Studier en väg till eget liv. I bästa fall utan heders- förtryck – men i EU fortsätter globalister sitt förtryck

Unga kvinnor med invandrarbakgrund är de som i störst utsträckning läser vidare efter gymnasiet, visar statistik från Statistiska centralbyrån (SCB) från 2023. https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/tjejer-med-invandrarbakgrund-pluggar-allra-mest-toppar-listan

Yrken som står högst i kurs hos invandrare är tandläkare, apotekare, läkare, och karriär inom rättsväsendet, som ibland kan bli riktigt farligt med starka band till familjen som kan innebära dubbla lojaliteter.

Bild från shutterstock.com

”S-märkta åklagaren Rahina Ortac, som åtalas för brott mot tystnadsplikten sedan hon läckt uppgifter från utredningar till sin släkt, förnekar att hennes familj är en ”klan” – trots att hennes kusin är ökände gängledaren Ismail Abdo. – Vi är en vanlig familj, säger hon….”
https://samnytt.se/atalade-gangknutna-aklagaren-vi-ar-en-vanlig-familj Javisst, är de det, en helt vanlig klanfamilj, så fått behålla sin egen kultur efter den förödande prop 1975:26. som blev verklighet med råge.

Hej, Harriet, mejlar signaturen TT

Att unga invandrarkvinnor läser vidare efter gymnasiet visste jag redan 1980!

Det var en utländsk tjej som berättade att hon var tvungen att gifta sig, men om hon studerade skulle giftermålet få vänta. Detta skäl var ok för familjen, så länge hon studerade. Hon gick sedan på Universitet.

Hon menade att så länge hon studerade fick hon vara fredad från tvångsgiftemål.  När hon blir äldre då skulle hon bli starkare och ha större chans att välja sin egen partner istället för familjen.

Det lyckades. Hon berättade att hon hade träffade en partner som hon ville ha och familjen hade inget inflytande på hennes livsval längre.”

——————————————————————————
Vi är många som instämmer. Jag själv från möten med invandrarkvinnor under yrkesårens rehabiliteringsarbete och min äldsta dotter från hennes långa lärargärning. Där oron kunde vara stor hos unga invandrarflickor inför sommarlovet att bli bortgift med en kusin i hemlandet.

Trots mängder av vackra ord, publikationer och undervisningsmaterial från Nationellt centrum mot hedersrelaterat våld och förtryck i Linköping, så fortsätter hedersförtrycket både öppet och dolt. https://www.linkoping.se/omsorg-och-hjalp/vald-i-nara-relationer/ar-du-utsatt-for-hedersrelaterat-vald-och-fortryck/

Själva motorn i hedersförtrycket är anhöriginvandring samt generöst asylstatus och medborgarskap. I fjol beviljade Migrationsverket 102 000 ansökningar om uppehållstillstånd i Nordens mest kravlösa bidragsland, där muslimer med krav på sär-rättigheter ökar deras majoritet.

Tidöavtalets paradigmskifte har vi inte sett röken av. Jag tror aldrig att det var meningen heller.

När Nalin Pekul (S) tog bladet från munnen och pratade om förortens skäggiga skuggor då sparkades hon ut från socialdemokraternas partistyrelse. Bortgifta unga flickor, väger lätt när makten framför allt har högsta prioritet hos socialdemokraterna och där väljarrimporten numera måste strykas medhårs.

– Om jag ska ge ett råd som gammal tant så är det att aldrig låta Miljöpartiet styra asylpolitiken. Aldrig! Säger Nalin Pekgul, sjuksköterska och tidigare ordförande i Socialdemokraternas kvinnoförbund i Fredagsintervjun. hos Kvartal under 2020. https://kvartal.se/artiklar/nalin-pekgul-lat-aldrig-miljopartiet-styra-asylpolitiken/

Lika klarsynt och modig var EU parlamentariker Ewa Zajączkowska-Hernik, som tillhör det polska högerpartiet Nytt hopp, under EU debatten, i går, när Ursula von der Leyen som väntat fick 5 år till som EU:s globala chaufför. Våra mähän till parlamentariker applåderade vilt, med glädjande undantag av vänsterns och SD:s representanter.

Bild från artikeln i Fria Tider

– Du är ansvarig för varje våldtäkt, varje överfall, varje tragedi som orsakas av inflödet av illegala invandrare, sade den polska parlamentarikern och riktade sig direkt till toppbyråkraten.

Hon anklagade von der Leyen för att främja den omfattande illegala invandringen från tredje världen, och för att förstöra ekonomin genom EU:s nya gröna giv och tillade att hon hör bättre hemma i ett fängelse än i EU. Givetvis under vänsterns burop, eftersom vänstern i hela Europa nu är tvingade att få invandrarröster för att antingen klänga sig kvar vid makten eller återkomma till nästa val. https://www.friatider.se/hogerkvinnan-till-ursula-van-der-leyen-du-hor-hemma-i-fangelse

Men positivt är att tjejer med invandrarbakgrund har hittat sin egen väg ut ur hedersförtrycket.

Deras bröder ägnar sig ofta åt kriminell karriär och har de tur så kan deras syster försvara dem eller läcka hemliga uppgifter som innebär ett högre pinnhål i deras karriär. Behjälpliga kan också vissa kärlekskranka feminister vara tyvärr i polisuniform.

Varför inte anställningsstopp från klanfamiljer till högre tjänster, när risk finns att gynna kriminalitet och ytterligare skada medborgares trygghet?

