En skapad klimatkris av globalister med deras verkställande politiker

Kan någon ta till sig det faktum att klimatagendan handlar om politik, inget annat?
https://peterkrabbe.wordpress.com/2024/02/24/blir-det-varmt-eller-kallt/

Debattören och bloggaren Peter Krabbe återkommer då och då med ett blogginlägg, förmodligen när adrenalinpåslaget blir för stort. Mitt eget är aktivt varje dag.

Att ta del av alternativ media och andras bloggar ger ofta påfyllnad av fakta med tips om artiklar och forskare, som har körts ut från det offentliga rummet, när narrativen om klimat, vaccin och krig obarmhärtigt avslöjas.

Denna gång lyfts den norsk-danske klimatforskaren professor Ole Humlum fram, som är specialiserad på polarforskning med tidigare istider, som återkommit med jämna mellanrum och som varat längst på Norra halvklotet som har längre avstånd till solen jämfört med länder runt ekvatorn.

”…Ole mötte kompakta protester från etablissemanget och blev utkörd från den norska vetenskapsakademin, hans forskning passade inte in i de politiska agendor som då växte sig allt starkare. Idag driver han istället sin webbsida https://www.climate4you.com/ där han levererar den mest kompletta databanken för tillgängliga mätningar...” skriver Krabbe.

Den senaste istidens utbredning sammanfaller med områden på norra halvklotet idag, som idag är föremål för nedkylning, med snö och kalla vintrar. Se kartorna i från Ole Humlums forskning i Krabbes blogginlägg.

En ny istid är sakta på ingång. Medan statsmedia är helt koncentrerad på den varmaste månaden, trots att globala medelvärden saknar all relevans för vår del av jorden.

”….Det kan vara varmare än någonsin i Mellanöstern – där skall det vara varmt – samtidigt som det är kallare än någonsin i vårt eget Skandinavien. Behöver vi påskynda vårt eget självmord genom att stoppa den lilla och behövliga uppvärmning vi får genom våra CO2-förhöjande utsläpp bara för att andra delar av världen skall minska den uppvärmning de själva förorsakar genom egna utsläpp….? konstaterar Krabbe.

Kanske är det ”det lika värdet” som blivit vägvisare för allt, inte bara mellan människor utan nu också för jordens temperaturförändringar som format narrativen. Beträffandet klimatet så är det främst oligarkers nya profit drivande påfund som styr hållbarhet som det gröna samhället och fossilfrihet. Smolk finns dock i maskineriet när el.bilsförsäljningen gått i stå och Norrlands gröna stål tillverkning inte går ihop, utan tillförsel av ständigt nya miljarder.

Bild från So-rummet Den senaste istidens utbredning

Att politiker blivit verkställare åt globalister beror mycket på att de tappat markkontakten med vanligt folk för länge sedan. Ingen utbildning behövs mer än i rövslickeriets konst för att komma sig upp. Meritokrati är slängt överbord, därför försöker ministrar i regeringen putsa upp en halvdann enstaka kurs till minst en magister examen. Höga löner med förmåner lockar, där EU:s parlamentariker blir mångmiljonärer under deras 5-års perioder. Inte konstigt att de valbara ler ikapp med blicken mot denna folkförrädiska högborg.

En tanke kring ”En skapad klimatkris av globalister med deras verkställande politiker

  1. Vi läser de samma skrifter och utifrån dessa så sammanställer vi vår verklighet Harriet . Jag tycker din sida är bland det behagligaste att läsa bland alla övriga intressanta texter som opponera sig mot rådande konsensus i landet . Blir så trött på all snedvridning i msm . Att debattera med kreti och pleti är inte en framkomlig väg . Fint att du får in dina tankar och ord i Nya Tider . Jag läser din sida här dagligen men vill och orkar inte skriva något varje dag . Gott jobbat Harriet .
    Mvh Sjöström

Kommentarer är stängda.