Nobelskandaler, men medicinpriset med mRNA tekniken är svårslaget

Nu har det avslöjats från flera internationella alternativa källor (som Wikipedia nästan alltid beskriver som konspiratoriska) att den ena pristagaren Drew Weissman tidigare har varnat för att vaccin framställda med denna gen teknik kunde ge immunbristsyndrom (VAIDS). Vanligt förekommande hos Aids sjuka, när immunförsvaret sätts ur spel.
Varningarna ingick i en artikel som publicerades i tidskriften Nature Reviews Drug Discovery under 2018.

Men med ett Nobelpris i handen är han nu knäpptyst om tidigare varningar.

Katalin Karikó och Drew Weissman delar på 2023 års medicinpris
Bild från Penn medicine

Mycket av arbetet kring mRNA-vaccin hade gjorts innan covidpandemin, det var precis som om Weissman med forskakollegor visste att den skulle komma. Kanske var det en läcka från Bill Gates?

(Att manipulera kroppens naturliga immunförsvar genom att en liten bit genetiskt material, som liknar det som viruset har, förs in i kroppen via en fettkapsel, kan bli livsfarligt. Detta genetiska material kallas budbärar-RNA (messengerRNA = mRNA), som instruerar kroppens celler att producera det protein som finns på ytan av viruset i spikarna/taggarna. Detta protein utlöser en immunreaktion, vilket förbereder kroppen att bekämpa viruset om det stöter på det i framtiden. Men denna immunreaktion kan gå över styr och bilda autoantikroppar som i stället angriper kroppens egna celler, som vid autoimmuna sjukdomar).

Nu jublar majoriteten av forskare med starka band till Big Pharma, för nu skall de flesta sjukdomar kunna botas med cancer och Svenska Akademin utbrister i ett Halleluja!

Som god skandal nummer två var när priset i medicin gick till läkaren António Egas  1949 som introducerade operationsmetoden med lobotomi.

Ni minns väl Gökboet med där Jack Nicholson gestaltar McMurphy, som spelar galen och tas in på ett mentalsjukhus, där han får ett följe mentalpatienter i denna en katt- och råttalek med syster Ratched, som slutar med ödeläggelse av hela hans personlighet efter övergreppet med lobotomi. Bild från SF.

Efter detta Nobelpris erkännande, slipades operations skalpellerna av entusiastiska läkare inom psykiatrin. Tusentals dog under eller efter operationen och andra drabbades av allvarliga personlighetsförändringar.

Men genvaccinet har betydligt större potential, som mänsklighetens största vaccin skandal och nu planerar WHO nästa pandemi, som skall botas med detta undervaccin. Ett under för förverkligandet av Agenda 2030 med den fjärde industriella revolutionen. Där vi som överlever skall bli lyckliga utan att äga någonting, eliten skall däremot äga desto mer utan att bli olyckliga.

Allt fler forskningsartiklar har nu efter tung uppförsbacke blivit motvilligt publicerade, eftersom resultatet är otaliga biverkningar hos fullvaccinerade och hög överdödlighet, utan att statsmedias medicin reportrar fört ut detta till allmänheten. Alternativa medier både i Sverige och utomlands har däremot gjort sammanfattningar, men då ropar maktetablissemanget (WEF, FN med WHO, EU, Big Pharma , folkhälsoinstitutioner, sjukvård och politiker) konspiration, konspiration..

Svenska Akademin, denna självgoda institution har jag gett upp hoppet om och efter alla skandaler är akademins trovärdighet mycket låg.

SvD har gjort en sammanställning över dess bravader. Läs och förskräcks.

”Kungliga Vetenskapsakademiens mejlfadäs må vara pinsam, men står sig slätt mot ouppfostrade statsministrar, otrohetsaffärer och hyllningen till lobotomins fader. Här är listan med 120 års Nobelskandaler – stora som små…” https://www.svd.se/a/VP8A7J/nobelskandaler-genom-tiderna

Här är några exempel.

Leo Tolstoj och August Strindberg blev utan litteraturpris, Jean Paule Sartre tackad nej, men ångrade sig sedan, Bob Dylan var tjurig att nå, men den största skandalen var nog när Henry Kissinger fick fredspriset, jag har full förståelse för att hans antagonist NordVietnams fredsförhandlare LE Duc Tho tackade nej.

Sen var det Göran Persson som tog upp mobilen och Fredrik Reinfeldt som slickade av sina fingrar under banketten. Krisen efter kulturprofilens fallna mantel orkar jag inte hetsa upp mig över. Där unga trånande kvinnor knäppte upp blusen och sedan blev förbannade över utebliven utdelning, med stöd av media och den feministiska regeringen.

