Är EU:s kommissionärer landsförrädare?

Är en obehaglig fråga att ställa på Sveriges nationaldag, hur länge den och vår fana får vara kvar vet nog ingen, när EU (globalisters verkställande organ) tar över allt mer av nationalstatens suveränitet.

Att Sveriges nationaldag blev helgdag för firande beror på att det är alla nysvenskars dag, som får vifta med den svenska flaggan. Innan dess var det risk att bli anklagad för nazism om man råkade ha en svensk flagga på balkongen. https://detgodasamhallet.com/2024/06/06/bitte-assarmo-nationaldagen-ar-de-nya-svenskarnas-dag/

Bild från dreamstime.com

Här svär Ylva Johansson ed till EU – är hon en landsförrädare?

Undrar Gustav Kasselstrand (AfS) som fick leta länge innan han denna filminspelning fann, när Ylva Johansson (S) högtidligt svär trohetseden till EU och därmed avsäjer den till Sverige, när hon efter förra EU valet installerades som kommissionär för migrationsfrågor. Makten i EU ligger främst i kommissionen, urvattnade förslag från parlamentet blir sällan lag och de få parlamentariker som är kritiska blir snart persona non grata.

https://www.youtube.com/watch?v=JWK4bhWUMZM

Bild från EUobserver

Trohet till sitt eget land och försvara landets intressen är tabu för kommissionärer, nu råder endast lojalitet till EU, dvs den globala finanseliten. Tvärtemot vad våra politiker försöker lura i oss att EU medlemskapet är hugget i sten för att Sveriges intressen skall få genomslag.

Ett EU idag är inte vad det var igår då fred-frihandel-frihet stod högst på agendan, vilket lurade medborgare att rösta ja till denna globalist organisation.

Den 13 november 1994 genomfördes en rådgivande folkomröstning om EU-medlemskap i Sverige. 52,3 procent röstade för ett medlemskap, 46,8 procent röstade emot. Den 1 januari 1995 gick Sverige med i Europeiska unionen. Det var den första spiken i kistan, som nu har följts av fler med Nato och DCA avtalet. Vid den rådgivande folkomröstningen 1994 blev råden snabbt lag. Nu är medborgares råd tabu, eftersom de kan bli snubbeltråd för vår politiska elit som förvandlats till globalisters lakejer och folkets förrädare.

Sedan dess har EU knaprat friskt på nationens demokrati och lägger sig i allt de inte ska och har långt framskridna planer på en egen armé och beskattningsrätt över de 27 medlemsländerna.

Bönder protesterar hej vilt i Europas storstäder för de skall betala för EU:s narrativ om klimatnödläge, där endast CO2 utsläppen blev syndabock för klimatet, som alltid har förändrats. Att solen mer styr klimatets förändring, liksom försvagningen av jordens magnetfält gillar inte globalister. Solen kan de inte hunsa med, det är enklare att ställa vanligt folk i skamvrån, så döljs storföretagens miljöförstöring av vår jord. Fin åkermark behövs till solpaneler och bostäder åt icke integreringsbar valboskap, helst analfabeter och lågutbildade, som uppfostras efter Koranens bud med respekt- och hederskultur i bagaget.

I Sverige finns det nu 800 000 analfabeter enligt en undersökning från Skolverket nyligen som troligen skall bidragsförsörjas livet ut. https://nyadagbladet.se/inrikes/800-000-analfabeter-i-sverige/.

Sveriges menlösa och inställsamma EU politiker är svårslaget, de bara jamsar med vilket äntligen har nått fram till Politikerbyrån på SVT 2 den 2 juni där deltagande experter konstaterade ett bäst i klassen syndrom, senast det hände övertolkade svenska politiker EU:s krav på eldningsförbud av trädgårdsavfall.

EU euforin hos nominerade parlamentariker bottnar i första hand om egoism med orimliga löner med förmåner.

Varför inte låta EU-ländernas medellön bestämma månadslönen?

Men då skulle inte en kotte vara intresserad av att delta i flyttcirkusen mellan Bryssel och Strasbourg.

Kom ihåg att EU idag står för – KRIG – handelshinder, sanktioner och
– vingklippt demokrati, där diktatur väntar i farstun med Carl Bildt och Tomas Tobè som nya aspiranter på kommissionärskapet.

