Demonstration i morgon den 12 april på Medborgarplatsen i Stockholm kl. 17.00 mot DCA-avtalet

Från arbetsgruppen mot DCA avtalet; https://www.globalpolitics.se/manifestation-mot-dca-avtalet-som-gor-sverige-till-uppmarschomrade-for-krig-medborgarplatsen-fredag-12-4-kl-17/

Tänk vilken lycka för USA med våra krigshökar Kristersson, Billström och Jonson som inte visste till sig av förtjusning över att få skänka bort hela Sveriges försvar till världspolisen. Andra länders makthavare kan kräva mutor eller bli bortsopade och tom mördade om de sätter sig på tvären, när USA låtsas försvara västvärldens demokrati. Här var underdånigheten värre än under 1600-talets stormaktstid där folket hade lika lite att säga till om som idag.

Medborgarplatsen Fredag 12 april kl 17.00.

Talare:

  • KG Hammar, tidigare ärkebiskop
  • Lorena Delgado Vargas, riksdagsledamot V
  • Sven Britton, Socialdemokrat för alliansfrihet
  • Ann-Margrethe Livh, V

Moderator Nadja Al-Malki

Arrangör Arbetsgruppen mot DCS/Nätverket Nej till Nato

Kräv att Riksdagen säger nej till avtalet som gör Sverige till uppmarschområde för krig! 

Nej till DCA!

Flygbladstext

Regeringen har tecknat ett militäravtal med USA, ett så kallat Defence Cooperation Agreement (DCA).
Riksdagen väntas ta ställning till det i början av maj.
Kräv att riksdagens ledamöter säger nej till avtalet!

• DCA är inget försvarssamarbetsavtal. Det handlar inte om försvar av svenskt territorium utan om en stormakts utnyttjande av svenskt territorium för syften som inte nödvändigtvis motsvarar svenska intressen.
• Det handlar inte om samarbete på lika villkor, utan om överlåtelse av suveränitet till främmande makt utan att Sverige får några som helst garantier i utbyte eller något inflytande över beslutsprocessen..
• Under minst tio år framöver ska USA enligt avtalet ”obehindrat” kunna utnyttja svenskt territorium och svenska militära resurser – inklusive flygplatser, hamnar, övningsområden och andra anläggningar på
sjutton orter från Kiruna i norr till Revingehed i söder – för att lagra materiel och hysa in manskap.
• USA:s väpnade styrkor tillåts röra sig fritt på svenskt territorium med egna vapen och egen utrustning och under eget befäl. De lyder inte under svensk lag.
• Sverige saknar enligt avtalet inspektionsrättigheter. Lagring av kärnvapen och övningar för kärnvapenkrigföring kan komma att förekomma på svenskt territorium.
• Liknande avtal med Finland, Norge och Danmark gör hela Norden, nästan hela Östersjön samt västra Arktis till ett samordnat militärt operationsområde för en främmande stormakt. Det ökar spänningen mellan kärnvapenmakterna och minskar Sveriges och övriga nordiska länders möjligheter att spela en
fredsbyggande roll i världspolitiken.
• DCA undergräver Sveriges suveränitet och ökar risken att vårt land blir indraget i krig, även ett eventuellt kärnvapenkrig.

Kräv av riksdagen:
• Att beslutet om DCA uppskjuts minst ett år, så att svenska folket hinner sätta sig in i vad förslaget innebär för vårt lands säkerhet.
• Att riksdagsledamöterna bestämt avvisar DCA och alla planer på att dra in Sverige i krig.

Bild från facebook.com Lagbrott pågår!

5 tankar kring ”Demonstration i morgon den 12 april på Medborgarplatsen i Stockholm kl. 17.00 mot DCA-avtalet

  1. Kristersson om kritiken mot politikerna: ”Ska göra allt som krävs”.
    Förutom sorg har många Skärholmsbor uttryckt ilska och kritik mot politiker under torsdagen.
    – Det är en hänsynslöshet som knappt går att beskriva. Det är en ofattbar grymhet, säger Kristersson, som också lovar att göra ”allt som krävs för att stoppa mördarna”.
    Kristersson, STOPPA MIGRATIONEN om du nu vill göra allt som krävs.

