Ryssland varnar USA och Orbán unga i Europa för att tvingas ut i krig

"WW3 SE: Kreml varnar USA för "dödliga konsekvenser"... 
Kreml har varnat att USA står inför potentiella "dödliga konsekvenser" efter att Biden-regimen gav grönt ljus för ukrainska missilangrepp mot mål inom det ryska fastlandet.

"Jag skulle vilja varna amerikanska ledare för missräkningar som kan få ödesdigra konsekvenser", sade Rysslands vice utrikesminister Sergej Ryabkov enligt den ryska statliga nyhetsbyrån RIA. "Av okända anledningar underskattar de allvaret i de konsekvenser det kan få...."

USA utesluter inte ukrainska anfall djupare inne i Ryssland.

Viktor Orban: EU kan tvinga värnpliktiga europeiska ungdomar att slåss. Tyskland börjar militariseras.
Ungerns utrikesminister varnar för ett omfattande förslag från EU som kan tvinga europeiska ungdomar att tjänstgöra i Ukraina, där soldatbristen är skriande.

Desperation från USA?
Det amerikanska utrikesdepartementet tvingade Scott Ritter (marinkårsofficer, vapeninspektör och kände kritikern av USA:s utrikespolitik, eget tillägg)av planet till Ryssland och konfiskerade hans pass.
Ritter var planerad att delta i det årliga St.Petersburg International Economic Forum som gästtalare.

Från End Times Headline News. June 4 2024

”….Washington verkar bara ha en tanke i huvudet nuförtiden: mer finansiering för krigen i Ukraina och  Gaza, mer vapen till Taiwan.
Vi kommer allt närmare Armageddon.
Opinionsundersökningar visar att övervägande delen av det amerikanska folket  ogillar amerikansk utrikespolitik , men deras åsikter spelar väldigt liten roll. Vi måste ropa efter fred från varje kulle. Våra barns och barnbarns överlevnad beror på det….” är avslutningen från en artikel av Jeffrey Sachs i Common Dreams  som återpublicerats i https://www.globalpolitics.se/presidenter-som-spelar-pa-nuklear-armageddon/

Våra ryggradslösa politiker i regering och riksdag borde skämmas när de i morgon firar nationaldagen, efter att ha sålt ut, nej skänkt bort landets försvar till främmande makt över folkets huvuden. Där NATO har fått ledartröjan av USA och lobbar för mera krig varenda dag, eftersom krig med dess industri är det landet lever av.

Nu Svenska folk är det dags att vakna för snart kan din make, son och broder få lämna livet i en skyttegrav.

Bild från SR

2 tankar kring ”Ryssland varnar USA och Orbán unga i Europa för att tvingas ut i krig

  1. Daily Mail rapporterade den 4 juni att NATO förbereder planer på att sätta in amerikanska styrkor till frontlinjerna på den europeiska kontinenten för att potentiellt utkämpa ett krig med Ryssland. Ett sådant farligt drag har potential att sätta våra män och kvinnor i direkt skada mot en nation med de flesta kärnvapen på jorden. End Times Headline News. June 5 2024

    Men komihåg att nästa gång kanske det är din son!

    1. Visst blir så. Först blir det Min son och sedan blir det dottern.
      Finns det någon som tror att EN enda ”politikers” son eller dotter kommer hamna i skyttegravarna.

Kommentarer är stängda.