Gängens dödliga våld plågar Sverige – men det kan bli värre.

Jag vill åter uppmärksamma boken ”Klanerna” som nu finns i pocket för 99 kr under semestern, på stranden, i husvagnen eller bara hemma om regnat smattrar ner. Främst för nya bloggläsare.

”Gängens dödliga våld plågar Sverige – men det kan bli värre.
Orsaken: Klanerna bakom gängen är så organisatoriskt starka, enligt författarna till en ny bok.
– Vi kan få vänja oss vid att en familj äger Örebro, och en annan Hallsberg, säger Johannes Wahlström en av författarna….” https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/pQel7j/kartlagger-klanerna-ny-bok-av-wahlstrom-och-persson

Jag undrar om Aftonbladets chefs redaktör Anders Lindberg har läst denna bok – tveksamt det behövs nog mer för att han skall krypa ur sin mångfaldsbubbla. Vi får ändå vara glada att för få fritidsgårdar som bortförklaring till invandrarkriminaliteten har mattats av.

Sammanfattning från https://www.akademibokhandeln.se/bok/klanerna-den-systemhotande-brottsligheten/9789180024723

”På tjugo år har Sverige gått från botten till toppen på EU:s lista över dödligt våld. På tio år har antalet skjutningar i landet tredubblats. Men våldet är bara toppen på ett isberg, under ytan tränger den organiserade brottsligheten allt längre in i själva samhällskroppen.
Det här är berättelsen om det som händer bakom rubrikerna. Om bankinfiltration och korruption, om bedrägerier och utpressning. Och om en organisationsform som visat sig vara extremt livskraftig i den kriminella miljön: klanen.
Klanerna ger en skrämmande bakgrund till de utmaningar samhället nu möter, och ställer oss alla inför frågan: Kan den systemhotande brottsligheten växa sig stark nog för att göra anspråk på själva systemet?…”

Vi får alltid höra att majoriteten invandrare arbetar och sköter sig och de som inte gör det orsakas av utanförskap, socio/ekonomiska skillnader och de mörkröda brukar klämma till med svenskens rasism.

Bullshit alltihop!

Problemet är att både grupperna lever i symbios, skötsamma företag tvättar pengar åt sina bröder och med inkluderingshysterin så finns skyddande personer från maktens boningar, riksdag, regering, näringsliv, banker, chefer inom offentlig sektor, där känslosamma kvinnor utgör en lika stor fara.

Men via klanernas lagliga verksamhet tvättas brottsinkomsterna vita, säger Johannes Wahlström.

Nu straffas släktingar med sprängningar och tom mord i alla områden, för pengar saknas inte. Det är bara Anders Lindbergs idol, Magdalena Andersson (S) som klämmer fram krokodiltårar över hungriga barn, men även denna känsloyttring tycka ha mattats av.

Eftersom författarna har gedigen erfarenhet av ämnet, så är det svårare för PK politiker att beskylla dem för att gå SD:s ärenden.

SD har även blivit korrekta i rättsväsendet, ett exempel är när en SD-domare friar invandrargäng, som filmade när de sparkade ned 71-åring och stal hans bil, från rån. – De ska gå till en terapeut eller psykolog två timmar i veckan i sex månader. Och så får de betala 15 000 i böter, som ska delas på fyra, konstaterar 71-åringen. Däremot kan en arg och förtvivlad pensionär straffas hårt om han/hon luftar sin ilska på nätet, då är förståelsen och daltandet som bortblåst.
https://samnytt.se/overfolls-och-ranades-pa-bilen-samhallet-har-blivitannorlunda

Tyvärr verkar varken statsministern eller Åkesson ha tagit del av landets klanframtid, för varje år så får vi 100.000 nya främst utomeuropiska medborgare, vilket gör klanen redan under min återstående livstid kan styra hela Linköping, där ideér blir verklighet…

https://www.friatider.se/fortsatter-dela-ut-100000-uppehallstillstand-om-aret

6 tankar kring ”Gängens dödliga våld plågar Sverige – men det kan bli värre.

