Varför kan vaccinering med mRNA teknik vara farlig för mänskligheten?

Inte nu igen tänker nog bloggläsare som är innerligt trötta på hela covid pandemin och dess gen vacciner.

Men när jag dagligen tar del av internationella artiklar om sjukdom och död som följer i vaccinsprutorna spår, då måste jag själv förstå vad som händer inne i kroppen.

Krampanfall och hjärtsvikt hos barn och miljoner dödsfall av dessa säkra och effektiva genvacciner, men FHM ger sig inte och försöker åter skrämma främst gamla och kroniskt sjuka.

Kom ihåg att Bill Gates och Rishi Sunak brittisk premiärminister sedan 2022 gjorde enorma aktieinköp i vaccin industrin strax innan covid-19 bröt ut på allvar.

Folkhälsomyndigheters lockrop bidrar också till att jag ständigt återkommer till detta ämne. Dessa myndigheter är ånyo igång med vaccin hets för vaccin som är framställda med den nya mRNA tekniken, därför hissar jag åter varningsflagg.

Trots att är målgruppen begränsad och endast riktad till personer över 80 år och till personer som tillhör riskgrupper, så vill jag förstå vad det nya nobelprisbelönade vaccinet innehåller och hur det fungerar.
En framgång är ändå att övriga personer får betala 250 kr för att kavla upp ärmen, vilket förmodligen kan dämpa covid rädslan.

Jag misstänker att pengar mer krävs till försvaret, när Trump åter upprepar till Europas ledare att Putin kan ta er bäst faen han vill, om ni inte betalar för ert Natomedlemskap. Det bästa vore om han med USA lämnade Nato, så denna krigsallians föll ihop och därmed krigen i Ukraina och Gaza.

Kanske har EU:s regeringsföreträdare fått order rom att köpa upp Ursula von der Leyens korrupta vaccinlager från Pfizer?

Jag blir så misstänksam, när medicinskt okunniga politiker med deras medier basunerar ut att ett snabbframställt vaccin som saknar Fas 3 uppföljning är säkert. ofarligt och räddar liv, samtidigt som tillverkarna har krävt befrielse från skadestånd för framtida biverkningar.

Fas III är oftast stora kliniska studier med upp till tusentals personer för att slutgiltigt definiera hur användbart vaccinet är för att förebygga sjukdomen, vilket kan ta flera år. Därefter behövs långtidsuppföljning för att vara helt säker på vad som händer i kroppen, något som Big Pharma inte är speciellt intresserad av för det gäller att tjäna pengar så fort det går.
Inom forskarvärlden finns en klar uppfattning om vad som det inte är lönsamt att forska om, eftersom anslagen då ofta uteblir och därmed karriären.

Det nya med Pfizers och Modernas vaccin är att det förvandlar våra kroppar till små Big Pharma fabriker, när vi smittas av ett coronavirus.

”Sars-cov-2 eller SARS-CoV-2 är ett för människa och olika djurarter smittsamt coronavirus som orsakar sjukdomen covid-19 och som givit upphov till coronaviruspandemin 2019–2021. Viruset upptäcktes i slutet av 2019 i Wuhan i Kina.” Wikipedia

Frågan var hur man skulle kunna lura kroppens naturliga barriärer att släppa igenom mRNA molekylen som innehåller vaccinritningen till kroppens celler. Problemet var att molekylen var för stor för att passera kroppens skyddsbarriärer, som då måste luras.

Lösningen blev en trojansk häst i form av fettmolekyler/lipidnanodroppar som mRNA molekylen med ritningen packades in i för att få fri passage genom kroppens barriärer, till exempel blod-hjärnbarriären. Därigenom kunde kroppen själv förvandlas till en vaccinfabrik.

Bild från pctidningen.se

En trojansk häst (eller en ”trojan”) är ett brett begrepp som används för att beskriva skadlig programvara som döljer sitt egentliga syfte med hjälp av en förklädnad. Wikipedia.

När forskare packade in mRNA (molekyl ritningen) i nanodroppar av fettmolekyler dvs lipidnanopartiklar kunde alltså vaccinritningen smugglas in till kroppens alla celler.

Men vad som glömdes bort av forskare under covid hetsen från WHO var att följa upp hur denna nya teknik påverkade kroppens naturliga immunförsvar och hur celler med denna insmugglade vaccin instruktion uppförde sig längre fram i tiden.

Det visade sig snart att produktionen av antikroppar mot viruset från cellfabrikerna hade låg kapacitet och Big Pharmas profit lösning blev då fler sprutor till skillnad från gammal vaccinteknik.

Idag vet vi svaret från denna masspsykos liknande vaccinering från en mängd vetenskapliga artiklar och från läkaruppropet.

