Börjar rikspolischefen att vakna till, efter polisläckan från kärlekskranka kvinnor?

Vi har varit naiva säger rikspolischefen Petra Lundh till DN efter tidningens reportage om läckor till de kriminella gängen. Där kvinnliga poliser visat på stor aktivitet.

Hon förstår att allmänheten är upprörd och hör och häpna att det funnits en stor naivitet inom rättsväsendet. Att vara naiv har nu blivit floskelordet framför inte OK, inte acceptabelt främst från dem som har orsakat landets moras.

Att hon själv med sin EXPO och feministförtjusning är en del av naiviteten framkommer inte. Tänk om hon ägnat samma kraft åt dessa läckor som hon gjorde när hon jagade Karl Hedin för jaktbrott.
Han erhöll hela 31 000 kr av JK för den tid han satt häktad, här höll hennes väninna Marie Heidenborg hårt i plånboken till skillnad från våldtäktsmän som blivit förmögna av denna feminist.
Kanske saknade Hedin deras charm med bruna ögon och lockande skägg?

Tyvärr är många kvinnliga poliser en lika stor om inte större fara för allmänheten än gängen, när de läcker sekretessklassad information till sina älskare, som kan ha fångat upp dem via en dejtingapp.

Kanske fler än jag har reagerat på hur ofta det numera är kvinnliga polisbefäl som uttalar sig i SVT:s nyhetssändningar.

En vinjett från DN:s låsta artikel, den 28 april räcker långt:

Kriminella värvar poliser. Hemliga uppgifter läcker från Polismyndigheten och eldar på våldsvågen. DN avslöjar hotet inifrån polisen. När de som ska skydda samhället byter sida.
Del 1: Polis studenten Elins nya pojkvän.
En grovt kriminell man går in på dejtingsajten Happy Pancake.
Snart får han träff: Polisstudenten Elin. Hon söker kärleken – han en infiltratör….” 

Tänk så smart, nu behöver gängen inte punga ut med pengar längre, kärlek räcker gott.

Repressalier eller straff lyser med sin frånvaro, eftersom den tidigare regeringens feminist eufori har satt stora spår. Karriären fortsätter som smort för flertalet av dessa kvinnor med nya jobb på andra myndigheter med sekretessbelagda handlingar. Om de är attraktiva för gängen så kan kärleken återkomma.
”Poliskvinnor som tvingats bort efter att ha haft sexuella relationer med och hjälpt gängkriminella har snabbt fått nya jobb på andra myndigheter…”
Det rapporterar Dagens Nyheter, meddelar Fria Tider. https://www.friatider.se/poliskvinna-som-hjalpte-rawa-majids-kusin-fick-nytt-jobb-pa-bra

Nu handlar det inte om några enstaka överträdelser utan om en systemhotande verksamhet. Enligt DN utredningen har totalt har 514 anmälningar om misstänkta polisläckor gjorts sedan 2018 och det är en ”återkommande metod” från gängmedlemmar att inleda just sexuella relationer med poliser.

Frekvensen på kärlekskranka poliskvinnor kan ni räkna ut själva. Sverige har sju polisregioner, indelade i 119 polisdistrikt och över alltihop så lyser moder sol, dvs. rikspolisstyrelsen, där fd rikspolischef Dan Eliasson tyckte synd om brottslingar och satt och knåpade på sina armband, sluta skjut, sluta tafsa….

Nu skall justitieministern Gunnar Strömmer ta polisledningen i örat, eftersom det osar hett.

Tyvärr är det troligen samma mönster på alla myndigheter, där tjänstemän helst med utomeuropisk identitet fått sina tjänster av mångkulturella chefer tack vare den utbredda inkluderingshysterin.

Men denna farsot lär nog inte Strömmer ta upp, eftersom det var hans broder Reinfeldt som öppnade medborgarnas hjärtan för att den humanitära stormakten skulle expandera.

