Mordförsök på Trump och Biden uppmanas att hoppa av men Biden vill klänga sig kvar

Om mordförsöket på Tump, se nästa inlägg.

När jag ser på president Bidens struttiga gång och stela och ibland lite frånvarande uttryck misstänker jag att hans fysiska och kognitiva funktionsnedsättningar kan vara symptom på Parkinsons sjukdom.

https://www.svd.se/a/639AXL/geriatrikprofessor-joe-biden-ser-forsamrad-ut

Hans skyddande stab förkunnade att tillkallad neurolog nu plötsligt ingick i hans årliga hälsokontroll. Visserligen har CIA med den djupa staten haft glada dagar med sin Pinocchio president, men nu börjar gemene man undra om presidenten, när som helst kan hälsa hem.

På Natotoppmötet kallade han Kamala Harris för Trump och Zelenskyj för Putin. Tänk om han skulle trycka på fel knapp i ovala rummet?

”24 tidigare demokratiska ledamöter i USA:s kongress uppmanar i ett brev Joe Biden att kliva åt sidan. Samtidigt har nästan 20 aktiva politiker inom partiet nu gjort detsamma…” https://www.svd.se/a/7330MB/24-tidigare-demokrater-hoppa-av-biden

Men vår statsminister är rädd för Trump och berättar hur imponerad han är av Bidens kraft, när han träffat honom hela fyra gånger och vill inte säga ett knyst om hans hälsa. Kristersson är nog livrädd att Nato kan få sig en törn om Trump sitter i ovala rummet efter den 5 november. https://www.svd.se/tagg/joe-biden

Bakom demokraternas största presidentspektakel står Trump och är fylld av hämnden är ljuv, men ”träsket” har en stor verktygslåda. Frågan är vad som skulle hända i dagens splittrade USA om han röjdes ur vägen? Inbördeskrig?

Statsmedia är mycket försiktig i sina uttalanden om Bidens hälsa och kapacitet som president i fyra år till, som här i SvD tycker att han på Natotoppmötet visade sig effektfull och kraftfull, trots sin felsägningar. https://www.svd.se/a/VzPy5V/kraftfull-biden-gjorde-flera-felsagningar?

Bild från cnn.com

Trots Trump yviga sidor och burdusa sätt, så behövs han åter som president. Han har mycket skickligt sugit upp missnöjet och övergivenheten från arbetar- och lägre medelklass som länge missgynnats av nyliberalism med tokerier som woke rörelsen. Nu är också EU-eliten (vårt eget träsk) förbannade när han nyligen skakade hand med Orbán på dennes turné för att bana väg till fredsförhandlingar i Ukraina.

Till råga på allt är han nu EU:s ordförande som få våra EU entusiaster Margareta Andersson (S) och statsminister Kristersson att vrida sig i plågor. MA är nog värst som tycker att Orbán, (den ende politikern i EU som står upp för Europa och vill spara liv i skyttegravarna) skall fråntas ordförandeskapet. Ett sådant förslag skulle passa betydligt bättre på dessa två folkförrädare som tvingade in oss i Nato och därutöver DCA-avtalet. samtidigt som de två har mage att kritisera andra länder för bristande demokrati och yttrandefrihet.

Vad finns mer att säga än fy fan om detta hyckleri!

4 tankar kring ”Mordförsök på Trump och Biden uppmanas att hoppa av men Biden vill klänga sig kvar

  1. ”Mordförsök på Trump och Biden uppmanas att hoppa av men
    Biden vill klänga sig kvar” !

    Ska man tolka det som att det KOMMER fler likvideringstillfällen innan det amerikanska valet? Det är väl därför som skådisen Biden får hålla på som han gör, med att ”klänga sig kvar”.

  2. Orban har sitt folk med sig det visar valresultaten . Tror också att han har större delen av Europa och dess folk bakom sig .
    Mvh Sjöström

  3. När jag första gången, på bild, såg Trump och Orban bredvid varandra så tänkte jag – YES, YES, vilken kombo! De är smarta, har pondus och skulle kunna göra mycket bra saker tillsammans. Hoppas…

    1. Ja, vi får verkligen ”hoppas” att de får tid att göra det, innan någon krypskytt avslutar deras liv.

Kommentarer är stängda.