Största hoten mot landet är invandrarbrottslighet, politiker med media som omfamnat mångkultur och inkludering

Nu tvingas media att skiva om den eskalerande brottsligheten, även om de utlämnar förövarnas etnicitet, eftersom steget från tidigare berikningsteori till maffia bröder blir allt för stort.

Bild från SR

Patrik Kronqvist i Expressen tar utgångspunkt i sin artikel från myndigheters lägesbild om den organiserade brottsligheten, som skatteverket har publicerat, som han enkelt sammanfattar med ”De kriminella nätverken flyttar stadigt fram sina positioner” och förklarar att

”…Tidigare ägnade man sig främst åt narkotikabrott, våldsbrott samt rån och grova stölder. Numera gör man insteg i allt fler branscher – och ofta bedrivs brottsligheten i bolagsform. Man exploaterar papperslösa på byggen och i städjobb. Man ägnar sig åt illegal avfallshantering. Man konstruerar avancerade internationella investeringsbedrägerier.
Välfärdssystemen är särskilt utsatta. Det kan handla om allt från fusk med den personliga assistansen till bedrägerier med nystartsjobb. 
Tidigare var staten mest drabbad, men nu ökar trycket också på regioner och kommuner.  Flera storstadsregioner larmar exempelvis om att läkare med koppling till den organiserade brottsligheten skriver ut falska intyg om sjukdom och funktionsnedsättningar….”

Nu kan det hända att din vårdcentral och vaccinationscentraler drivs av kriminella konstaterar Ekobrottsmyndigheten. Att slåss om knarkområden är tufft och kan kosta livet, mer bekvämt är att muddra välfärden. Med makthavares inkluderingshysteri så tror jag att tjuven från klanen hälsas Välkommen in i näringslivet. Räckmacka direkt till grova pengar, medan besparingar haglar över offentlig sektor, för någon måste ju betala för denna kriminella kreativitet som mångkulturella politiker rullat ut röda mattan till.

 • ”Gängkriminella tjänar mer pengar på ekonomisk brottslighet än narkotika, och utnyttjar företag i större utsträckning än tidigare.
 • Nu börjar gängen också ta sig in i sjukvården, och driva vårdcentraler, varnar Ekobrottsmyndigheten.
 • ”Vi pratar nu om att det här är multikriminella. Man ägnar sig åt många olika typer av brottslighet”, säger Sara Persson, brottsförebyggande specialist på Ekobrottsmyndigheten.”

Idrotten är också drabbad med mutor och läggmatcher, något som borde få boven i detta drama, nämligen fotbollsförbundets ordförande Fredrik Reinfeldt att idka självkritik över hans öppna hjärtans politik och be SD om ursäkt. Men icke, istället ojar han sig över utvecklingen som alla andra med ansvar för den humanitära stormaktens konsekvenser.

”……Men den organiserade brottsligheten omsätter numera 100-150 miljarder kronor i Sverige. Det handlar i många fall om sofistikerade, internationella affärsrörelser som har gott om både pengar och våldskapital. Sociala insatser, oavsett hur träffsäkra de är, kommer inte att få de kriminella nätverken att lägga ned sin verksamhet…” skriver Kronqvist.

Tyvärr, så avslutar skribenten sin artikel med de vanliga flosklerna om att nu krävs det uthållighet och kraft för att bekämpa det som politiker med Expressen har hyllat under årtionden, nämligen den berikande invandringen.

Asylstopp, återvandring , utvisningar av grova brottslingar med familjen om de är under 18 år samt invandrare som vägrar anpassa sig till Sveriges rättssystem och värderingar, lyser alltid med sin frånvaro i politikers och ledarskribenters utmanande verktygslåda.

Plötsligt är det vi medborgare som skall göra jobbet, det får vi höra från alla håll, från politiker, polisen och media. Vi som aldrig fick säga ett pip, när riksdagen bestämde över våra huvuden att Sverige skulle bli mångkulturellt 1975. Där media med Expressen aldrig förde ut frågan till folket.

Först tvingas vi betala, klagar vi så stämplas rasist i pannan eller böter om vårt adrenalin hamnar på nätet och när allt går åt pipsvängen som vi varnat för under årtionden, ja då skall vi hjälpa till, nattvandra eller gulla med en ung invandrakille som kontaktperson föreslår polischef Carin Götblad med sin lena stämma. Magstarkt så det förslår.

