Tiden är snart mogen för en globalistisk statskupp

En bloggföljare skickade detta inlägg från bloggen Snapphanen. https://www.snaphanen.dk/2024/04/09/tiden-er-moden-til-et-globalistisk-statskup/

”Globalistprojektet The Great Reset – ”Den stora återställningen” – handlar i praktiken om etablerandet av de hyperförmögnas planekonomi styrd av dessa och deras globala företag och banker samt en långtgående totalitär samhällsutveckling…” skrev Lars Bern i Nya Dagbladet redan för tre år sedan. https://nyadagbladet.se/kronikor/den-stora-aterstallningen/

Bild från nordfront.se John Kerry och Ursula von der Leyen
————————————————————————————-

Översättning: Ole Gerstrøm

John Kerrys dotter, Vanessa Kerry, har firat sin uppstigning till styrelsen för World Economic Forums Agenda Contributors genom att uppmana den elitistiska organisationen att omvandla sig till en världsregering och ta total kontroll över mänskligheten, oavsett om ”vi, folket” håller med.

Enligt Vanessa Kerry är tiden mogen för en globalistisk statskupp som använder sig av WHO:s pandemifördrag för att skapa en världsregering som inte är ansvarig inför någon.

Kerry förklarade att mänskligheten har ”mjuknat” av Covid-pandemin och beskrev oroande planer på att föra fram en agenda av skräckinjagande propaganda om klimatförändringar för att terrorisera mänskligheten till att ge upp det sista av våra snabbt krympande friheter.

I en video riktad till andra medlemmar i WEF hävdade Vanessa Kerry att den så kallade klimatkrisen nu också är en ”hälsokris”, vilket är bekvämt för eliten eftersom det gör det möjligt för deras fascistiska favoritorgan, WHO, att ingripa som svar.

Det borde inte komma som någon överraskning att dottern till klimatbedragaren John Kerry, tidigare Nobelpristagaren. USA:s utrikesminister, sprider 100% falska nyheter här. NASA:s påståenden om att vi lever i det varmaste året som någonsin uppmätts har grundligt avfärdats av oberoende utredare.

Förstod du? Kerry försöker desperat få med Världshälsoorganisationen i debatten. Eliten försöker fortfarande genomdriva WHO:s pandemifördrag eftersom det tar bort nationalstaternas suveränitet och skapar en de facto världsregering.

Att jämföra klimatförändringarna med Covid-pandemin är ytterligare ett avslöjande tecken på att eliten förbereder sig för att släppa lös en ny våg av tyranniska restriktioner mot allmänheten. (Den globala avfolkningsagendan är bättre organiserad och bättre finansierad än vid någon annan tidpunkt i världshistorien.)

Frågan är om allmänheten kommer att falla för skrämselpropagandan igen, eller om den kommer att resa sig mot eliten och återfå sin frihet och suveränitet.

Enligt Kerry spelar folkets vilja inte längre någon roll, och det är dags för den globala eliten att ta total kontroll över mänsklighetens framtid. Det är dags att acceptera ditt digitala slaveri, inte äga någonting och vara lycklig.

Ett sådant resultat skulle tilltala kärnan av vänsterextrema teknofascister som John Kerry och hans dotter. I likhet med sina kolleger i WEF har de slutat låtsas som om de inte helt har sålt sina själar till globaliseringens sak.

Vanessa Kerry är fast besluten att fortsätta att skrämma mänskligheten och uppmanar sina kollegor att hålla Covid-19-skrämselpropagandan ”i förgrunden och i centrum” för människor.

Detta är en dagordning, inte en önskelista

Vanessa Kerry är inte den enda som uppmanar världens regeringar att agera för att hålla mänskligheten på knäna i kölvattnet av Coronakrisen.

FN har hotat alla som motsätter sig Agenda 2030 och förklarat: ”Detta är inte förhandlingsbart”. Det är därför det kallas en agenda och inte en önskelista.

Vi har alla bevis vi behöver för att ställa dessa brottslingar inför en internationell tribunal för massmord och brott mot mänskligheten.

Men först måste mänskligheten vakna upp och känna lukten av stek – innan vi inte längre har någon rätt att försvara oss.

Den globala eliten skrattar åt oss och provocerar oss för att se hur långt de kan gå genom att avslöja sina planer innan vi reser oss mot dem.

Biden utropade påskdagen till ”Transgender Day of Visibility” innan han förnekade den redan nästa dag. Men som vi alla vet är detta fullständigt nonsens.

