Demens utveckling efter två vaccin injektioner och mRNA teknik används i nya vacciner

En framstående japansk neuroforskare Dr. Hiroto Komano, presentation se ovan, är oroad över explosiv demensökning bland covid-vaccinerade individer. 
Han lyfter i en intervju fram en studie från Sydkorea, som nyligen har publicerats i International Journal of Medicine av Roh et al. den 28 maj 2024.
Denna studie är mycket anmärkningsvärd eftersom den tittade på hälsodata för hela 519 330 personer som fick två doser av covid-19-vaccinet och de jämförde dessa vaccinerade individer med cirka 38 687 personer som inte fick vaccinet .
För det första visade det sig att förekomsten av mild kognitiv funktionsnedsättning (MCI), ett tidigt stadium av demens, mer än fördubblades bland de vaccinerade individerna jämfört med de som inte var vaccinerade.
Dessutom, inom tre månader efter vaccination, ökade antalet vaccinerade personer som utvecklade demens, inklusive Alzheimers sjukdom, med över 20 % jämfört med de ovaccinerade individerna. Detta är en av de största studierna i sitt slag hittills, vilket gör resultaten otroligt betydelsefulla och mycket oroväckande.
https://dailynewsfromaolf.substack.com/p/japanese-neuroscientist-dr-hiroto

Det största brottet i medicin historien är dessa covid vacciner, som statsmedia är beordrade att gömma och glömma eftersom alla är inblandade i Big Pharmas profitmaskin och globalisters önskan om befolkningskontroll. Makthavare – vård – folkhälsomyndigheter- läkemedelsverken och där WHO och EU är globalisters verkställande organ och våra politiker är dess medlöpare.

Det värsta av allt är att denna mRNA-teknik nu används i nya vacciner mot smittsamma sjukdomar, till exempel fågel influensan. Finland är det första landet inom EU som börjat vaccinera. Varför kan man fråga sig?

Medicinsk vetenskap: Lovande resultat för mRNA-vaccin mot fågelinfluensa
En studie publicerad i Nature Communications beskriver utvecklingen av ett nytt mRNA-baserat vaccin för att bekämpa en specifik stam av högpatogen aviär influensa (clade 2.3.4.4b H5). (1) Vaccinet bygger på den nukleosidmodifierad mRNA-teknologi som låg bakom vaccinerna mot Covid-19….” https://www.praktiskmedicin.se/2024/06/11/lovande-resultat-for-mrna-vaccin-mot-fagelinfluensa/

Hej Harriet! mejlar signaturen TT 

”Tydligen var det för få som tog Cov vaccinet och därmed för få som avled. Nu är det NYA tag! Fågelinfluensan är väl befolkningens nästa avbefolkningsprogram! 
Testkiten, har/måste man väl redan ha i lager för annars utlöser man väl upplopp. 
Det var väl därför som man införskaffade ”testkitet” mot Cov innan det ”mediala utbrottet” som skötte resten.
Vaccinet kommer att erbjudas till personer som är över 18 år och som på grund av sitt jobb eller ”andra omständigheter” riskerar att smittas, skriver finska institutet för hälsa och välfärd, THL.”

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/finland-borjar-vaccinera-mot-fagelinfluensa

3 tankar kring ”Demens utveckling efter två vaccin injektioner och mRNA teknik används i nya vacciner

 1. Om det är något man blir ”trött på” är när t.o.m. vissa vänner inte kan ta in betydelsen av att man beställde ” Covid test kitet” 1 år innan Covid fanns i ”media”!
  Det bara rinner igenom öronen. Det verkar vara bekvämast så tills de själva fått den olyckliga ”udda” vaccindosen som man bara hört talas om!
  Sedan har vi det klassiska: Vi uttalar oss inte om ”individuella fall”. När t.o.m. Socialminister Jakob Forssmed vägrar svara när journalist frågar:
  Hur många Covid sprutor har du tagit? Hur kan man som svensk t.o.m. acceptera Jakobs Forssmeds RETORIK, istället för få ett ärligt svar!
  I videon måste väl vem som helst förstå att hans ovilja att besvara överträffar det mesta.
  När ska de övriga 340 uttala sig om man tagit Covid spruta eller inte? Det skulle bli en retorikfars utan dess like att beskåda.

  https://www.youtube.com/watch?v=L692QKO_8eA

  1. Det verkar som om majoriteten av det svenska folket har kapslat in sig i den lilla världen med det drabbar nog inte mig.
   Biverkningar, död, landets utsatthet efter Nato/DCA avtalet inget förmår tränga in, man tror på vad statsmedia, politikers megafon, skriver.

 2. – Trots att jag förstår att många är dödströtta på dagens vacciners baksida, så fortsätter jag att återge studier, artiklar och rapporter om denna medicinska skandal.
  Där internationella bloggar, nyhetskanaler ständigt rapporterar om nya mörka följder av denna gigantiska masspsykos från covids vaccinering. Nu står fågelinfluensan på tur.

  – Slutsatsen från många studier är att kroppens naturliga immunförsvar sätts ur spel, det blir svagt, ineffektivt, man kan få en autoimmun sjukdom, man får ökad risk för cancer och lättare infektioner från alla andra smittämnen. Blodproppar, inflammation i hjärtmuskeln, missfall, sänkt fertilitet, mm.

  – Om långtids covid orsakas av själva viruset eller om det är biverkning efter vaccinering diskuteras, dock ej i Sverige där majoriteten ännu tror på storebror som ständigt sviker. Riksdagens JA till DCA avtalet är bara toppen på ett isberg.

  – Dödlig blodtransfusion: ”Netherlands: Woman (63) Dies From Blood Clots 5 Days After Blood Transfusion
  Emser, 63 died from blood clots in her lungs and legs five days after receiving a blood transfusion. When she needed a blood transfusion, she asked the doctors and Sanquin for a transfusion of unvaccinated blood. The doctors and the blood bank did not want to cooperate…” Från nyhetsbloggen Exposing the Darkness den 2 juli.

  All blood is safe,” they said. “I am confident that the embolism in the lungs and legs is a direct result of the blood transfusion,” the nurse said.

  – Morgonluft med skadestånd för vaccinvägrare, i alla fall i USA! https://www.vaken.se/kvinna-som-avskedats-for-att-ha-vagrat-covidvaccin-tilldelas-700-000-dollar-i-skadestand/

Kommentarer är stängda.