Islam vinner mark genom massmigration till väst

En varning till Amerika och Europa, när antalet västhatande muslimer ständigt ökar, är kontentan i boken Steath Invasion av Leo Hohmann.

Vilket överensstämmer med varningar från andra författare och respekterade migrantforskare, som återfinns under bloggkategori; Forskning.

Men det spelar ingen roll hur många studier, forskningsalster som publiceras i respekterade publikationer, som går emot narrativen om migrationens berikning, genvacciners förträfflighet samt klimatalarm om fossila bränslen, de faller platt till marken av WEF skolade nationspolitiker med deras media megafon.

Några exempel om massmigrationen:

 • Sameh Egyptson doktorsavhandling ”Global politisk islam? Muslimska brödraskapet & Islamiska förbundet i Sverige”  väckte stora protester från mångkulturella politiker med hans akademikollegor i Lund.
 •  Citat av professor Timur Kuran. ”Överallt där islam drar fram åtföljs det av konflikter och stagnation av samhällsutvecklingen, socialt, kulturellt och ekonomiskt”
 • Samuel Huntington, statsvetare, forskare skrev om islams blodiga gränser i boken ”The clash of civilization”
  ”överallt där islam delar gräns med en annan civilisation uppstår krig, kamp och kollision. De använder västvärlden som projektionsyta för sitt lands tillkortakommanden. De reaktionära ideologierna har fått ny geografi”.
 • Fler kritiska författare och forskare till mångkultur har presenterats i blogginläggen nedan

Nu till boken:

Stealth Invasion: Muslim erövring genom immigration och vidarebosättning Jihad

Fokus ligger på Invandringen till USA, men samma förlopp pågår i Europa och inte minst i Sverige. Där muslimer ständigt jublar över terrordåd mot värdländers befolkningar, utan att politiker har förstått risken med massinvandring från våldsbenägna kulturer, där hat mot otrogna finns i modersmjölken.

Fördömanden med ljus, blommor sker initialt, sedan är det klart och massmigrationen fortsätter som tidigare, eftersom den globala finansmaffians mål är att splittra och söndra nationalstater, för sitt mål om världsregering och då är massmigration det perfekta medlet.

Majoriteten till väst är ekonomiska migranter, de medellösa med verkliga asylskäl befinner sig i kvar undermåliga flyktingläger. Oviljan att ändra FN:s asylregler och internationella konventioner beror på att en global elit tjänar på migrationen tillsammans medlöpande nationspolitiker, medan folket som tvingas finansiera det mångkulturella kalaset sugs ut. Här har vänstern hamnat fel, de ser globaliseringen som färdmedel till en socialistisk världsregering. Grundlurade är hela bunten.

https://www.barnesandnoble.com/w/stealth-invasion-leo-hohmann/1125470624

Citat från förlaget: ”Deras (muslimska migranter) avsikt är att använda liberala immigrationslagar för att skapa ”bosättningar” för islam i Amerika, som i sin tur blir enklaver av icke-assimilerade muslimer som lätt kan bli ”radikaliserade” av en predikant i en lokal moské, eller genom att titta på en Youtube-video som lagts upp av en imam i Pakistan. 

Mycket enkelt kräver civilisationens jihad att förändra en nation genom att förändra dess folk och dess värderingar – gradvis, över tiden.

Stealth Invasion blåser locket av ett korrupt, bedrägligt program som i hemlighet har dumpat tredje världens flyktingar, många av dem radikala, över amerikanska städer i tre decennier. Läsarna kommer att möta människorna och grupperna bakom detta skumma vidarebosättningsnätverk, som startar i FN och inkluderar Vita huset, USA:s utrikesdepartement, några överraskande kyrkogrupper och företagshonchos involverade i allt från investeringsbanker och köttpaketering, till semester i Florida och yoghurttillverkning.

Amerikaner har till stor del hållits i mörker om de radikala planerna på att permanent förändra sin nation. Tills nu.

Stealth Invasion avslöjar hur olika städer har blivit hotspots för flyktingar och undersöker gräsrotsuppror där medborgare har utmanat denna hemliga kabal och vunnit. Beväpnad med kunskap om regeringens metoder för att hantera lokala återbosättningsreaktioner, ger Hohmann detaljer om hur oroliga amerikaner kan reagera mest effektivt.

Den stora ”smältdegel” som en gång kännetecknade framgången för USA:s immigrationssystem verkar inte längre fungera. De gamla gemensamma värderingarna om Gud, land, familj och frihet som brukade hålla ihop landet håller på att bryta samman.

”I Stealth Invasion visar Leo Hohmann att sammanbrottet inte är någon slump och att det inte har visat sig över en natt. Det har bryggts sedan 1980-talet, men närmar sig nu den punkt där det är på väg att spridas och gå om oss alla – om det inte stoppas nu.”

