Björn Ranelid om makthavares förräderi mot svenska folket och om rättsväsendets haveri

Denna text från 2022 kommer från författaren Björn Ranelid som var krönikör i Expressen, men hans sanningar blev nog för mycket för redaktören, eftersom han slutat där som skribent. Krönikan är än mer aktuell i dag.

Texten kommer från Facebook som en bloggföljare vidarebefordrade.

Från Facebook kommer också denna länk.

Hans Sandin Din kommande pension 25 juli 2023

————————————————————————————————————————–

Björn Ranelid: Landsföräderi!

Ni bör sprida denna krönika till alla läskunniga människor i Sverige.

Många svenska politiker har blod på sina händer och de förråder Sverige och bereder väg för mördare, parasiter och fiender till kärlek, godhet och alla som vill leva i tillit och respekt för medmänniskan.

Ja, jag menar exakt vad jag skriver här och jag är därmed inte elak och jag begår inte våld på just det svenska verbet att förråda. Jag har inte importerat detsamma, utan det är fött och brukat sedan länge i mitt fosterland som jag älskar och vördar i oräkneliga sammanhang.

Sverige behöver inga höghastighetståg som kostar två hundra miljarder kronor. Sverige behöver den snabbaste och bästa vägen till lag och ordning, fred och frid för barn och alla människor som sköter sig, studerar, arbetar, betalar skatt och som aktar sin nästa.

En politiker som förråder sitt land är skyldig till medvetna lögner, lömska ränker och handlingar och framför allt svek mot alla varelser som vill leva i fred och endräkt med sin medmänniska.

Ingen polis i tjänst skjuts av misstag. En individ som bär vapen och avsiktligt med berått mod skjuter en polis i tjänst kan aldrig göra det av misstag och det finns inga undantag i världen.

I går kväll sköts en tjugofemårig man till döds invid en skola i Huddinge. Således fortgår barbariet och kriget i Sverige. Det är ett mentalt och bokstavligt krig.

Bild från SR.se

Jag har blivit stenad med ord och trakasserad av falska och enfaldiga journalister för att jag är den förste och ende författaren som skrivit sanningen om tillståndet i Sverige. Jag lider och sörjer över vad som händer i landet medan de tjänar lögnen och förfalskningen av verkligheten.

Jag är nationalist och kosmopolit i en och samma person och jag respekterar alla individer som vill leva i fred med sin medmänniska. Du och jag har inte bestämt var och när vi skulle födas och vem som skulle bli vår mamma och pappa. Vi har ursprungligen inte gjort oss förtjänta av att vara svenskar. Det är en gåva som vi skall förvalta på bästa sätt och vara tacksamma över.

Det räcker med en enda mördare och terrorist som härjar på Drottninggatan i Stockholm, Biskopsgården i Göteborg eller på Fersens väg i Malmö för att det skall beröra hela befolkningen i Sverige. Barnen ser och hör, läser och tvingas att veta. Det är en skam för landet och en oförlåtlig synd.

Alla brottslingar som är dömda till utvisning skall deporteras direkt med tvång. Det finns inga ömmande fall. En människa väljer att vara kriminell. Ingen behöver svälta och lida av hunger i Sverige. Här kan alla gå i skolan och dricka rent vatten och ha tak över huvudet i någon form. Det går alltid att söka hjälp och bistånd i olika avseenden.

Människor som är födda i landet och som har arbetat och betalat skatt skall alltid få pensioner så att de klarar sitt uppehälle och åtminstone livets nödtorft. Allt annat är en skam för Sverige.

OBS! Ni bör sprida denna krönika till alla läskunniga människor i Sverige.

Björn Ranelid, i sorg och helig vrede, den 28 juni år 2022!

——————————————————————————————————————

Under kategori Björn Ranelind finns fler sanningskrönikor av honom.

Jag minns att efter denna krönika anklagade författaren, debattören Ann Heberlain honom för ”folkmordsretorik” mot invandrare. Jag tror att det var ett sätt för henne att åter komma in i värmen, efter att hon blivit satt i kylskåp av korrekta redaktörer.

Det hjälper inte att skriva om sin respekt för alla människor, som arbetar , studerar och sköter sig oavsett hudfärg, etnisk bakgrund. Korrekta bortförklaringar ökar i takt med hur skotten viner och dörrar sprängs och våldtagna unga kvinnor, förnedringsrånade Svennar och bedragna gamla får allena gråta på sin kammare, för polisen har förlorat mot invandrarkriminaliteten, eller rättare sagt mot politikers förräderi mot vårt fosterland.

Flertalet andra författare håller tyst, fastlåsta i mångfald och värdegrund, så inte priser och stipendier ryker. Björn Ranelid och Katarina Janouch är som två lysande fyrar i kulturelitens mörker.

Aktuell söndagsläsning är artikeln av Paula Neuding i SVD som skriver att hatet mot svenskar måste stoppas. Hon ger flera exempel där rättsväsendet blundar när rasism äger rum mot svenskar.

