Mer övervakning passar globalister i smaken, där Ylva Johansson vill hjälpa dissidentjägare genom hennes chat controll

Mer övervakning är regeringens främsta åtgärd för att kunna fånga in och lagföra invandrargängens marodörer. Unga står i kö för att få mörda. Det kan börja med att förvara vapen i elevskåpen för att sedan få stiga i graderna, men en AK-47 under sängen.

Regeringen kallar ofta till pressträff och presenterar sina förslag, med fler drönare och övervakningskameror i omlopp. Det skall nu bli lättare för polisen med telefonavlyssning. Automatisk avläsning av registreringsskyltar ingår också i övervakningsarsenalen. Ansiktsigenkänning med hjälp av AI-teknik för att enklare identifiera brottslingar kräver dock en lagändring innan det kan komma i bruk.

  Martin Melin (L), ersättare i justitieutskottet och känd som ”Robinson-Martin” sammanfattar det hela med det att det inte är OK att vara kriminell, ett liberalt kraftuttryck som skall skrämma buset med stor sprängmedelsarsenal.
https://www.friatider.se/overvakningssamhalle-foreslas-det-ar-inte-okej-att-vara-kriminell

Själv är jag en tråkig typ och med 10 år i söndagsskola, så har jag aldrig snott en kola, men åkte dit för fortkörning en gång, vilket fick min bror långtradarchauffören att bli imponerad. Tyvärr blev den beundran kortvarig, för jag åkte dit på 37 km utanför en skola, där gräsen för böter var 35 !

Så, visst får jag, i likhet med flertalet andra medborgare, acceptera mer övervakning om det kan hindra min port att bli sprängd.

Men, när jag kommer till EU:s chat controll då sparkar jag bakut och skulle vilja göra detsamma mot vår avskräckande kommissionär Ylva Johansson (S).

Hon måste ha blivit mutad av Davosbröderna med reträttplats efter hennes tid som kommissionär. Förklaringen till detta moras med hennes chat controll är att skydda barn från nätets pedofiler. Att vi därför måste bli övervakade och granskade på nätet, är så korkat och så dåraktigt att hennes Pinocchionäsa borde ha växt ut flera meter.

Jan Norberg konstaterar i NewsVoice ”Ännu en framgång för lobbyismen – Fallet EU-kommissionär Ylva Johansson

(Jan Norberg är pensionerad konsult med bakgrund inom svensk industri. Han är bosatt i Portugal och engagerad samhällsdebattör och han tog bland annat upp kampen mot socialförvaltningen i Sundsvall som begick övergrepp mot hans dementa mor.
https://www.st.nu/2012-09-15/kritik-tystar-sjodin)

Norberg frågar sig

”…….Hur dum en sosse får vara är en öppen fråga, men ett stalltips är att Ylva Johansson nog klarar inträdeskravens allra lägsta gräns då hon av andra socialister i EU-parlamentets utrikesutskott får frågan om hur insyltad hon egentligen är i frågan om Big Techs realtidsskanning av internet….” https://newsvoice.se/2023/10/eu-kommissionar-ylva-johansson/

Nu ber EU-parlamentets inrikesutskott Ylva Johansson att förklara sig efter medieavslöjanden om misstänkta intressekonflikter och att lobbyistorganisationer inom Big Tech har fått alltför stort inflytande över hennes förslag om nätskanning i jakten på barnporr. Där alla utom Ylva Johansson vet att pedofiler, som ofta finns i hennes elit sällskap, alltid hittar andra dolda vägar ut på nätet för att locka till sig barn.

Vår egen näthatsjägare kommer att blekna i jämförelse vad Big Tech dissidentjägare kommer att åstadkomma om detta henens skötebarn blir verklighet.

Bild från artikeln i Newsvoice.

Relaterat till Norbergs artikel:

4 tankar kring ”Mer övervakning passar globalister i smaken, där Ylva Johansson vill hjälpa dissidentjägare genom hennes chat controll

 1. Sverige behöver mogna till när det gäller teknologi. När en polisman patrullerar gatorna, även om han är civilklädd och inte kan identifieras som polis, då är det välkommet. Om polisen patrullerar genom en videolänk, då blir det övervakning, men det är ju egentligen samma sak.

  Problemet är att myntenheterna vill ha massövervakning av alla, just om utifall, som i fallet ”Chat Control”….. Varför inte bara övervaka buset, för polisen vet mycket väl vilka dom är, och våldspersonerna, och låta alla andra vara anonyma. Det är fullt möjligt att göra. Inför bestämmelser som tvingar den personen bakom video systemet att vara utbildad för uppdraget, och ha strikt personligt ansvar, och ha licens. Sedan gäller det att vara öppen med vad man gör och inte spara helt onödig information. Låt den som är övervakad få veta det. Det blir ju preventivt i sig självt.

  1. Jag tror tanken bakom Chat Controll är att få folket med sig. För vem vill inte skydda barn från pedofiler, samtidigt får globalister som Klaus Schwab med Davosbröder ett effektivt sätt att fånga in dissidenter som protesterar mot deras plan om världskontroll.
   WHO nu går i täten, med att få bestämma över alla länder vid nästa pandemi, där detta genvaccin anpassas till nya virus och som kommer att döda ännu fler.
   Selektiv övervakning kommer inte att ske, eftersom alla medborgare är lika mycket värda, så får alla offra sin integritet.

Kommentarer är stängda.