Om det inte finns någon kris, så skapar Bryssel en kris

”If there is no crisis, they create a crisis”.

Från bloggen Exposing the Darkness den 19 feburari.

Glädjande är att politiker, parlamentsledamöter har börjat inse den globala finanselitens narrativ. Men ännu är de för få för att punktera Brysseleliten som saluför Klaus Schwabs agenda.

”Den holländska parlamentsledamoten Rob Roos: ”Klimatförändringar” är en påhittad kris. Vi är på väg mot en ny typ av kommunism

”Byråkraternas centralister i Bryssel är beroende av makten. De använder eller missbrukar varje kris…och lösningen är alltid densamma – mer Europeiska unionen.

Om det inte finns någon kris skapar de en kris. Till exempel klimatförändringar. De kallar det ett existentiellt hot. Lösningen är Green Deal. Green Deal förstörde vårt energisystem. det förstör vårt matsystem. De försöker kontrollera CO2.

Om du kontrollerar CO2 kontrollerar du människor eftersom allt vi gör i livet handlar om CO2-utsläpp: leva, andas, resa.

Om du kan kontrollera detta kan du kontrollera människors liv. Nu har de introducerat digital identitet och centralbankens digitala valuta, så att de kan se allt vi gör och de kan kontrollera allt vi gör… …Vi är på väg till en stor europeisk superstat. De vill avskaffa nationalstaterna, när det väl händer har de fullständig kontroll. Vi är på väg mot vad jag kallar en ny typ av kommunism…”


Australiens senator Malcolm Roberts: ”Planen för den stora återställningen är att du kommer att dö med ingenting”
Han släppte allvarliga sanningar om WEF och dess dystopiska Great Reset-agenda i det australiensiska parlamentet.

Klaus Schwabs stora återställningsplan är slaveri!
Miljardärer, globalistiska företag kommer att äga allt hem, fabriker, gårdar, bilar, möbler, och vanliga medborgare kommer att hyra vad de behöver om deras sociala kreditvärdighet tillåter.

”Billionaire, globalist corporations will own everything homes, factories, farms, cars, furniture, and everyday citizens will rent what they need if their social credit score allows.”

—————————————————————————————————————————————-

Det är därför partier till vänster är så förtjusta i denna utveckling. Deras dröm om en värld i kommunismens anda håller på att gå i uppfyllelse. Med skam och rädsla kan de komma långt och få ett indoktrinerat folk att likt en fårskock följa i deras spår.

Bild från landsbygdensfolk.fi

En robothund (från WEF och Brysseleliten) håller fårskocken i schack.

EU:s nya plan: Ska avskaffa medlemsländernas suveränitet

Nu sätts omfattande planen i verket. Bångstyriga länder ska köras över och EU:s makt stärkas kraftigt, meddelar Fria Tider plus den 20 februari. En ledare som sätter sitt folk före globalister kan ej tolereras.

Wikipedia: Ordet indoktrinera är synonymt med hjärntvätta och kan beskrivas som ”systematiskt (t ex genom skolan) påverka människor till att tänka eller känna på ett visst sätt” .

En tanke kring ”Om det inte finns någon kris, så skapar Bryssel en kris

  1. EU:s nya plan: Ska avskaffa medlemsländernas suveränitet.
    Förmodligen är det därför som man utsett Johan Pehrson (L) till att byta ut Kronan mot Euron, genom att ”smyga in” den. Utan det svenska folkets samtycke! Vi fick rösta om gå med i EU men varför får VI inte rösta om att gå ut ur EU, Kristersson? Ut ur NATO, också!

Kommentarer är stängda.