Eller läs Fria Tiders sammanfattning med – Våra eliter har förklarat krig mot oss och det är hög tid att vi slår tillbaka, var hennes avslutningsord.
https://www.friatider.se/miljoner-sag-hennes-brandtal-mot-befolkningsbytet

Lyssna, läs och njut, där hon enkelt och elegant sammanfattar vad den nya världsordningen innebär. Främst splittring och söndring av nationalstaten. Och hävdar precis som många av oss offentligt utstötta, att det inte går att reformera denna korrupta EU-koloss, som enbart för globalisters talan.

Hon nämner i sitt tal också

 • Samuel Huntington, statsvetare, forskare skrev om islams blodiga gränser i boken ”The clash of civilization”
  ”överallt där islam delar gräns med en annan civilisation uppstår krig, kamp och kollision. De använder västvärlden som projektionsyta för sitt lands tillkortakommanden. De reaktionära ideologierna har fått ny geografi”. Citat från blogginlägg 13 oktober 2023 från kategori; Forskning.

Nu är vänsterliberaler livrädda för att höger partier skall få framgång i EU valet den 9 juni som är röstdagen i Sverige.

Magdalena Andersson (S) är riktigt i farten för väljarimporten får ej avstanna inför valet om ett par år. Under hennes 1 maj tal vill hon demokratisäkra Europa med att EU får slänga ut länder som inte sköter sig. https://www.svt.se/nyheter/inrikes/s-vill-kunna-utesluta-lander-ur-eu

Hela högen av svenska parlamentariker tävlar om att ställa Viktor Orbán med Ungern i skamvrån. Han är den enda regeringschef som sätter sina medborgare före främst våldsbenägna unga män från klanstyrda och korrupta länder, där respekt och hederskultur blomstrar.

Nu känner sig även statsmedia tvingad att påpeka hur Europas befolkning minskar i en intetsägande artikel utan analys av grundorsaker. https://www.svd.se/a/0VEea6/lisa-irenius-veckobrev-europeer-borjar-bli-en-pyttig-minoritet

6 tankar kring ”Ett tal som fick stormande applåder med 50 miljoner visningar på X

 1. Det verkar som om att det blir flera följetonger i Örebro, kring den inkompetenta Åklagarkammaren!

  Det blåser kring åklagarkammaren i Örebro. Högsta ledningen slutar, det fattas personal och i fredags hölls ett krismöte för de anställda.
  – Arbetsmiljön har varit bristfällig, säger områdeschef Mats Eriksson.
  Problemen på åklagarkammaren har pågått i flera år. En konsult har tagits in och det har gjorts en kartläggning av arbetsmiljön. Den kartläggningen har presenterats för personalen men innehållet är inte offentligt.
  Man behöver alltså inte redovisa saker och ting, trots att man är anställd av det OFFENTLIGA! Folket betalar för Åklagar-kalaset för att sedan ”hålla käften”.

  https://www.na.se/2024-05-08/kris-hos-aklagarna-cheferna-lamnar/

 2. ”Med mångfald menas att vita i värdlandet skall vara i minoritet”!
  Kan det genom åren ha varit lite hit som dir för att:

  ”De anställda lämnar tingsrätten i Örebro. Personalomsättningen är skyhög, få orkar vara kvar och många vittnar om hot och repressalier från de högsta cheferna.
  NA har pratat med ett 20-tal domare och domstolshandläggare – och fram träder en skrämmande bild.
  – Folk måste få reda på hur hemskt det är, säger en kvinna”.
  Ja, tänk bara på alla ”märkliga” domslut där gärningspersoner får 10 000 kronor i ersättning för ”sina tilltag” på slumpmässigt utvalda offer! Är detta en början på att rättsväsendet har gett upp? Gärningspersonerna får ju så låga straff att det liknar en uppmuntran om att göra nya brott p.g.a. de löjliga straffsatserna.
  Överallt där våra politiker är inblandade med att styra diverse myndigheter, brukar det inte då otast ”gå åt skogen”?
  Åklagarnas uppsägningar kan de relateras till personliga hot mot dem? Om detta är anledningen, då räcker inte det svenska rättssstemet till längre. De har skyddat politikerna sedan 1976, men NU skyddar rättsväsendet även GÄRNINGSPERSONER!
  POLITIKER, stoppa migrationen eller vill ni att rättsväsendet skall upphöra? Den är ju rean på go väg. Vänta inte tills det blir försent. Om det blir försent, då skulle INTE jag vilja vara en politiker som deltagit genom åren i haveriet av Sverige.

  https://www.na.se/2021-09-24/personalens-larm-inifran-tingsratten-vittnar-om-en-ohallbar-situation-skrackvalde/

 3. Tack för texten . Eva Vlaardingerbroek är en vuxen kvinna till skillnad från de svenska småflickorna som tillåts agera fritt i feminismens tecken . Apropå ordet ”småflickor” så fick jag sparken från Scania i Södertälje hösten 22 och med omedelbar verkan efter att samspråkat med en ”lilla flicka ” som jag kallade henne . Samtalet gällde hennes trasiga modejeans som hon bar i fabriken . Hon blev väldigt stött av mitt påpekande . Så jag sa att vi gräver ner stridsyxan och blir vänner lilla flicka , hon var ca 35 år och jag var 70 . Sverige i nutid . Vill även påpeka att Nya Tider trakasserar mig med fakturor en gång om året . Jag har inte haft någon prenumeration där sedan -21 !! 3 år har de hållit och går inte att kommunicera med ? Ursäkta utläggen från ämnet Eva .
  Mvh Sjöström

  1. Trist i feminismens- och postmodernismens namn, nu får man passa sig med orden, när kränkthet står i full blom, där unga kvinnor samt Mena invandrare har en särskild fallenhet för kränkning.
   Jag ser att trasiga jeans i en fabrik också kan bli en arbetsmiljöfara, lätt att fastna i utskjutande föremål.

   Tyvärr har jag varit utsatt för detsamma, med ihärdiga prenumerations jagare, när jag en gång avslutade en plus prenumeration på en alternativ media. Jag var tvungen att betala för ett år till innan de gav upp.
   Alla sociala medier och många bloggare önskar ständigt medel, precis som alla hjälporganisationer, galor där medlen mest försvinner i administration.
   För att inte tala om den penningslukande kolossen EU, som politiker trånar efter i deras karriär. Mångmiljonär och så kan man sitta och sticka på arbetstid och samtidigt känna vilken fin och god människa jag är.
   Årets avgift är 52 172 910 000 kr och högre lär den bli.

 4. De svenska småflickorna, som leker politiker och som vi försörjer med alltför höga löner och troligen utsikter att få framtida positioner på vår
  bekostnad i WEF. De kan inte ens föra intellektuella resonemang. De ljuger grovt och tror att de kommer undan med att ha fört den etniska svenska befolkningen till den nya ordningen med tysken i förarsätet.

  1. Jag har så svårt att förstå ”tysken i förarsätet.”
   Där Ursula von der Leyen med sin broder Klaus Schwab och förbundskansler Olaf Scholz förråder folket till den globala finanseliten. Visserligen gör AfD stora framgångar i delstaterna, men borde inte näringslivets små och mindre företag protestera mer?
   Är det Hitlers masspsykos som återupprepas? Vasall stat åt USA efter ww2?

Kommentarer är stängda.