Stora hjärtan föll i god jord hos kvinnor och när de mötte leende guldbruna bruna ögon så var det klippt, eftersom indoktrinering under skoltid och utbildning med värdegrund och det lika värdet hade gjort sitt.

”DN:s senaste granskning av svensk polis visar att de lägre ställda kraven vad gäller IQ, språkkunskap och fysik, samt den medvetna rekryteringen av kvinnor och utlänningar har lett till en situation där kåren blir mer och mer korrupt…” https://www.detfriasverige.se/om-jag-hor-ordet-naiv-igen-fran-nagon-med-makt-vet-jag-inte-vad-jag-gor/

Om det endast vore poliskåren då skulle jag vara glad, men den vänsterliberala euforin för mångfald och inkludering är som en cancerväxt i hela samhället, vars metastaser vuxit in i vartenda skrymsle. Vilket resulterat i att vårt trygga land har förvandlats till nordens första maffialand.

Jag undrar om Magdalena Andersson (S) med henens såta vänner inom vänstern och miljöpartiet åter skall skylla deras naivitet på SD?

Här borde dagens första maj firare i demonstrationstågen texta nya budskap på plakaten, asylstopp och återvandring borde sitta bra. Men det lär väl bli det gamla vanliga med stoppa rasismen, högerextremismen, mångfald berikar, ingen är illegal – jorden tillhör alla, rädda klimatet osv.

Arbetarnas högtidsdag har tagits över av deras pionjärers efterföljare som ständígt sviker dem..

Om poliskvinnor finns med i de röda tågen så föreslår jag att de byter ut Internationalen mot Leende guldbruna ögon har jag förälskat mig i….. https://www.youtube.com/watch?v=c-INCDvcSWQ

Bild från expressen.se från socialdemokraternas demonstration 2019

Jag undrar slutligen om redaktionen på DN också har kommit till insikt om tidningens naivitet, eftersom det nu publiceras långt ifrån korrekta reportage?

Eller kan det vara att högervindar blåser från USA, där förbannade medborgare som den globala eliten stött ut har en ännu argare Donald Trump som sin presidentkandidat, då gäller det att snabbt byta sida för historiens eftermäle.
EU:s narrativ med den gröna omställningen har gjort bönder riktigt förbannade i hela Europa. Ett friskhetstecken är Bondetåget under dagens 1 maj firande.

”Den första maj hålls ett bondetåg i centrala Stockholm för att protestera mot jordbruksbyråkrati, för bättre möjlighet till lönsamhet och högre svensk försörjningsgrad – men även ett utträde ur EU….” Arrangör är Klaus Bernpaintner, han finns på AfS valsedel till Europaparlamentet. https://samnytt.se/bondetag-i-stockholm-pa-forsta-maj

5 tankar kring ”Börjar rikspolischefen att vakna till, efter polisläckan från kärlekskranka kvinnor?

  1. ”Poliskvinnor som tvingats bort efter att ha haft sexuella relationer med och hjälpt gängkriminella har snabbt fått nya jobb på andra myndigheter…”!
    Vad ger det för signaler till medborgarna och framför allt till de övriga inom poliskåren/rättsväsendet?
    Finns det inga” kärlekskranka” politiker som sprider information till banker, utländska underrättelsetjänster etc.? Verkar inte det märkligt!

    1. Försvarsminister PåL Jonson är väl ett utmärkt exempel med DCA avtalet, där kärleken till USA bedyrades med 17 svenska militärbaser, som lär piskas igenom riksdagen.

    2. Ingen storslagen apokalyps till tonerna av Wagner, utan en däst, dekadent pyspunka för Väst, till tonerna av själadödande, plastig eurotechno eller kanske attitydig gangsta rap.

  2. Värdegrunden och ’människosynen’ framför allt… Den goda tonen tål inte att man (!) påtalar den rådande (o)ordningen eller rättar till problem, eller håller någon skyldig ansvarig.

    1. För alla som inte har en god ton, då ser PK elitens media till att det blir tyst i det offentliga rummet.

Kommentarer är stängda.