11 tankar kring ”Studier en väg till eget liv. I bästa fall utan heders- förtryck – men i EU fortsätter globalister sitt förtryck

  1. ”Situationen är inte bättre i Europa. I förra veckan beslutade EU-domstolen att EU-kommissionens chef Ursula von der Leyen bröt mot europeisk lag. Von der Leyen är gift med Heiko von der Leyen, en tysk läkare som är chef för Orgenesis, ett företag som ägs av Pfizer. Detta är samma företag som Ursula von der Leyen undertecknade ett kontrakt på 71 miljarder euro för att köpa 4,6 miljarder doser av covid- vaccinet”.

    Hur kunde von der Leyen bli omvald till EU-chef?
    Nu får det vara nog! VI SKA UT UR EU, eller ska vi acceptera med att försörja denna ständiga ”korruptionsmaskin”? NEJ, det ska vi inte.

    https://bakomkulisserna.biz/2024/07/22/reality-tvn-som-latsas-vara-presidentvalet-signalerar-slutet-for-us-corporation/

  2. Hello my loved one I want to say that this post is amazing great written and include almost all significant infos I would like to look extra posts like this

  3. von der Leyen, den nya teflon kvinnan. För mansplatsen är upptagen sedan Gösta Bomans och Thorbjörn Fälldins dagar.

  4. Jag kan rekommendera Edward Griffins gamla dokumentär The Capitalist Conspiracy, 47 min lång, från 1969. Mer aktuell än någonsin? Den handlar om FED, CFR och finansvärlden samt mer eller mindre opaka kotterier som representeras av de gamla bankdynastierna och de ultraförmögna, samt i olika lager kring kärnan lejda underhuggare och nyttiga idioter.

    En del undrar vad som hände med vänstern, socialisterna / kommunisterna på 90-talet och senare; de som brukade revoltera och demonstrera mot ’kapitalistsvinen’. Dokun är ju äldre än så, men ger en bra referensram i förståelsen vad som sker fastmer sedan dess. Att kapitalism och kommunism är falska kontrahenter; det är en mer korrekt beskrivning att se de senare som de förras nyttiga idioter eller den föreställde motpol, som ska ligga till grund för ett slags konflikter, som ska hålla medelklassen på halster och motivera en växande stat och, ja, en världsregering.

    Dokun finns på bl a Bitchute, men kan också hittas på YT om man bara skriver titeln och lägger till Griffin samt skrollar lite. Se den och säg mig om inte en pollett trillar ner. Kanske är det självklart stoff för somliga, men förmodligen är den överväldigande majoriteten precis så aningslös som någonsin förr, om inte mer så – hjärntvättade av MSM och ’social medier’.

    1. Tack för tipset om en elitgrupp som har den absoluta makten över den globala ekonomin!
      https://www.youtube.com/watch?v=cYmeE_Ssd1s

      När jag tar del av Wikipedia som ständigt upprepar konspiration i sin presentation av den för mig okände Griffin, då förstår jag att han utgör ett verkligt hot mot bankdynastierna och medlöpande aktörer.
      https://en-m-wikipedia-org.translate.goog/wiki/G._Edward_Griffin?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=sv&_x_tr_hl=sv&_x_tr_pto=sc

  5. Hur kan någon med islam som rättesnöre få en betald utbildning inom juridiken ? Islam har Koranen som rättesnöre och ALLT annat är underställt den ! Sen skall dessa (o)utbildade rannsaka/försvara oss otrogna ??
    Mvh Sjöström

    1. Du lyfter fram skrämmande fakta från islams heliga bok Koranen.
      Läste nyligen om en brittisk parlamentsledamot, en muslim, som fick svära trohet på Koranen i stället för Bibeln.
      Storbritannien tycker jag sjunker mer och mer för varje dag, med muslimer överallt på ledande poster.

  6. ”Varför inte anställningsstopp från klanfamiljer till högre tjänster, när risk finns att gynna kriminalitet och ytterligare skada medborgares trygghet?”

    Eller rent av invandringsstopp och utvandringsobligatorium! ’Men så kan man ju inte tänka’…

    Där yttre gränser saknas, får inre gränser upprättas – antingen de består av murar, koder, segregation, språk och seder, videoövervakning, väktartjänster osv. En inre exil som kan vara fysisk och/eller mental.

    1. ”….Eller rent av invandringsstopp och utvandringsobligatorium…!”
      Ett mycket bättre förslag.

  7. För att komma in på tandläkarutbildningen krävs högsta betyg i varje ämne. Antalet nyutexaminerade tandläkare med svensk bakgrund var i våras under 10 procent. Man tar idag in ca 50 % fler elever, då det är en stor utslagning av de antagna studenterna. Man kommer att ändra antagningarna nu, då betygen inte rättvist speglar de kunskaper eleverna har. Jag tror, att här finns en hel del ”glädjebetyg, som innebär att personer med utländsk bakgrund har lättare att komma in på eftertraktade utbildningar.

    1. Tack för viktig upplysning!
      I Linköping där jag bor flyttade M och SD politiker SFI utbildningen från den centralt belägna Birgittaskolan ut till Lambohov, samtidigt lät de ett idrotts gymnasium ta över den stora byggnaden.
      Sedan beviljade de en privat firma att starta SFI utbildning givetvis med lokaler mitt i city och dessutom höjde de skolpengen, trots att utbildningen är vida känd för generösa glädjebetyg. Inte konstigt att kommunen nu måste spara.
      Många politiker är inblandade i den fria etableringen och tjänar åter grova pengar.

Kommentarer är stängda.