Det verkar märkligt att Biden inte kan titta på sitt eget Twitter-konto för att se sanningen. Den största bristen i denna fråga är naturligtvis: Vem är det egentligen som styr? Det är definitivt inte Joe Biden.

Liksom komprometterade ledare i Kanada, Nya Zeeland, Australien och Frankrike tar Biden helt enkelt sina order uppifrån, och agendan som de alla genomför synkroniserat – digitalt ID, kontantförbud, lagar om hatpropaganda – kunde inte vara mer oroande.

Enligt Klaus Schwabs dotter Nicole förbereder sig den globala eliten för att genomföra permanenta ”klimatnedstängningar”, vare sig man vill det eller inte – och det är bäst att man vänjer sig vid elitens planer på en ”ny mänsklighet”, för det finns inget man kan göra åt det.

Covid är en enorm möjlighet

Observera att Schwabs dotter använder samma ord som Vanessa Kerry när hon säger att Covid är en ”enorm möjlighet” för den globala eliten att lansera sin Great Reset-agenda.

I en artikel publicerad av WEF skryter organisationen med att ”miljarder” människor har följt dess drakoniska Covid-”restriktioner”.

Artikeln, med titeln ”My Carbon: An approach for inclusive and sustainable cities”, föreslår att samma skrämseltaktik används för att införa ytterligare ”restriktioner” för allmänheten i samband med klimatförändringar.

Enligt Schwab kommer det inte att finnas någon privat egendom i den stora återställningen. Regeringar som kontrolleras av den globalistiska eliten kommer att äga allt.

Dessa planer är rent sataniska och motsäger allt som vårt samhälle är byggt på. Bibeln klargör att privat egendom är nyckeln till att skapa välstånd. Privategendomen, eller för att definiera den mer exakt – rätten till egendom – är frihetens hörnsten.

Men eliten har redan vänt kontakten med Great Reset.

Dessa planer genomförs för närvarande i större städer runt om i världen. Invånarna i Oxford, England, har varnats för att de kommer att vara försökskaniner för de dystra utsikterna och det allmänt dystra programmet, som kommer att innehålla obligatoriska klimatåtgärder från och med nästa år.

Föreställ dig att det är år 2049 och att invånarna i Oxford inte kan lämna sina kvarter. Om så är fallet spårar ett nätverk av kameror som installerats flera år tidigare under sken av trafikavlastning deras rörelser. Om de avviker för långt från sin registrerade adress kommer böter på 100 pund automatiskt att dras från deras bankkonto.

De enda bilar som nu är tillåtna på vägarna tillhör representanter för världsregeringen, som outtröttligt patrullerar staden i jakt på regelbrott.

Detta är den framtid vi måste acceptera för att rädda planeten, enligt Klaus Schwab och globalisterna. Men tack vare människor som du som sprider den globala elitens sanna agenda vaknar folk upp.

Oxfordborna avvisar planerna på att låsa in dem i 15-minuters fängelseceller och går ut på gatorna för att kräva att eliten respekterar deras grundläggande mänskliga rättigheter. Skådespelaren Lawrence Fox, som bodde i Oxford i tio år, förklarade för BBC varför människor måste resa sig mot detta tyranni.

Om de med våld kan ta över gårdar och driva oss in i 15-minutersstäder som allvarligt begränsar vårt dagliga beteende, vilken typ av tyranni kommer vi då att få se i framtiden?

Denna ondskefulla konspiration mot mänskligheten har planerats i åratal, och nu bevittnar vi hur den utspelar sig framför våra ögon.

Tyvärr förstår de flesta fortfarande inte vad som händer.”

För snart är det Eurovision Song Contest i Malmö den 11 maj…….

Men idag kl 14 samlas alla vakna vid Slussen i protest mot upptrappningen av kriget och mot DCA-avtalet. Andreas Sidkvist via Change.org

2 tankar kring ”Tiden är snart mogen för en globalistisk statskupp

  1. Eurovision song contest sammanfattar hela texten . Mer allvarligt tolkar inte medborgaren texten enligt min uppfattning . George Carlin har en bra text om gemene medborgaren : Tänk på hur korkad medelpersonen är , och sen upptäck att hälften av dem är dummare än då !
    Tänkvärda ord . Och i vilket fack jag placeras får andra avgöra .
    Mvh Sjöström

Kommentarer är stängda.