  1. Detta är en ständig repris som ALLA svenskar skall beskåda och fråga sig själv: Varför gör jag inte som jag röstat för!
    Ett allmänbildande program från Samnytt TV – Vem vill egentligen ta emot en invandrare? Videon visar på hur ”humana” Sverige är när vi tar emot de s.k. ”invandrarna”. Det tycker alla som intervjuas tills de får frågan: Kan Ali bo hos dig i några veckor? Han söker ett hem. Beskåda ALLA svar och rannsaka din själ precis som de i intervjun borde göra.
    Nej, nu ska alla svenskar som röstar för fortsatt ”invandring” också ta emot en eller flera till sitt EGET boende. Upp till bevis alla hycklande ”buksvinssvenskar”. Ta lärdom från denna video och röstar du för fortsatt invandring, då ska du även anmäla dig till att ta emot allt från drägg till riktiga flyktingar. Är du en själlös svensk eller inte? Det är många som tycker men när det gäller, då uppstår det en inre mental konflikt som man själv inte kan hantera förutom att man vill bort från sådana olustiga frågeställningar. Invandrare är bra för oss, men absolut inte innanför min dörr.
    Videon visar ju på hur långt man kommit med att ”hjärntvätta” den svenska befolkningen.
    Tillhör du dem? Då är det dags att du ”antitvättar” dig, om det överhuvudtaget går.

    https://www.youtube.com/watch?v=zkPJCWGnZNQ

  2. Varför drabbas aldrig våra politiker i Riksdagen av det ”dödliga våldet”, som det ”vanliga svenska folket” gör? Trotts att det var ALLIANSEN som 2006 öppnade för det inkommande ”dödliga våldet” så har INGEN politiker av dignitet mött det dödliga våldet!
    Kanske någon professor i ”kriminologi” kan ge oss det ”vanliga folket” svar på hur det kommer sig?
    Riksdagens ledamöter, tro inte att det ”dödliga våldet” även kommer att komma till er, för förr eller senare kommer det ”dödliga våldet” även att bli er ”vardag”.
    Om det kommer ifrån de utifrån inkommande eller från ”svenskar” återstår att se. Ju fler inkommande desto större sannolikhet att det dödliga våldet kommer även till er. Om det skulle komma då blir det nog från både ”svenskar” som från de ”inkommande”.
    Med andra ord: Det kan då bli ett ”dubbelt dödligt våld”, med inriktning mot er som ställt till med alla svenska samhälliga problem.
    Tydligen tror ni att NI är oåtkomliga!
    Passeras gränsen till vad VI övriga tål, då finns det nog ingen återvändo hos er politiker som berörs. Inte ens det har NI insett vilket borde framkomma av ERA märkliga beslut som utsätter hela Sverige för dess undergång!
    Ni ska väl till vår (FN:s) egen underjordiska gigantiska militärbas, när det brakar löst. Om NI hinner dit! Vilka är det tänkt till som ska få tillgång till denna underjordiska gigantiska militärbas?
    Den färdigställdes ju 1996 av FN!

  3. Majoriteten av utlänningarna jobbar ?? Den majoriteten tar jobb från svenskar !! Den majoriteten tar jobb som svenskar inte vill ha ?? Inte vill ha ? INTE BEHÖVER TA ! Vårat system tillåter det skulle jag vilja säga . En spark därbak och ta det jobb som anvisas annars svält eller lev på föräldrarna anser jag . Undanträngningseffekten är förödande för landet och oss medborgare som står för notan .
    Mvh Sjöström

  4. Jag har just ögnat igenom diverse m.s.m. Jo, jag brukar göra så för att
    uppdatera mig om vansinnet som pådyvlas allmänheten. Allt som har med sunt förnuft att göra benämns som ”högerextremt” Kan någon förklara för mig vad det är som är ”höger” och även ”extremt” i att vilja ha ett fungerande land. Ett homogent land med välfungerande människor som är kompatibla med varandra och således kan verka i en sann demokrati.
    För egen del så har jag en stor bekantskapsgrupp i vilken de flesta håller med mig då det diskuteras om sakers tillstånd. Tyvärr så begränsas deras uppfattningar till i att vara i det slutna samtalet. Att Yppa självklarheter kan vara förödande för ”oliktänkande”
    Vi lever i en tid av lögner i vilken Satan är lögnens fader. Allt som presenteras för oss i”allmänhetens tjänst” är lögn och förbannad dikt. 9/11, klimatlögnen….Covidhysteri…flyktingkriser….Allt samordnat för att införa den globala diktatur som ligger framför oss och som dessutom som gladeligen tas emot av många ”vänner av demokrati”
    Den medierapportering som når ut till de flesta uppfostrar oss till att hata Donald Trump, Victor Orban och framför allt att fördöma Putin.

    Jag så på Riks nyhetsinslag i intervjuer med medborgare om uppfattningar om vad en kvinna är…..I de flesta intervjuer så får man till svar att det beror på hur man själv ”identifierar sig”
    Mycket beklämmande att folket ej vågar ha en egen åsikt rörande denna galenskap.
    Sveriges folk är numera belagd med munkavle. Att ha en åsikt är detsamma som att vara ”högerextrem” Konspiratorisk” Nazistrasist”
    Tack för ordet. m.v.h. Mats Berglund

    1. Huvudet på spiken ”….Allt som har med sunt förnuft att göra benämns som ”högerextremt…”

Kommentarer är stängda.