Tystnad i statsmedia när studier om gen vaccinets farlighet publiceras och protester från vårdpersonal negligeras.

Nästan dagligen publicerar utländska nyhetsbloggar och tidskrifter vetenskapliga artiklar om baksidan på vacciner framställda med mRNA teknik, men i Sverige är det dödstyst i statsmedia.

Enligt CNN så har Trump och RFK Jr diskuterat vaccin och dess följder i en video efter mordförsöket, men den togs snabbt bort.

I klippet hörs Trump försöka övertyga Kennedy om att ställa sig bakom honom när han kandiderar till presidentposten och säger att han gärna vill se Kennedy ”göra någonting”.
– Och jag tror att det skulle vara bra för dig och så stort för dig. Och vi kommer att vinna, utbrister han varpå Kennedy svarar ”ja”.
Robert F. Kennedy, JR borde få bli chef för amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA. Men då går han förmodligen samma öde till mötes som sin far och farbror. https://nyadagbladet.se/utrikes/har-ar-trumps-privata-samtal-med-rfk-diskuterar-samarbete-och-vaccinskador/

Vi har nog världens mest indoktrinerade folk, som endast tar del av det statsmedia förmedlar, som gärna kavlar upp ärmen för dödligt vaccin och som tror att allt elände i världen kommer från Putin och Xi Jingping. Och allt för många idioter tror att mer vapen till Ukraina skall rädda demokratin i Europa. Den förstör EU själv så bra.

Ett exempel på dödligt vaccin är en referensgranskad studie från den schweiziska tidskriften MDPI som har konstaterat att människor som vaccinerats med denna teknik får förkortad livslängd. Efter en detaljerad analys av studien bekräftar McCullough Foundation att de som fått två doser av sprutorna har förlorat 37 % av sin förväntade livslängd. https://www.mdpi.com/2076-2607/12/7/1343

Förlaget Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI) bildades 2010, och har i dagsläget en tidskriftsportfölj om cirka 300 titlar.

Stiftelsen, McCullough Foundation är grundad av den framstående amerikanska kardiologen Dr. Peter McCullough, som är den kände hjärtläkaren som tidigt varnade för blodproppar och inflammation av hjärtmuskeln, främst hos unga idrottare.

Samma resultat om förkortad livslängd finns i en studie där forskare analyserade statliga data från US Centers for Disease Control and Prevention (CDC), Cleveland Clinic Data och försäkringsbolags riskbedömningsdata. Analysen avslöjade en oroande trend som visar att livslängden sjunker för dem som fick flera vaccindoser https://slaynews.com/news/fully-vaxxed-lose-25-years-life-expectancy-study-shows/?utm_source=substack&utm_medium=email

Oroande för alla medborgare som genom masspsykos och tvång tvingades att kavla upp ärmen flera ggr, men kanske inte för Bill Gates WHO och globalister som önskar befolkningskontroll.


Vårdpersonal protesterar

Hundratals läkare och forskare från hela världen har undertecknat ett avtal som kräver att mRNA Covid-vaccin ska avbrytas och undersökas på grund av allvarliga farhågor om deras säkerhet och effekt.

Uttalandet, kallat Hope Accord, släpptes nyligen och fick snabbt nästan
3 000 underskrifter. Dessa inkluderade rekommendationer från över 200 läkare, 300 andra vårdpersonal och över 100 vetenskapsmän och akademiker, där alla signaturer verifieras för att säkerställa att de kommer från verkliga och kvalificerade personer. Uttalandet, som också kräver erkännande och stöd för de skadade vaccinet, tar upp fem nyckelprioriteringar, där den främsta är att all vaccinering avbryts.

Frågan är om det hjälper mot vaccinindustrins ägare och politiska hantlangare, när Bill Gates i princip styr WHO?

Trösten är att WHO:s önskan om överhöghet över världen vid nästa pandemi, tycks ha gått i stå.

Tystnaden i statsmedia talar för att en snöboll har satts i rullning, därför flyttas uppmärksamheten över till en uppdaterad fågelinfluensa, med samma förödande vaccinteknik.

Pfizer vilar inte på hanen för covid vaccinet är en guldgruva även om det skulle stoppas. I dess spår följer kroniska sjukdomar som kräver livslånga mediciner då mantrat hos Big Pharma är att en botad patient är en förlorad kund.

https://www.vaken.se/pfizer-forvarvar-lakemedelsforetag-for-att-tjana-pa-kroniska-sjukdomar-orsakade-av-deras-egna-covidvacciner/

Bild från www.paho.org

Dr. Mike Yeadon sammanfattar: “Anything With mRNA Written on It Is Designed To Be Harmful. There Are No Exceptions…In order to not have the rest of your lives and your freedoms taken away don’t take any more of these bloody jabs”

Bill Gates däremot sade nyligen:

Planetary Genocide: “For Every Disease That We Don’t Have Vaccines We Will Try mRNA As We Just Need To Mess Around.”

