Ylva Johanson till fd Frontex chefen som fick sparken: ”Ditt jobb är att få in migranterna!”

Från vänster till höger: Frontex tidigare chef Fabrice Leggeri (stillbild: Frankrikes senat/YouTube), EU:s tidigare kommissionär för inrikes frågor Ylva Johansson (foto: Michael Varaklas / AP / NTB). Fabrice Leggeri, tidigare chef för EU:s gränspolis Frontex, säger att han fick höra av EU:s inrikeskommissionär Ylva Johansson att ”ert jobb är att få in migranter eftersom de kommer av kärlek”. https://www.snaphanen.dk/2024/02/25/din-opgave-er-at-faa-migranterne-ind/

Javisst är det kärlek till värdländers bankomater!

EU-kommissionär Ylva Johansson till chefen för Frontex: ”De kommer av kärlek”

Författad av: Christian Skaug och översatt av en bloggvän.

”Det var i en intervju med Journal du Dimanche den 17 februari, när han tillkännagav sin kandidatur till Europaparlamentet för Marine Le Pens parti Rassemblement National (RN), som Leggeri citerade det sensationella uttalandet av Johansson, som också återgavs av Brussels Signal och The Times.

Enligt Leggeri hade Johansson formulerat sig så här:

”Och vare sig du gillar det eller inte så är vi en åldrande kontinent, så du måste släppa in dem.”

Den tidigare Frontex-chefen, som starkt motarbetades av inrikeskommissionären, tvingades avgå och berättade för Journal du Dimanche att

– EU-kommissionen och eurokraterna ser inte massinvandring som ett problem, utan snarare som ett projekt. Det kan jag vittna om.”

Leggeri säger också att det var just för att han försökte kontrollera migrationen som han både utsattes för påtryckningar och lämnades kvar.

Den franska regeringen uppmanade honom att avgå, efter en lång period av påtryckningar, inte bara från Johansson, utan också från icke-statliga organisationer som är för migration och medier som Der Spiegel, som under lång tid kritiskt riktade strålkastarljuset mot migranternas avvisning på väg till Grekland.

Genom att tillkännage att han ansluter sig till RN i Frankrike säger Leggeri att det är nödvändigt att bekämpa en överväldigande migration. – Efter att ha lämnat Frontex jobb i april 2022 insåg jag att jag var tvungen att ge mig in i politiken för att försvara det jag tror på, säger Leggeri, som tillägger att alla attacker mot honom bara har stärkt hans övertygelse om att agera i Frankrikes intresse.

Fabrice Leggeri, ancien patron de Frontex, rejoint Jordan Bardella pour les européennes

———————————————————————————————————————

Bakom Ylva Johanssons täckmantel om en åldrande befolkning ligger hennes och EU-elitens kärlek till bankdynastiernas skuldsystem som benämns ”Fractional Reserve Banking För att bankernas sedelpressar ej skall avstanna behövs ständig tillväxt, som kräver nya lån och där är migrant strömmarna ett förträffligt medel med bidrag under många år eller under hela livet. Splittring och söndring av värdländer får man på köpet, som krävs för EU:s överhöghet på alla områden med en världsregering som slutmål.

12 tankar kring ”Ylva Johanson till fd Frontex chefen som fick sparken: ”Ditt jobb är att få in migranterna!”

 1. Det spelar ingen roll vad EU:s parlamentariker ”påstås” göra, det är ändå CIA som skapade EU.
  Vad man utåt lät oss tro överensstämmer väl inte längre.
  Desto större anledning att vi går ur EU, precis som ”Brexit”.
  De visste nog vilka som ”låg bakom” EU:s skapelse och vad som komma skulle.
  Vad skulle annars anledningen vara?
  Överlämna pundet till förmån för Euron!
  Alla Europeiska länder som byter ut sin valuta mot Euro, skall förstöra sina tidigare sedel- och myntpressar.
  Det ska alltså inte finnas någon ”återvändo”! Euroländernas innevånare är så kraftigt skuldsatta så frågan är om ränteskulderna medför att skulden aldrig kan betalas tillbaka. Ränta på ränta tycks infinna sig när medlemsländernas pengabidrag hamnar utanför Europa istället för inom!
  Eller hur var det tänkt?