    När det gäller EU har den Europeiska åklagarmyndigheten, Eppo, har inlett en utredning om misstänkta oegentligheter i samband med affärer med covid-19-vaccin inom EU. Flera internationella medier kopplar uppgifterna till ifrågasatta kontakter mellan Pfizers ledning och EU-toppen Ursula von der Leyen.
    Om du KRISTERSSON vill göra ”allt som krävs för att stoppa mördarna” . Då kan du även göra allt för att vi går ut ur det korrupta EU. Eller är både du och de övriga lika korrupta som EU-toppen Ursula von der Leyen.

    https://www.svt.se/nyheter/inrikes/kristersson-om-kritiken-mot-politikerna-ska-gora-allt-som-kravs
    https://www.lifesciencesweden.se/article/view/874459/eus_inkop_av_vaccin_mot_covid19_utreds_av_aklagare

  2. Varför har det inte bildats Medborgargarden när det hela tiden visat sig att rättväsendet verkar vara bara till för oss ”svenskar”! Vi, svenskar, vill ha ett slut på alla inkommande. De har inte tillfört något förutom ELÄNDE.
    De svenska politikerna, har inte de spelat sin roll färdigt NU? Om inte, då ska de entledigas med omedelbar verkan. De arbetar ju för att eliminera oss svenskar!

    1. Varje svensk borde förstå rättsväsendets brott mot etniska svenskar. Pensionärer och sanningssägare får böter och hot om fängelse för arga ord på nätet, medan våldtäktsmän kan få skadestånd upp till 800 000 för några dagar för länge i häkte, mördare under 18 år får lite ungdomstjänst, som de kan skita i, möjligen masar de sig till en förstående och snäll socialtant, som de sedan gör spektakel av.
      Sverige är kriminella klaners paradis och rättsväsendet är ett stort haveri tack vare våra förrädiska politiker.

  3. STORT TACK till er som har möjlighet att vara med på mötet i morgon! Det är så skrämmande och sorgligt hur vårt land förändrats…

  4. Efter mordet i Skärholmen, behöver vi alla gå man ur huse för att kräva asylstopp och utvisning direkt för grova brott inklusive hela familjen om marodören är omyndig.

    ”Mordet i Skärholmen: Signalen du behöver för att börja bry dig på allvar?” skriver Magnus Söderman Styrelseledamot i Det fria Sverige.

    Citat:
    Den mördade mannen i Skärholmen, som sköts i ansiktet framför ögonen på sin 12-åriga son, var inte svensk. Han var från Polen. Men för den som förstår hur detta med etnicitet fungerar så var han “svensk” i somliga andras ögon, eftersom han var vit……..

    ……..Jag vet inte vad “ungdomarna” sa eller gjorde för att Micke skulle vända cykeln och säga åt dem, men jag är rätt säker på att de inte skulle sagt det till en trosfrände. Micke var vit, hans son var vit och därför: fritt villebråd. Det är Sverige 2024. Det är det Sverige majoriteten av alla politiker, journalister, opinionsbildare och vad de nu mer är har varit med och skapat.—
    Vi lät dem nästan slå ihjäl Carl-Eric Cedvander i Göteborg 2012. Vi lät dem knivhugga en 10-årig flicka i halsen, också i Göteborg, i mars förra året. Vi lät dem mörda Tommie Lindh, Daniel Wretström och James Waite. Listan kan göras ohyggligt lång, listan över vad svenska män tillåtit drabba sina kvinnor och barn. Och listan över vad svenska kvinnor accepterar i den skeva altruismens namn.

    Jag har sett allt under mina 35 år på barrikaden för Sverige och svenskarna. Jag förundras över fegheten och oviljan att ta ansvar hos mitt eget folk. Men det är bara att ta nya tag, kavla upp ärmarna och göra sin plikt.

    Jag önskar att svensken unisont idag stannade sina lastbilar, klev ut från sina kontor och istället gick mot Helgeandsholmen för att göra upp med förrädarna där. Men det är en önskedröm. Svenskarna i gemen låter också Micke mördas utan några större protester. Några Jimmie-moments blev det kanske.”

    Nästa gång kan det vara du eller någon närstående som förlorar livet, när den omvända rasismen firar nya triumfer tack vare våra fega, själviska och ryggradslösa politiker, som trampar på sitt eget folk.

Kommentarer är stängda.