Frankrikes massinvandring visar vägen till värdländers förfall

Att Frankrike visar vägen till
Europas förfall kan väl knappast någon tvivla på efter avrättningen i Skärholmen av en 39-årig man.

Invandrargängen bestämmer nu allt, när polisen har gjort halt. Ljus och blommor omigen och kamera törstande politiker som lovar göra allt, (som EU bestämmer). Nu borde varenda av värdlandets medborgare demonstrera mot landets politiker, som med berått mod bär ansvar för vår besinningslösa invandrings/asyl politik.
Problemet är att alltför många inom främst vänsterliberala kretsar har fastnat i offermentalitet och att de flyr för sina liv.  När polisen initialt försökte dölja avrättningen med att det var en fel skjutning, eftersom det var en rätt skjutning för den avrättade 39 åringen som hade försökt störa deras knarkhandel.
Då förstår vi att de som skall skydda oss är lika korrumperade i mångkulturens berikning, som våra politiker. Annars hade de väl fått sparken.
Inkludering och feminism är förödandeför landet.

Den franska nyhetstidningen Le Journal
du Dimanche
 publicerade den 30 januari 2024 en ytterst övergripande
och detaljerad undersökning om vad Frankrikes muslimer tycker.
Resultaten är, föga överraskande, upprörande, som Gatestone Institute rapporterar om https://sv.gatestoneinstitute.org/20554/frankrikes-stigande-hot

Gruppen radikala muslimer ökar, där hatet mot
otrogna blomstrar, sharialag skall införas, judar mördas bara för att de är judar, (och i Sverige är det numera farligt att vara främst en  vit man) 70 % av alla fängelseplatser upptas av muslimer, över tvåhundra våldtäkter sker varje dag i Frankrike; de flesta begås
av muslimska män som kommit in i Frankrike illegalt. Bara 7 % av de illegala invandrare som beordrats att lämna Frankrike deporteras.

Sverige ligger inte långt efter med
styrande politikers eftergivenhet för muslimers ständigt ökade krav och hot. Det röda styret i Stockholm gödslar ännu studieförbundet Ibn Rushd och även Ulf Kristersson önskar fin Eid, en muslimsk högtid som Malmös politiker låter skattepengar regna över.

Politiker blundar eftersom gruppen muslimer är så stor
att de kan påverka valen, tom Marine Le Pen sviker och
bortförklarar muslimers våldsamheter, den ende som talade klarspråk var Éric Zemmour, har vågat säga att situationen är alltmer alarmerande och att en växande islamistisk fara hotar Frankrike, detta klarspråk resulterade i kraftiga böter. Han fick endast 7 % i det senaste presidentvalet.

”…Undersökningen visade även att 49 % av Frankrikes muslimer vill att katoliker ska konvertera till islam, och att 36 % vill att kyrkor ska förvandlas till moskéer. Vissa kyrkor har redan gjorts om. Undersökningen avslöjar också att 25 % av Frankrikes muslimer angav att de avfärdar ordet ”Frankrike”….”

Ingen kan övertyga mig om att islam är fredens religion, dess historia, yrkes erfarenheter av islams kvinnoförtryck och föraktet för otrogna är bevis nog för mig. Islams förakt mot andra religioner och mot värdlandets lag och rätt finns i min fasta övertygelse. Därför kan jag aldrig instämma i att Hamas är en befrielserörelse, trots Israels besinningslösa vedergällningsattacker.

Vänstern har krokat arm med den globala eliten i dess mångfaldseufori och drömmer om global socialism. Massinvandringens främsta syfte är att söndra och splittra nationalstater och att bankernas utlåningsfest får fortsätta. Därför fortsätter massinvandringen till Europa.

EU lägger under sig allt mer av våra friheter och våra medlöpare till makthavare bara böjer sig och sviker folket, deras riktiga makthavare.

Bild från artikeln

På bilden: ”Tusentals muslimer anländer till morgonbönen Eid al-Adha vid stora moskén i Paris den 28 juni 2023. (Foto av Zakaria Abdelkafi/AFP via Getty Images)”

Europas medborgare är totalt utlämnade till fortsatt islamisering av deras politiker med deras vänsterstyrda media. Likaså sviker akademi, kyrkan och jag ser ingen som förbarmar sig över oss.

Vi måste stoppa monstren mitt ibland oss skriver Paula Neuding i SvD, men landets största monster är de som släppt i dom.

https://www.svd.se/a/bg9R6v/det-gar-monster-mittt-ibland-oss

I kommentatorsfältet sjuder vreden, men min tveksamhet är stor om det är tillräckligt för att alla 7-klöverns väljare skall vakna, när en liberal mumlar om fler fritidsgårdar och en moderatkvinna oroar sig för ökad främlingsfientlighet i sällskap med akademins vänsterikon Tobias Hübinette.

https://detgodasamhallet.com/2024/04/12/birgitta-sparf-det-ar-detta-som-galler

Birgitta Spraf skriver ”….att den fullkomligt skamlösa Magdalena Andersson återigen börjat svamla om ”Det behövs en gemensam kraftsamling bland alla goda krafter i samhället!”. Då vet jag att det inte gäller mig. Jag utgör fan i mig inte någon ”god kraft” i samhället…..”

Ledare i GTB-posten kräver mer övervakning av de kriminella gängen, (underförstått tills de blir snälla) varför det undrar jag? Utvisa hela gänget, klanen och föräldrar med omyndiga barn, som är grova brottslingar, direkt.
Svensk förståelse och generositet har missbrukats sedan dag ett.
https://www.gp.se/ledare/gangen-maste-bort-fran-gatan.
Ingen gripen för mordet skriver SvD, men det är väl ingen som tror heller…
https://www.svd.se/a/8Jb3zd/mikael-39-skots-ihjal-i-gangtunnel-i-skarholmen

Tove Livendahl i SvD skriver om landet där ännu en gräns har passerats och det hela utmynnar i att visitationszoner är ett nödvändigt ont, inte ett pip om asylstopp och utvisningar.

https://www.svd.se/a/XjlwGm/i-skarholmen-passerades-annu-en-grans

3 tankar kring ”Frankrikes massinvandring visar vägen till värdländers förfall

  1. Tyvärr skjutningen i Skärholmen har enbart lett till ett partiellt uppvaknande

Kommentarer är stängda.