Ju fler sprutor ju fler biverkningar och tom död kunde efter hand konstateras hos ca 30 % av alla vaccinerade enligt olika studier. Fakta som statsmedias medicin journalister helst glömmer att presentera för allmänheten och nu när rättsprocesser pågår i flera länder så basunerar bolagens försvarare ut rädda liv kortet och att offren ändå är få mot alla som har vaccinerats.

https://samnytt.se/astrazeneca-kan-fa-betala-miljardnota-for-vaccin-som-orsakar-blodproppar

Ni minns hur Elsa Widding åkte ut från SD efter att hon besökt en konferens, där andra rön presenterades av forskare och kliniska läkare som följde läkaretiken före Big Pharmas. Skamligt är bara förnamnet.

Under 2002 publicerades en studie från Lunds Universitet som fick mycket uppmärksamhet, trots forskarnas försiktiga slutsatser. https://www.lu.se/artikel/studie-om-covid-19-vaccin-vacker-uppmarksamhet

Frågeställningen från forskarna var huruvida RNA från SARS-CoV-2 kan omvandlas till arvsanlag/DNA och integreras i cellernas arvsmassa.

I labbmiljö blev svaret JA.

Studien utfördes i I labbmiljö, dvs. i petriskålar, genom att använda leverceller från människa och följde vad som hände med leverceller som fick vaccin och de som inte fick det. Att leverceller användes var att vaccinet snabbt blir synligt där. En omvandling skedde från RNA till DNA (DNA är en molekyl som bär på instruktioner för hur liv byggs upp) i de celler som fick vaccin.

Frågan forskarna försiktigt ställde var om detta även kan ske inuti en levande människas celler efter vaccinering med denna nya teknik?

Framtida vaccinritningar kan innehålla önskemål inte minst från Davos, WEF, FN, EU dvs den globala eliten, som samfällt hyllar denna nya vaccinteknik och ser fram emot att få leka Gud och ändra våra arvsanlag.

3 tankar kring ”Varför kan vaccinering med mRNA teknik vara farlig för mänskligheten?

  1. Risken att den ”svenska mänskligheten” är på väg i minoritet bort borde väl ske runt 2050. Det verkar vara ett trovärdigt faktum. Borde det inte lika bra att ALLA svenskar röstar på NYANS. Blir vi av med de övriga (korruptions-) partierna då? I varje all under de kommande 4 a åren. Kan det leda till att bryr du dig inte om Sverige som svensk politiker, då åker hela partiet ut!
    Vilka av de 349 Riksdagsledamöterna har tagit och inte tagit COV sprutan (den riktiga alltså)? Sådana uppgifter är väl offentliga! Man vet ju EXAKT vilka i den svenska befolkningen som tagit eller inte tagit ”skiten”. Nå, politiker har NI något kurage överhuvudtaget så fram med den i det offentliga rummet. De som vägrar redovisa ”sina sprutintag”, är det inte de som är våra verkliga svenska Landsförrädare?

    Enbart ”Dataintrångsaffären” visar väl om något hur korrupta politiska partier vi har.
    Söndagen den 3 september 2006, klockan 20.41.51 framkom det att Centern hade under ett helt år gjort 100 tals dataintrång hos sossarnas intranät! T.o.m. det korrupta Centern fick ställa upp i valet! DÅ är de lika korrupta allihop. Man kontaktade Rikskriminalpolisen (RKP) av Säkerhetspolisen (Säpo) som berättade att Socialdemokraterna hade blivit utsatta för ett dataintrång i sitt interna datanätverk SAP-net. Det var visst minst 77 dataintrång, sedan hundratal där man kom över sossarnas välrörelse med valstrategi m.m. Idag är visst Lejonborg en förmodad välbetald lobbyist. Tillbaka sedan länge.Dagens industri: ”socialdemokraternas interna datornätverk har utsatts för ett hundratal olaga intrång under det senaste året! Publicerad: 4 september 2006, 06:13

    https://skoligarkerna.se/persons/lars-leijonborg (Att Carl Bildt finns med i det s.k. Skiftet gör väl saken inte bättre, Leijonborg. Fanns det ”efterskott” i den s.k. ”Dataintrångsaffären”? Tydligen fanns det ”något”).

    https://sv.wikipedia.org/wiki/Dataintr%C3%A5ngsaff%C3%A4ren_2006

    https://www.di.se/artiklar/2006/9/4/socialdemokraterna-polisanmaler-folkpartiet-for-dataintrang/

  2. Jag tog aldrig några sprutor mot Corona eller Covid som den kom att kallas
    och det är jag naturligtvis glad över

  3. En liten tröst i detta pandemi mörker är att allt fler protesterar mot WHO:s (Bill Gates) planer om världsomspännande pandemifördrag. Men i vår riksdag är Elsa Widding helt ensam.

    Elsa Widding: WHO vill ensamt kunna införa klimatnödläge och “vaxtvång” i Sverige
    Skamligt är bara förnamnet.

    Senatorer i USA protesterar
    https://newsvoice.se/2024/05/senatorer-stoppa-whos-pandemiavtal/

    och Astra Zeneca erkänner mycket motvilligt att biverkningar kan ske i mycket sällsynta fall. https://nyadagbladet.se/utrikes/astra-zeneca-erkanner-allvarliga-biverkningar/

Kommentarer är stängda.