Oron är stor i statsmedia att krigshökarna som snart Nato festar med Biden får vakna upp i november med Trump

Nu är det klart, 200 år av fred är ett minne blott, efter att Kristersson och Andersson förrått sitt folk.

I går ef.m röstade Ungerns parlament ja till Sveriges Nato-ansökan. 188 ledamöter röstade ja och sex röstade nej.
Det som nu återstår är att den ungerska presidenten ska skriva under protokollet, men det är en formalitet och kan ta cirka fem dagar, påpekar SVT.

Men smolk i glädjebägaren kommer från Donald Trump.

”Länder som inte betalar tillräckligt ska förlora rösträtten i Nato. Det är ett förslag på Trumphögerns CPAC-kongress – som har som mål att stoppa globaliseringen. FN, WHO och EU är andra organisationer på måltavlan.…” Från SvD den 25 februari https://www.svd.se/a/4oy49o/pa-cpac-hyllas-antiglobalisering-och-diktatorn-nayib-bukele

Temat för det här årliga CPAC-mötet var ”Where globalism goes to die”. Vilket ger statsmedia med våra politiker i hela riksdagen kalla kårar. Tänk om de satsat på fel häst?

WASHINGTON

Joe Biden kommer att få oss att förlora det tredje världskriget, sa Donald Trump på lördagen. Utrikesminister Tobias Billström packar redan väskan för att på onsdag eller torsdag – då Ungern väntas ha sagt ja – i Washington överlämna det svenska så kallade anslutningsinstrumentet till Nato.
På onsdagskvällen är det Natofest på svenska ambassaden.
Nästan två års svensk Natovånda skulle därmed kunna vara över. Men Billströms Natofest under Biden, kan i november bli ett uppvaknande med Trump.
Den förre presidenten leder i de flesta mätningar just nu över Joe Biden, och Trump har nyligen skrämt upp Europa genom att förmå kongressen att stoppa ett senatens stödpaket till Ukraina. Och genom att påstå att när han var president – sa till ett Natoland att om de inte betalade skulle han uppmuntra ryssarna ”att göra vad fan de vill med er….”

Medan andra världsledare försökte överträffa varandra i godhet mot Ukraina under lördagen påpekade Trump att Biden kan dra in världen i ett tredje världskrig som han inte kan vinna.

”…Trump försäkrade också att Ryssland inte skulle ha anfallit Ukraina om han hade varit kvar i Vita huset, och han talade om hur han som president förde USA ut ur ”de löjliga och ändlösa krigen” – och beskrev situationen under Joe Biden så här: ”Crooked Joe” och hans hantlangare har dig fångad på ett expresståg på väg mot träldom och ruin….”

EU, FN, WHO och World Economic Forum stod på fiendelistan och Nayib Bukele El Salvadors president hyllades som en rockstjärna för att ha knäckt gängkriminaliteten i landet med riktigt hårda tag, som skulle få våra vänsterliberala politiker att tuppa av. De jamsar ännu om fritidsgårdar. snälla samtal, sluta skjut armband i god samverkan med alla samhällets korrekta aktörer, medan kriminella i karriären hånler och vänder dem ryggen. Därför beskrivs Bukele som diktator i media, så läsare förstår vilken ful fisk han är som vänder snällismen ryggen.

Folket i EL Salavdor tackade honom däremot med 84 % av rösterna i valet i fjol. Hans avslutningsord ”…till CPAC kommer globaliseringen för att dö. I El Salvador är den redan död” som ger innebörd åt orden det är alltid för tidigt att ge upp.

Bild från Twitter.com Nayib Bukele och Donald Trump skakar hand

Det är bara att hålla tummarna för att ingen kula sätter stopp för Trump. Kennedy hotade med att förstatliga bankerna strax innan besöket i Dallas 1963, vilket ändade hans liv. Att sätta stopp för kriget i Ukraina är nog lika farligt. Att stoppa omfördelningen från folket till oligarkers krigsindustri är minst lika oroväckande för bankdynastiers sedelpressar, för att inte tala om investmentbolagens rövarplaner som kan gå om intet.

4 tankar kring ”Oron är stor i statsmedia att krigshökarna som snart Nato festar med Biden får vakna upp i november med Trump

  1. Kristersson och Andersson, de har förrått sitt eget folk! Om de nu är ”svenskar”.
    Finns det någon DEMOKRATI kvar, Kristersson och Andersson?
    Eller var er avsikt att skapa en svensk DIKTATUR underställd av utländska intressen?
    För ni har ju inte agerat i samråd med den svenska befolkningen!
    Vems ärenden är det som NI har gått?
    Sanningen med konsekvenser kommer förr eller senare. Det borde väl Kristersson och Andersson varit införstådda med. När ska vi få veta vem/vilka är det som sitter i regeringen som nyttjar ”kokain”, med tanke på alla märkliga politiska beslut?
    Det luktar hållhaksbusiness eller utpressning för inte har man väl gjort det för pengar!
    Hade det blivit densamma om S satt i regeringsställning istället för M?

    1. Det känns så nedbrytande sorgligt att det inte finns något parti i riksdagen kvar att rösta på. Interna avhopp i AfS gör att partiet ligger långt ifrån riksdagsspärren. AfD i Tyskland går stora steg framåt, men då slår Scholtz censuren till. Trots Big Bröders sammanhållning med deras EU lobbyister har jag svårt att förstå hur det tyska folket kan acceptera detta landsförräderi?
      Är de stukade sedan Hitler tiden?
      Eller tror de på Ursula von de Leyens WEF:s politik?
      Bönder har i alla fall vaknat, men den korrekta administrativa överbyggnaden försvarar allt som genererar expansion och där ligger allt woke tokigt bra till.

  2. Gubbar och käringar, huk er i Riksdagsbänkarna för nu laddar Harriet om!

    De har förmodligen satsat på en ”åsna” istället för en häst. Det kunde lika gärna vara en gris för sådana verkar det vara gott om i Riksdagen. Man har ju redan en ”elefantkyrkogård”. Man kanske skulle komplettera den med en ”svinstia”! Så ingen i Riksdagen behöver känna sig ”utanför”.

Kommentarer är stängda.