”Religionens bortgång ledde till ondskans uppkomst, som nu styr oss”

Först om det franska valet, där Marine le Pen behåller sin ledning över globalister gullgosse Macron, trots hans skrämsel för höger extremism. Nu väntar en andra valomgång eftersom inget parti fick över 50 % av rösterna. https://www.svd.se/a/mPQQg4/franska-parlamentsvalet-prognos-visar-storseger-for-nationell-samling

Och så över till ondskan som inte ligger så långt bort från globalisten Macron, som brutalt slagit ner tidigare protester från folket, både med och utan gula västar.

Hej! mejlar en bloggföljare

Här kommer en kopia av något intressant apropå ditt inlägg den 22 juni om Rothschild och Rockefeller dynastierna. https://word.harrietsblogg.se/2024/06/22/kampen-mellan-ost-och-vast-har-langa-rotter-till-framst-rockefeller-och-rotschild-dynastierna/

Upprepning behövs från denne kloke man från ett tidigare inlägg.

Solzhenitsyn sade ”Det var inte etniska ryssar som startade ryska revolutionen”.

Vet du att Ukraina hette ursprungligen Kazarien och många judar kommer därifrån.

Från institutet för politisk ekonomi. Paul Craig Roberts, född den 1939 i Atlanta, Georgia och är amerikansk nationalekonomförfattare och kolumnist.

https://www.paulcraigroberts.org/2023/04/28/the-demise-of-religion-led-to-the-rise-of-evil-which-now-rules-us/

I dag är det endast den svartmålade Viktor Orbán som vill skydda oss från krig, när krigshökarna i hela EU applåderar för mera krig istället för fred. Medborgarna skiter de fullkomligt i. Nya, för Ryssland verkningslösa sanktioner, är given och för oss medborgare innebär det endast inflation och fattigdom.

Våra egna krigsgökar Kristersson, Billström och Jonson har förvandlat vårt land till ett krigsmål för Putin och det sovande folket tycks tro att de med detta förräderi försvarar västs demokrati, där vi inte ens fick rösta om detta kapitulationsliknande DCA avtal. När det främst handlar om Wallenbergs profit och vara lakejer till USA.

Allt handlar om att bekämpa öst som alltmer tar över taktpinnen med Bric ländernas expansion för en multipolär värld, där petrodollarn är på fallrepet. Därutöver handlar det för väst att även muta in sig för tillgång till Ukrainas enorma mineraltillgångar, en stor del av jordbruksmarken har ju redan investmentbolagen lagt beslag på.

Boris Jonson (som på stört åkte till Ukraina innan den ryska invasionen och saboterade fredsavtalet mellan Ukraina och Ryssland) är i alla fall ärlig utan något demokratiskt dravel:

”Om Ukraina faller kommer det att bli en katastrof för västvärlden; det kommer att bli slutet på västerländsk hegemoni”, säger Storbritanniens tidigare premiärminister, Boris Johnson, i klartext. https://www.lindelof.nu/ukrainakriget-handlar-om-naturtillgangar/

Läs gärna debattören och bloggaren Peter Krabbes funderingar kring vem kommer att styra över vår jord. https://peterkrabbe.wordpress.com/2024/06/29/vem-kommer-att-vinna-kampen-om-herravaldet-over-vart-jordklot/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *