En kommentar i Swebbtv som vänstern förnekar

SwebbTV den 6 april; som bland annat handlade om Kriget mellan Hamas och Israel, därutöver behandlades bombningen av Irans konsulat, ÖBs uttalande och upplösning av EU i Omvärldsanalys 91

Signaturen Linkan skriver i kommentatorsfältet om bakgrunden till kriget. Israel är en apartheidstat som bedriver folkmord med stöd av USA säger vänstern och betraktar Hamas som en befrielserörelse.

Kanske är det ett arv från Olof Palmes dagar, när han hyllade blivande diktatorer i Afrika. Befrielse och offer är ord som vänstern har omhuldat varmt, terror och förövare är inte lika populära.

Massinvandringen till Europa orsakas bland annat av att vänstern med globala NWO arkitekter lever i symbios. Global socialism och WEF:s agenda 2030 har gift sig med varandra.

Signatur Linken är av annan uppfattning än vänstern. Hans bild överensstämmer väl med min dotters studiebesök i Israel. Där denna uppfattning även fanns hos araber, vars liv var betydligt bättre i Israel än under Hamas styre, men tystnaden om detta styre var och är total. Eftersom ögon och öron fanns överallt i Palestina.

—————————————————————————————————————————-

”Är det någon som minns vad dom hände den 7 oktober 2023 i Israel? Apropå, Internationell rätt, att inte bomba konsulat osv. Ja, 1991 så självmords bombade Iran Israels konsulat i Buenos Aires, Argentina…
Ledaren för IRGC General Mohammad Reza Zahedi var målet för attacken.

Han var arkitekten bakom 7 oktober-attacken i Israel. Iran står bakom, och finansierar, alla terrorgrupper runt Israel, dvs Hamas, Hizbollah, Houtihs i Jemen m.fl. Iran är det land som finansierar terrorgrupper över hela världen….

MSM har redan glömt vad som hände den 7 oktober, likaså de flesta andra, både i Mellanöstern och Västvärlden.

Det finns väldokumenterat, både av förövarna/terroristerna själva och överlevare. Man kan verkligen undra hur dessa människor är funtade. Det var sådana fruktansvärda, obeskrivliga gärningar gjorda mot kvinnor, barn och även män på denna svarta Lördag den 7 oktober.
Men, som sagt, det är redan glömt…Nu är ovan Israel som utfört ”genocide” på befolkningen i Gaza. Det finns ingen militär som gjort mer för att undvika civila offer än IDF. Överste John Spencer, expert på ”urban warfare” på Institutet för ”Modern war”
Säger: jämfört med andra konflikter så har IDF den lägsta siffran av civila offer.
Sen ska vi komma ihåg att Hamas gömmer sig bakom civila på Sjukhus, Dagis, Moskéer etc.
Det är krigsbrott enligt Internationel lag. Dom stjäl hjälpsändningar för egen del. Dom har byggt miltals av tunnlar under dessa förrättningar, av medel från Väst och FN.
UNRWA anställda Hamas medlemmar som också deltog i 7 oktober, likaså sk. Journalister som anlitas av västmedia…Ja dessa sk Palestinier som inte är annat än en Arabisk stam. Det har aldrig funnits någon Palestinsk stat med eget språk, valuta, Kung/President.
Allt handlar om det, gamla vanliga Judehatet. Som vanligt är det mesta Judarns fel och så har det varit i tusentals år. Ja, judehatet och antisemitismen har alltid funnits och sedan Judarna fick sin tillbaka sitt eget land Israel och sin egen stad, Jerusalem 1948 är världens ögon riktade på detta lilla land. Den enda demokratin i Mellanöstern där 1,8 miljoner muslimer, de flesta araber, har fullt medborgarskap och rättigheter. Dom kallar man en apartheidstat…Gaza fick möjligheten att bygga ett paradis 2005. Då fick Palestinierna själva makten över området.

Vad händer?

Jo dom röstade fram Hamas till makten, (och sedan dess har det inte varit några val) och från dag 1 så började man skicka raketer mot civila i Israel. På dessa år har (fram till 7okt) dom skickat ca 12-15 tusen raketer mot Israel. Dom har fått både elkraft och vatten gratis från Israel. I Gaza byggde man 36 sjukhus (under dessa tunnlar för Hamas). Det finns arabländer där det inte finns så många sjukhus.

Det har pumpats in mer bistånd i Gaza än det gjordes i Europa efter ww2. Ledarna för Hamas,(3 st) bor på lyxhotell i Qatar och har en förmögenhet på 11 miljarder dollar (bistånd från väst). Det handlar inte om någon sk ockupation, det handlar om blint hat mot Judarna. Islam har i princip erövrat Västvärlden och det som händer med Judarna och Israel kommer också hit till Väst. Var så säker!
Judarna har en etik som bygger på ett människovärde och respekt. Islam bygger på underkastelse och vill lägga världen under sig. Alla otrogna måste böja knä eller dödas. Det är kärnan i Islams lära. Inte alla muslimer är onda givetvis, men religionen och läran är ond.
Var nyktra och låt är inte luras av den propaganda som de flesta låter sig luras av. Även alternativ media.
Israel kommer att finnas kvar även efter kriget. Jag är inte så säker på att mullorna i Iran kommer att göra det….”

—————————————————————————————————————————

Margot Wallström fd utrikesminister har med biståndet till Palestina finansierat dess ledares förmögenheter. Det var den socialdemokratiska regeringen som 2014 tog ställning till att erkänna Palestina som en självständig stat mycket tack vare Wallströms engagemang. Hon hoppades att erkännandet skulle resultera i en tvåstatslösning, som tyvärr kom på skam. Erkännandet har vållat mycket debatt, för eller emot och pågår fortfarande.

Bild från kristianstadsbladet.se

Margot Wallström och Mahmoud Abbas som fortfarande är Palestinas president eftersom inga val har hållits efter 2006.

2 tankar kring ”En kommentar i Swebbtv som vänstern förnekar

  1. ”Judarna har en etik som bygger på ett människovärde och respekt.”

    Och denna människokärlek och respekt för konventionerna visar de genom att utrota palestinierna i Gaza samt bombar Irans beskickning i Damaskus, Syrien…

  2. ”Israels tillbakadragande från Gazaremsan ska främst ses som ett militärstrategiskt vägval – för att skapa utrymme för överraskning….”

    https://www.svd.se/a/MoMOnM/israel-drar-tillbaka-huvuddelen-av-sina-styrkor-fran-khan-yunis?utm_campaign

    ”Civila återvänder till en sönderbombad stad som luktar död och förödelse.
    Sex månader av krig har ödelagt Khan Yunis i Gaza. Ingen vet hur många kroppar som fortfarande ligger begravda i ruinerna efter Israels tillbakadragande….”

    https://www.svd.se/a/mQ72l0/aterkomsten-till-khan-yunis-det-luktar-dod?utm_campaign=newsletter-section-varlden-2024-04-09

Kommentarer är stängda.