Nu återstår rop på militär från partiet som gav Potemkulissen ett svenskt utseende under sina 8 år vid makten. Jeander har med sin skickliga tecknar penna förevigat saliga Magdalena i högform.

Källor

https://www.expressen.se/ledare/patrik-kronqvist/gangvaldet-ar-inte-ens-det-farligaste-hotet-/

https://skatteverket.se/download/18.31cd5698188734479d5127/1685692029354/myndighetsgemensam-lagesbild-organiserad-brottslighet-2023.pdf

https://sverigesradio.se/artikel/varningen-gangkriminella-driver-vardcentraler

Ps. Nu kan jag andas ut, fredspriset från Oslo gick inte till Zelenskyj utan till en iransk kvinna Narges Mohammadi som ”är en inspiration för världens kvinnor”, säger en talesperson för FN:s människorättskontor i Genève till SvD. Hon får årets fredspris för sin kamp mot kvinnoförtrycket i Iran. https://www.svd.se/a/2BxM5x/priset-bor-vara-en-signal-till-iranska-regeringen. Ds

Den feministiska regeringen i slöja är ett slag mot förtryckta kvinnor i Iran skrev Expressen om besöket under 2017.

7 tankar kring ”Största hoten mot landet är invandrarbrottslighet, politiker med media som omfamnat mångkultur och inkludering

 1. När inget gjorts sedan ALLIANSEN påbörjade den svenska kommande missären, vad ska vi då med ”politikerna” till? Någon?

  Att Sverige har 30 000 gängkriminella har blivit något av en sanning i den offentliga debatten.

  Men i siffran ingår även till exempel barn i riskzon.
  – Det är runt 5 000 som är mer hardcore-kriminella, säger kriminologen Manne Gerell.

  https://www.na.se/2023-10-07/forskare-30-000-gangkriminella-overdrift

  1. Jag förstår att rikspolischef Anders Thornberg tvekar om förlängt förordnade.

   1. När det osar hett, då vill de bort från ”teaterscenen”. Helst ”osynligt”, under allas radar. Speciellt när Regeringen har kontrollen över dig. Vem som ska bli den nya ”kontrollerade” Rikspolischefen blir intressant att se. Tydligen har man problem med att ”hitta” den rätte då det kommer att ta mer än 6 månader. T.o.m. den nuvarande Rikspolischefen ställer upp några extra månader efter sin pensionsavgång, tills man hittar rätt efterträdare! Är den svenska ”diktaturen” nu ett faktum eller inte?

 2. När Peter Springare, f.d. polisutredare, fick avgå p.g.a. att han förmedlade på sin ”fritid” problemen med invandringsbrottsligheten med dess kriminella konsekvenser. Namninsamling skapades efter det på Facebook som syftade till att ”Avskeda polisen Peter Springare”! Man skriver: ”Därmed anser vi att Peter Springare slutgiltigt förbrukat allt förtroende i sin roll som polis, och att han omedelbart bör avlägsnas permanent från denna position”. När Peter blev överöst med blommor från hela Sverige, då slog man bakut!
  IDAG, förmedlar väl ALLA POLISER oavbrutet samma budskap som Peter Springare gjorde DÅ! Varför ska inte HELA Poliskåren få avgå? Poliskåren, avgå så kanske ni också får ”blommor”.
  ”ÖREBRO Trots att det enligt polisens stationsbefäl Johanna Mattsson i Örebro kommit ett beslut ”uppifrån” om att det råder fotograferingsförbud på blommor som skickas till Peter Springare har det läckt ett antal bilder på blombuketterna. Minst ett 60-tal buketter har skickats till Springare under måndagen, men det är troligen betydligt fler än så”.

  Summering: Det är politikerna som är det största hotet mot Sverige p.g.a. deras immunitet. Poliser, när ska NI inse det?

  https://nyheteridag.se/har-ar-de-forbjudna-bilderna-pa-peter-springares-blombuketter/

  1. Tack för en oerhört viktig påminnelse om Peter Springares mod och om feministiska chefers feghet.
   Att det dräller av känslosamma kvinnor som befäl är att de är lättare att styra av polisledning och justitiedepartementet dvs röd som blå regering. Bonus är också deras fäbless att trycka offerkoftor på buset.

 3. Våra politiker kvinnor som bylsade på sig lite trasor för de ville vara jämlika med herrarna vid statsbesöket. Ställ er i hörnan och skäms, ta på på er skäms struten! ni har noll koll vad som händer i de muslimska länderna och vad kvinnorna har att kämpa mot.

Kommentarer är stängda.