——————————————————————————————————-

Jag är mycket tveksam om jag vid 76 års ålder hinner få uppleva något stopp på detta folkutbyte. Många tror att assimilering kan ske efter några generationer i värdlandet, men jag är mycket tveksam. Muslimers hat mot judar, kristna, ja mot hela västvärlden har inte ändats under århundranden. Däremot har invandrare/flyktingar med annan religion snabbt assimileras till värdlandet, trots västvärldens koloniala övergrepp under tidigare generationer.

För mig bidrar islam som också är krigets och hatets religion utan nåd för otrogna och som står över alla andras religioner, till assimileringsoviljan till värdlandet.

Vänsterliberaler har öppnat sina dörrar till riksdagen för muslimer som är allierade med muslimska brödraskapet och kyrkan välkomnar imamer upp i predikstolen.

Under yrkestiden har jag haft muslimska patienter som inte kunnat dela väntrum, eftersom de var oförsonliga inbördes som shia- och sunni muslimer.

Muslimers egna konflikter och deras gemensamma fobi mot främst vita otrogna i väst blundar vänstern för. Bortförklaringarna är många efter Hamas terrordåd, genom Israels tidigare militanta agerande mot Palestina. Rösterna är desto tydligare beträffande Israels tidigare utvidgning av landets territorium efter upprepade anfall av arabstater och nuvarande krig mot Hamas.

Om arabstaterna hade accepterat FN:s delningsplan med en tvåstatslösning från 1947 då hade Palestinas territorium varit betydligt större än i dag. För varje angrepp som Israel har slagit ner, så har de beslagtagit mer mark från Palestina. Vilket har ökat hatet från de ockuperade, men att fredsförhandla med Hamas som vill kasta varenda jude ut i havet är en omöjlighet och något demokratiskt val har inte skett sedan Hamas tog makten i Gaza 2006.

Till sist om det nya mångkulturella Sverige som inte vilar på hanen, där jag ser det som ett led i islamisering medan vänstern bortförklarar med socio/ekonomiska faktorer. Respekt kultur och där våld löser alla problem är utmärkande för islam.

Två kvinnor skjutna till döds i villa i Tullinge under natten till idag https://www.friatider.se/tva-skjutna-i-villa-i-tullinge

och i går

”Sprängning, misstänkt mordbrand och skjutningen mot en familj i Västberga – tre dåd kopplas till samma person, enligt SvD:s uppgifter. En pappa sköts till döds i sitt hem under natten till torsdag, hans hustru skadades allvarligt och ett barn skadades lindrigt….” https://www.svd.se/a/zE2xXO/person-skjuten-i-sodra-stockholm

7 tankar kring ”Islam vinner mark genom massmigration till väst

 1. Jag kan här jämföra med Nya Zeeland, ett land som nära dubblat sin befolkning med migranter sedan 1986. Dom har inte alls problem med Islam. Tvärt om, muhammedanerna går till kyrkan för att besöka och ha en kopp te med de kristna, och de kristna besöker moskéerna i samma avsikt.

  Nya Zeeland har varit stenhård. Immigranter skall identifiera sig, dom skall ha utbildning, kunna försörja sig, radikala aktivister är inte välkomna, och dom skall ha en fläckfritt förflutet. Dom skall åtnjuta gott anseende och god ställning i länderna dom kommer från, och kunna kommunicera på ett av Nya Zeelands två officiella språk, engelska ett.

  I Sverige räcker det bara med en uppdiktad snyfthistoria för att komma in.

 2. Artikeln gör det vanliga misstaget att dra alla i en grupp över en och samma samma kam. Jag har personligen upplevat Islam på plats och har bildat en annan och mer varierad bild. Jämför med dagens aggressiva Israel, jag tycker inte att judarna på plats i Israel heller är representativa för alla judar på alla platser på jorden.

  Jag har funnit islam i till exempel Xinjiang vara öppen, välkomnande mot andra grupper och respekterar andra religioner. Både män och kvinnor klär sig i glada färger, män bär inte skägg och kvinnorna, med mycket få undantag, inte slöja och det svarta abayan, ”tältet”. Liknande intryck från min tid i Marocko, och samma intryck från platser som Turkiet, Kazakstan, Kyrgyzstan, eller i Kina Ningxia, Gansu, Qinghai etc. Problemen i Xinjiang beror på att USA infiltrerat och försöker skapa våldsamma konflikter för att ta över regionen, för att stoppa Kinas BRI. Att skapa våld och konflikter är USAs standard metod för att ta kontroll i ett område. Propaganda talar om ”demokrati”och ”frihet”, men det är inte dit USA syftar.