Google översatt: Planetariskt folkmord: ”För varje sjukdom som vi inte har vacciner kommer vi att försöka mRNA eftersom vi bara behöver stöka runt….

Och stöka runt med skrämsel går utmärkt med nya pandemier och gamla sjukdomar för den den globala eliten under ledning av WEF som aldrig vilar på hanen.

Och för att riktigt trötta ut er bloggläsare som orkat så här långt så konstaterar nyhetsbloggen Exposing the Darkness den 9 juli följande;

Nästa stora bluff: Om Modernas nya mRNA-fågelinfluensavaccin och den globala agendan.
Parallellerna mellan "vaccinet" för fågelinfluensa och kampanjen för COVID-19 "vaccin" avslöjar en samordnad ansträngning för att dra fördel av hälsokriser för vinst och kontroll

By Professor Angus Dalgleish July 11, 2024: Aggressiva cancer återfall efter gen vaccinet.

Som onkolog fortsätter jag att vara orolig över antalet cancerpatienter som hänvisats till mig som har fått bra och effektiv behandling men som sedan får ett mycket aggressivt återfall när de borde ha stannat i remission. Tyvärr har jag ännu inte hittat ett fall där patienterna inte har fått ett covid-boostervaccin från sin läkare eller sjukhus eftersom de är "i riskzonen".

Till sist något positivt efter allt vaccin elände. Ginko Biloba (naturläkemedel från kinesiskt tempelträd) som enligt studier kan lösa upp blodproppar efter covid vaccinering förutom andra goda effekter som främst äldre behöver.

https://www.bodystore.com/orten-ginkgo-biloba.html

Studien: https://www.vaken.se/ginkgoblad-kan-hjalpa-till-att-losa-upp-mikroskopiska-blodproppar-och-potentiellt-atgarda-en-del-av-skadan-som-orsakats-av-covidvaccin-avslojar-ny-publicerad-forskning

5 tankar kring ”Tystnad i statsmedia när studier om gen vaccinets farlighet publiceras och protester från vårdpersonal negligeras.

  1. Your blog is a testament to your expertise and dedication to your craft. I’m constantly impressed by the depth of your knowledge and the clarity of your explanations. Keep up the amazing work!

  2. Varför får inte Jakob Forssmed COVID? Det är för att han har inte tagit någon SPRUTA.
    Som förmodligen ingen annan i Riksdagen heller gjort! Eller har någon där gjort det?

  3. Från minut 28 får Jakob Forssmed frågan om HUR många sprutor har du tagit?
    Han kan inte ge ett svar om han ens tagit EN enda!
    NU räcker det era pajas politiker till dräpare. Ni tar ju inte ens COVID sprutor själva! Ändå förespråkar ni om hur bra den är. SPRUTAN, alltså!

    ps. Lyssna gärna på Forssmed lite tidigare från nedanstående länk.
    Typiskt en allmänbildande uppfattning om politikernas ”dråp program”.

    https://www.youtube.com/watch?v=5uK8XqELi5c

  4. Alltid positivt att läsa dina texter men många gånger i en negativ riktning . De delger dagens dumheter direkt utan försköning , det är vår belöning för läsandet här vilket på humöret tär .
    Mvh Sjöström

    1. Jag tolkar din kommentar som positivt i allt det negativa utanför åsiktskorridoren. Inne i den korridoren är allt från väst bra och från öst dåligt. Röstar man på rödgröna partier är man fin och snäll, på SD då är man ful och elak och ett brunsvart troll om man förkastar värdegrunden med det lika värdet och
      anser att både Orbán och Trump behövs som motvikt till Klaus Schwab /WEF.

      Lite positivt till dagens vaccin inlägg, efter 3 år kom EU-domstolen fram till att inte ha gett allmänheten tillräcklig insyn i de avtal om Covid-19-vacciner som ingåtts med läkemedelsföretag under coronakrisen. Ett beslut som har tagit nästan tre år att fatta….
      https://nyadagbladet.se/utrikes/fel-av-eu-kommissionen-att-hemlighalla-vaccinavtal-med-lakemedelsjattar/

      Något straff finns inte på kartan, och den korrupta Ursula von der Leyen har samma teflon skydd som vår Carl Bildt.

      Vilken tur Biden har som med Covid insjuknande nu kan HOPPA av och behålla ansiktet. ”Jag hoppar av om läkarna säger det…och visst gör de det…
      https://samnytt.nu/biden-kan-hoppa-av-vid-ett-medicinskt-tillstand-har-fatt-covid

Kommentarer är stängda.