Ungern måste agera för att rädda Europa och stoppa EU-elitens planer att skapa ett europeiskt storkrig, det menar landets premiärminister Viktor Orbán.
– Det verkar inte finnas några bromsar på krigsförespråkarnas tåg och föraren har blivit galen, varnar han…” https://nyadagbladet.se/utrikes/orban-eu-planerar-krig-mot-ryssland

Bild från Youtube.com

Endast för klimatalarmister;

Ps. Om försvagning av jordens magnetfält som är jordens sköld mot kosmisk strålning finns en artikel av Kelly Dickersson publicerad i tidskriften Live Science den 9 april i år. Nya Tider har haft reportage under v 11 och 52/2023 främst om solens och magnetfältens klimatpåverkan. Ds.

8 tankar kring ”Är EU:s kommissionärer landsförrädare?

 1. I Sverige finns det nu 800 000 analfabeter enligt en undersökning från Skolverket nyligen som troligen skall bidragsförsörjas livet ut.
  Hur många analfabeter har vi om 5 år? Hur många analfabeter i procent av befolkningen krävs för att klassas som ett ”U-land”? Vi är ju på väg dit genom alla årliga kommande tillskott! Politiker, när blir vi ett U land? Är det precis innan ni lämnar Sverige? Man kan ju titta bakåt för att se vilka som ”lämnat” i tron att de ska falla i glömska! Folket glömmer inte det vissa ”politiker” har ställt till det med. Ingen är oåtkomlig, i slutänden.
  Om arbetslösheten, den riktiga, har passerat 20 %, 25 % eller XX%! Är vi inte då sammantaget redan ett U-land?

 2. EU:s kommissionärer verkar inte de ha gått från att ha varit politiker, till att bli alkoholister? Det är mycket möjligt att de även blev landsförrädare, på köpet!

  Politikerna om supandet i EU: Ett otroligt privilegierat liv.
  Till och med de ”religiösa” tycker ”De kan vara värda en öl då och då”!
  Då och då …………. verkar inte det ha pågått sedan de satt ned sin röv, 1995?

  Var tog frågorna om SWEXIT & införandet av Tjänstemannaansvaret vägen?
  Var de inte intressanta för det svenska folket?

  https://www.svt.se/nyheter/utrikes/politikerna-om-supandet-i-eu-ett-otroligt-priviligierat-liv

 3. Om EU:s kommissionärer är landsförrädare, kontrolleras inte då EU (C.I.A.) folket då av en ”kriminell organisation?

 4. Var det inte EG vi röstade om 1994?
  EG som senare omvandlades till EU.

 5. Tack Harriet för fin sammanfattning vad EU har förvandlats till. Marit Paulsen värnade om djurtransporter i Europa samt hantering av do.
  Därför röstade jag för anslutning vilket med facit i hand jag aldrig borde gjort. Har aldrig röstat på att tyskan skall härja fritt i EU och styra och ställa utan Europafolkets mandat.

  1. Det är det som är faran med stora institutioner och centralmakt – att om de städslas av onda eller inkompetenta krafter, förmågor (läs: individer och kotterier), så kan de ställa till med mycket skada. Redan av den anledningen bör synsättet vara stor försiktighet mot alla dem som förespråkar överstatlighet, centralisering, politisering och gör skatteanspråk eller besitter beslutskapacitet som inskränker vår medborgerliga och individuella, mänskliga frihet och skydd mot allehanda intrång.
   Centralisering kan i bästa fall innebära rationalisering genom samordning och effektivisering, men det är inte givet. Bieffekterna kan vara utarmning av den lokala förmågan även i fundamentala behov, t ex livsmedelsförsörjningen, men också en atrofiering av den generella kompetensen och specialisering med fragmentering. Och de mänskliga drifterna samt tendensen att makt attraherar fel sorts personer, jämte ’oligarkins järnlag’, leder gradvis till totalitära system och den demokratiska ordningens förtvining samt växande byråkrati, korruption och ineffektivitet. Alienation och dissociation, istället för den förmenta harmonin. Det gäller att förstå den mänskliga egoismen och dra de slutsatser som historien motiverar, när det gäller att ge förtroenden till individer och organisationer. Maktdelning enligt Montesquieu är tydligen inte tillräckligt, om fel personer ockuperar statsmakterna. Regler och grundlagar i all ära, til syvende og sidst är det människor som ska respektera och implementera lag och ordning.

   1. Tack för orden ”….att makt attraherar fel sorts personer…” som går igen genom hela historien.

Kommentarer är stängda.