  1. Det var tänkt precis så, att krångla sig ur denna korrupta högborg skulle bli alltför svårt. Inget parti driver Swexit och folket slumrar som vanligt och lär inte vakna under min återstående livstid.

 2. Fantastiskt att uppleva en civilisations, ens egen, undergång. Oswald Spengler skrev för drygt ett sekel sedan Västerlandets undergång och tiden är nu mogen. Vad som lever vidare och de geografiska gränserna är inte en gång för alltid given, utan en ständig evolution, fast det kan te sig ganska orörligt under långa perioder, om perspektivet är en mansålder eller kortare.

 3. Som sagt EU är en sopstation för avdankade politiker . Även en plantskola för kommande politiker . Alla negativa synpunkter på EU som framförs synes stämma för det mesta . Som pensionerad bonde har jag en erfarenhet av EU som inte är positiv . Ska vi nämna fru Johanssons agerande som politiker i VPK och sedan S så är hon i mitt tycke diskvaliserad och skall ha en biljett till något bortom horisonten .
  Mvh Sjöström

  1. En mycket lönsam sopstation för avdankade politiker, som nästan aldrig hamnar bortom horisonten.

 4. Inte för att det spelar någon roll vem som är statsminister, men skulle DU vilja ha Ylva Johansson som STATSMINISTER?
  Svaret ditt kanske talar för sig självt hur man fört oss bakom ljuset sedan EU valet 1994.
  Skulle inte förvåna mig om det låg ”valfusk” bakom det s.k. EU inträdet.
  Det var en ”rådgivande” folkomröstning om EU-medlemskap i Sverige som skedde 1994!
  Ett spel för galleriet!
  Då kan vi väl också ha en ”rådgivande” folkomröstning om utträde ur EU.
  Apropå rådgivande. Innebär inte det att det inte hade spelat någon roll hur det svenska folket röstade. Med andra ord.
  NÄR hade vi en demokrati senast egentligen, politiker?
  Ni gör sken av att vi har demokrati, men vad tror ni att gemene svensk tror?
  En politisk överenskommen Diktatur ligger väl närmast.
  Den svenska demokratin är den utdöende?
  Vad kommer härnäst, politiker?

 5. Fakta talar väl NU för sig självt.
  Är EU en soptipp för överblivna inkompetenta politiker eller är det den europeiska politiska ”eliten” som huserar där?
  Det är där som här. Vi kan inte bli av med icke önskvärda politiker. De sitter i ett orubbat ”penning bo” där man kan smörja kråset dag ut och dag in.
  Sedan har vi EU:s insyns skyddande sekretess.
  Vad är syftet med det?
  Ska inte alla medlemsländers befolkning få veta vad Europaparlamentets 705 ledamöter sysslar med bakom sina ”draperier”.

  1. När vi fick rösta om EU inträdet, då var EU en helt annan organisation, som nu har förvandlats till en korrupt, överstatlig koloss som enbart går den globala elitens ärenden med nationspolitiker som springpojkar.
   Ukraina skall slaktas till siste man för att hålla krigsindustrin och sedelpressarna igång.

   1. Iallafall upplevdes det så. Men jag har efter hand mer och mer funderat på om det var upplagt så redan från första början, bara det att unionen inte hade progredierat så långt i utvecklingsfasen som sedermera… Eller att vi gjort oss av med ett uns, eller en hel skäppa, naivitet. Det låg i korten.

 6. I have read some excellent stuff here. Definitely value bookmarking for revisiting. I wonder how much effort you put to make the sort of excellent informative website.

Kommentarer är stängda.