”En man misstänks ha mördat sin flickvän för att hon var vit. Bedragare gläds över att ”knulla Sveriges morsa”. Hatet mot svenskar måste bemötas på samma sätt som hat mot andra folkgrupper….” https://www.svd.se/a/gEXrlk/svenskhatet-har-blivit-dodligt

Och självklart stormar vänstern med Aftonbladets Anders Lindberg i spetsen. https://www.friatider.se/vanstervrede-nar-hatbrott-mot-svenskar-tas-upp-i-svd

Att lägga ut gruppvåldtäkter på nätet är helt OK om avsändaren har rätt etnicitet, men om en pensionär ondgör sig över orättvisor mot svenskar, då jävlar slog den statsunderstödda HMF jägaren till.

Att rättsväsendets fru Justitia är lika mångkultursmarinerad som dess nämndemän är faktum i många domar, där inflation i bortförklaringar råder så fort någon brottsling har utomeuropeisk hemvist. Självklart måste våldtäktsmän få stanna, nya chanser regnar ständigt ner och vissa har blivit förmögna av JK feministen Marie Heidenborgs generositet.

Du som vill bli nämndeman måste kontakta ett politiskt parti där du bor och anmäla intresse. Nominering av nämndemän görs av politiska partier, men uppdraget är opolitiskt. Nämndemannaval sker vart fjärde år, nästa gång 2027.” Sveriges domstolar.se

För mig är det opolitiska uppdraget ett skämt, jag anser att nämndemän skall utses direkt från folket, inte från politiska partier.

4 tankar kring ”Björn Ranelid om makthavares förräderi mot svenska folket och om rättsväsendets haveri

  1. Under 2023 fanns det c:a 5 700 häktesplatser och anstaltsplatser.
    Fram till år 2033 planerar vi för att utöka till cirka 27 000 ordinarie anstalts- och häktesplatser.
    Är et inte lika bra att UTÖKA till 54 000 ordinarie anstalts- och häktesplatser? Har man överhuvudtaget tänkt på om någon kommer att arbeta på dessa (migrations)anstalter?
    Eller tror man att den årliga inkommande brottsligheten kommer att minska!
    Genom denna utökning har man väl samtidigt erkänt att asylmottagandet har varit en negativ påverkan på det svenska samhället.

    https://www.kriminalvarden.se/om-kriminalvarden/kriminalvardens-uppdrag/kriminalvarden-vaxer/

  2. Björn Ranelid är en lysande stjärna på vår mycket gråa himmel, han är både ärlig och upplysande i sina texter. Klart han är och blir hatad när han inte står upp på sina kollegers sida, men han är älskad av väldigt många andra som läser hans texter.

    Avrätta de 40 000 mest kriminella, så sjunker drog-, vålds- och relaterad brottslighet med 90%. Eller lås in på livstid eller outsourca de kriminella efter ett visst antal brott, dyrare men mindre risk för justitiemord. Men så dumt av mig så får man inte tänka!

    Att staten dödar brottslingar strider ju mot liberala och socialistiska principer.
    Till skillnad mot när handikappade, sjuka och pensionärer nekas vård med döden som utgång samtidigt som vi tillåter hemlöshet, svält, och fattigdom eller när staten bistår med fostermord, det är helt i linje med liberala och socialistiska principer.

    Man kan lätt tro att staten vill glorifiera de kriminella eftersom de verkar inte vilja ta tag i problemet.

    Och glöm nu inte att det är en dygd att jubla när det är rätt nationalitet (ryss f.n.)
    som dödas av folk som försvarar sitt land, men terrorism om en svensk skulle göra det mot fel nationalitet/etnicitet. Sådan är den social-liberala moralen, att gärningens moral avgörs av de inblandades härkomst och hudfärg, inte gärningen i sig själv. Detta kallas allas lika värde, och anses mycket fint.

    I Sverige har invandrare dyrkats som om de vore gudar. ”Ingen människa är illegal” ”Det blir en vinst längre fram”, Löfven, ”Öppna era hjärtan”, Reinfeldt. ”När jag åker tunnelbana så tycker jag nog att alla ser svenska ut” Åsa Romson. Mona Sahlins ord ”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka”.

    Ta och våga dig på en en väldigt förbjuden tanke! Hur hade Sverige sett ut om invandringen hade bestått av danskar, norrmän eller islänningar? Hade vi haft gängkrig, förnedringsrån, våldtäkter, skenande kriminalitet, misslyckad integration, sprängningar och skjutningar på gatorna? Om ditt svar blir nej så går det att lösa problemet om man vågar se vad problemet består av. I dagsläget lider Sverige av ren och skär förnekelse av fakta, vi lever i en filter bubbla där allt kretsar kring ränta, boendekostnad, arbete och att ingen ”orkar” bry sig.

    På tal om nämndemän så är dubbelmoral viktigt för de som bestämmer, där dubbelmoralen står för det dubbla måttstockar som politiker och de som bestämmer älskar, en som de predikar men inte tillämpar och en som de tillämpar men inte predikar.

    ”Låt straffet motsvara brottet”. (Cicero).

    1. Tack för en gedigen sammanfattning av hyckleri från den ”sociala-liberala moralen.”
      Att glorifiera kriminella rapp artister står högt i kurs, att kriminella får gråta ut i Agenda har också varit populärt. En Svensson som arbetar, betalar sin skatt och har pli på sina ungar gör sig icke besvär. Han skall bara betala det humanitära kalaset som är politikers språngbräda till internationell karriär.
      Dessutom skall han känna skam, när han tankar sin gamla bil och bli dumförklarad, när han tidigt röstade på SD.

Kommentarer är stängda.