  Mitt intryck är att Sverige, Europa, och till del USA har dragit på sig de mest våldsamma rötäggen, personer som inte kunnat anpassa sig och leva fredligt i sitt eget land, så dom kallar sig för förföljda, i verkligheten förföljda av rättvisan, och ”flyr” till Sverige och Europa där dom fortsätter att vara missanpassade.

  Sverige har alltså dragit på sig en viss kategori av muhammedaner.

  1. Här är jag helt överens med din analys grundad på dina livserfarenheter.

   I Europa är Sverige och Tyskland magneter för migranter genom den kravlösa bidragspolitiken. Migrationsverkets kontroller är ett skämt där subjektiva utlåtanden kan avgöras av en landsman.
   Jag har tyvärr inte dina erfarenheter från yrkeslivet om arbetsamma och integrationsvilliga muslimer, till skillnad från invandrare med annan religion, från till exempel Asien med Vietnam. Somalia skall vi inte tala om där antalet analfabeter var stort, utan ett uns potential till egen försörjning.
   Bidrag, sjukrivning var önskemålet, oavsett omfattningen av funktionsnedsättningen. Utbildning och kunskap var avgörande för rehabiliteringsframgång. Från Iran kom fler högutbildade jämfört med Irak
   Påpekas bör att många svenskfödda önskade omotiverad sjukskrivning, när jag under några år arbetade som distriktssjukgymnast under 90-talets sjukskrivnings epidemi, där allt var arbetsgivarens fel.
   Här svek socialdemokraterna de riktigt sjuka, de strävsamma, småföretagare och alla som verkligen ville jobba, eftersom denna inställning gav fler röster, vilket eskalerade med invandringens kravlösa rasism.
   Vi som protesterade blev ställda i skamvrån och tystade, samtidigt fick cancell kulturen fäste bland politiker som kom från USA:s universitet liksom woke kultur med HBTQ yran..

   Dagens invandrarkriminalitet är nu inte längre hanterbar. Fel person kan avrättas i Foxtrots uppgörelser, grannar är rädda, barn mördar barn, rekord i våldtäkter osv. Här hjälper föga fler poliser, när aldrig någon politiker tar ansvar för denna destruktiva utveckling som de själva skapat.
   Dagens karriärpolitiker, röda som blå, har kapat rotsystemet till medborgarna. Den humanitära stormakten och den öppna hjärtans politiken är resultatet av att deras band går till globalister i väst som både direkt och indirekt styr internationella organisationer, som FN, EU, WEF, Romklubben, Världsbanken med flera.

   Men detta har jag likt en upprepande papegoja tjatat om i nästan varje blogginlägg, eftersom jag vill lyfta fram grundorsaken och inte bara förfasa mig över symptomen som media gör.
   Jag fick en blogg av min svärson efter min pensioneringen, eftersom alla insändare jag skrev inte publicerades längre på insändar-debattsidor jämfört med tidigare.
   Min förhoppning är endast att några läsare kan ta till sig något av innehåll. Länkars sanningsgrad får var och en bedöma själva, dock med mitt påpekande att allt som inte behagar makthavare med sin media klassas som konspiration.
   Jag uppskattar kommentarer även om jag inte alltid håller med. Sverige är ett utpräglat koncensus land och kan, vågar inte, vill inte förstå att alla människor inte är lika.

 3. Ähum… Jag är ingen talare, men… Mångfald berikar. Fred(ag)ens religion, prosit.

 4. ”Helt förskräckligt” är statsminister Kristerssons kommentar till TT efter nattens räder.
  Tänk om han kunde säga sammalunda om hans mentor Fredrik Reinfeldts öppna hjärtan politik, som rullade ut röda mattan till avskum som fanns i flyktingströmmarna.
  Jag förstår att många länder vägrar ta emot sina medborgare.

  1. Här gäller det att inte darra på manschetten ett land måste tvingas ta emot sina medborgare och jag önskar jag kunde skriva punkt slut men det hela kommer bara att fortsätta ad infinitum
   DESSA NYA medborgarskap som beviljats en masse kommer allvarligt devalvera värdet att ett medborgarskap
   och detta har redan skett i stor utsträckning i USA
   och Victor D HANSEN har skrivit en lärd bok om detta
   Jag utgår från att den är lärd då han är en akademiker
   i fingerspetsarna med antiken och dess krigskonst som specialitet

   1. Tack för upplysning om Victor D Hansen som jag inte kände till.

    ”Victor Davis Hanson, född 5 september 1953 i Fowler i Kalifornien, är en amerikansk antikvetare, militärhistoriker och professor emeritus vid California State University i Fresno. Hanson är mest känd som expert på antik krigföring och för sina kommentarer kring det moderna kriget” Wikipedia.

Kommentarer är stängda.