Nu väntar jag bara på att Bidens marionett Zelenskyj blir årets fredspristagare i Oslo, som snart har tvingat ut varenda ukrainsk man till slaktbänken och stoppat sina fickor fulla med dollarregnet från väst tillsammans med hans ministrar i Kievs korrupta regim.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-13.png

Bild från SvD artikeln Foto: Fredrik Sandberg/TT

Om krutets fader Alfred Nobel skulle tycka att Akademins val av pristagare hade gjort störst nytta för mänskligheten är mycket tveksamt.

8 tankar kring ”Nobelskandaler, men medicinpriset med mRNA tekniken är svårslaget

 1. Det är många år sen jag slutade följa vem som lagerkröntes för vad, eftersom Nobelpriset har blivit ett alltmer jönsigt utnämnande. Om politiseringen tidigare varit uppenbar beträffande fredspriset, så är det plågsamt så även beträffande litteratur och även ekonomi (som varken är vetenskap eller Nobels pris). Medicin och fysiologi är en lättviktig disciplin, vid sidan om kemi och fysik förstås, och med årets utnämnande löjeväckande.

 2. Den amerikansk mRNA-tekniken uppskattas ha dödat omkring 17 miljoner människor. Den verkar så att den stänger av kroppens naturliga försvar mot virus och andra patogener. Folk blir sjuka. Det gynnar läkemedels industrin. Dessutom producerar den gifter som utvecklar en lång rad skadliga och dödliga bieffekter. Myocarditis den mest kända samt hjärtstillestånd.

  Detta är egentligen bara en repetition av tidigare historiska händelser.

  Rulla tillbaka klockat till 1922 i Tyskland. Ohyra var ett mycket stort problem. Ohyran spred sjukdomar, för att inte tala om bekvämlighet. Två forskare, Walter Heerdt och Bruno Tesch, utvecklade en metod att förpacka ett effektivt insektsmedel, hydrogen cyanid, för att användas mot insektsinvasionen. Det var mycket framgångsrikt, och dom prisades för sin insats.

  Insektsmedlet fungerade så att det stoppar distributionen av syre, till bland annat hjärnan och hjärtat. Insektsmedlet kallades Zyklon.

  Fast forward till 2023. Forskare utvecklar mRNA vaccin med avsikt att stoppa covid. BigPharma ser möjligheten att tjäna pengar på utvecklingen, och tjänar USD 1,000 per sekund, och lyckas stoppa alla alternativa välbeprövade medel, som Hydroxychloroquine och Ivermectin, och en lång rad andra välkända metoder att bekämpa virus. Monopol. 17 miljoner människor dog.

  Åter till förra seklet och året 1942 och förintelsen. ZyklonB, insektsmedlet, används i förintelselägren. 6 miljoner dog. Glöm inte att det var framtaget i välmenande syfte, precis som mRNA.

  ZyklonB administrerades genom inandning, gaskamrarna, mRNA genom injektioner. Metoderna verkar olika på kroppen, men resultatet blir detsamma.

  Glöm inte i sammanhanget att både forskarna Walter Heerdt och Bruno Tesch 1922, och dagens 2023 nobelpristagare, Katalin Karikó and Drew Weissman hade välmenande avsikter i sin forskning. I båda fallen missbrukades deras forskning i avsikter den aldrig varit avsedd för.

  Sista kapitlet när det gäller ZyklonB är skrivet. Upptäckarna av Zyklon avrättades 1946 efter att ha funnits samarbeta med nazisterna.

  Sista kapitlet när det gäller mRNA är ännu inte skrivet.

  1. Tack för viktig historik som jag inte kände till och som statsmedia är förbjuden att publicera.

  2. Robert Malone är uppfinnaren av mRNA – tekniken, med patent sedan 1989.
   Nobelpriset rör ämnet Pseudouridine som använder denna (mRNA) platformen för att trycka ned immunsystemets reaktion mot syntetiska proteiner (spikproteiner).
   Vad R. Malone tycker om denna användning av plattformen finns möjlighet att läsa på nätet.

   1. Tack för denna viktiga upplysning!
    ”Robert Wallace Malone är en amerikansk läkare och biokemist. Hans tidiga arbete fokuserade på mRNA-teknologi, läkemedel och forskning om läkemedelsåterställning. Under covid-19-pandemin främjade Malone desinformation om säkerheten och effekten av covid-19-vacciner. Wikipedia” som nog är Big Pharmas bästa vän.

   2. Åke
    Ni måste lära er att hålla isär begreppen. Robert Malone är uppfinnaren av mRNA vaccinet, vilket bygger på mRNA tekniken.

Kommentarer är stängda.