En sammanfattning om det nya Sverige från kommentatorsfältet av signaturen ”Gringo”

”Utöver allt skatteslöseri så har Sverige skickat ca 37 miljarder kronor till Ukraina!

Dessa pengar hade kunnat användas till sjukvård, äldreomsorg, skola, pensionärer och alla andra samhällsfunktioner som blöder pengar. Ändå ska vi ”hjälpa” Ukraina med miljarder med slogan som ”Ukrainas säkerhet är vår säkerhet” när politikerna låter muslimerna ta över Sverige!

Ett land utan etnisk grund, ett gemensamt språk, en gemensam religion, där man inte har samma värderingar och moral är inte en nation.

Vad sa politikerna att ”all kultur kom utifrån” Mona kritiserade Sverige att vi bara hade midsommar och annat som inte kunde klassas som kultur, Maud tyckte att den nya maten var så intressant allt vi hade var bara isterband, ärtsoppa och annat som inte var speciellt spännande. Deras propaganda kanaler spädde på hur bra det är med nya kulturer, inte ett enda ord om alla våldtäckter, all kriminalitet, alla förnedringsrån och all förstörelse som kom med posten med den nya ”kulturen”.

Man blir livrädd när pajasen Johan Pehrson (L) säger att vi har fått ett ”nytt” Sverige utan att i detalj förklara vad han menar, alla förstår ändå att han syftar på de islamtroende befolkningen som vill att vi ska böja oss för islam.
Vi har C ledaren Muharrem Demirokos egna ord, “ta över” och de muslimska ledare och imamer som släpps fram för att driva sina krav på “dialog” men får själva aldrig en kritisk fråga om mänskliga rättigheter och islamska länders övergrepp på kvinnor, homosexuella och religiösa minoriteter.

Bild från SVT.se

Idag får redan ”kränkta” muslimer skadestånd som känner sig kränkta för att inte vill skaka hand med kvinnor. De startar koranskolor, kräver egen ”gräddfil” inom vården, särbehandling i våra fängelser och specialmat i skolorna. De har egen ”moralpolis” i de utsatta områdena, kvinnor och flickor förtrycks, de hotar med död när de ser Prideflaggan, hatar judar, ser hundar som ett legitimt mål att döda och många vill leva efter sharialagar

Bild från Christian Broadcasting Network

Som läget är nu har utvecklingen mot ett mångkulturellt samhälle gått så långt att man kan säga att svensken har blivet fråntagen sin kultur, sitt sätt att leva och sina rättigheter. Man fortsätter tills all ursprungsbefolkningen är helt utrotad. Enligt FN:stadgar är detta ett folkrättsbrott och det är precis detta som händer.

Varför ska vi anpassa oss till dom, varför kan inte de anpassa sig till vår kultur, värderingar och normer? Varför kan man inte ha samma krav på invandrare som vi har på oss själva?”

————————————————————————————————————————–

Detta inlägg om det nya Sverige borde alla riksdagsmän, politiker och medborgare läsa!

Håll i er nu, Saudiarabien blir ledare för FN:s kvinnokommission, Commission on the Status of Women, CSW. Bocken blir åter trädgårdsmästare.
Källa: Kvartal den 4 april som frågar sig ”Varför får Saudiarabien leda FN:S kvinnokommission?
Men inget svar på frågan ges. Jag gissar på samma mångfaldsskäl som i Sverige och kanske det passar USA att nu hålla sig väl med Saudi.
Människorättsorganisationer protesterar

2 tankar kring ”En sammanfattning om det nya Sverige från kommentatorsfältet av signaturen ”Gringo”

  1. Läsvärt och absolut för ” våra ” kakistokrater till politiker ! Å andra sidan TT så har landet redan havererat ?
    Mvh Sjöström

  2. Måste hela Riksdagen sättas i skampåle offentligt för att de ska förstå vad de orsakat gemene ”normal” svensk. Politikerna kanske behöver det för att ägna ”sin tid” åt att tillgodose det svenska folkets behov istället för att GE BORT den.
    Vi kan inte längre rösta på dessa samhällsdestruktiva politiker. Det måste stationeras exempel genom att välja bort partier som sätter sin egen befolkning i sista hand.
    Hur röstade du sist?
    Var det på ett parti som prioriterade asylmottagandet NATO, DCA avtalet, fortsatt bedrivande av korruption i EU m.m?
    Sedan har vi pajasen Johan Pehrson (L). Den ende som jobbar på att VI ska ha EURON!
    Politiker, NÄR havererar Sverige?
    Det finns väl ingen svensk, inklusive politikerna, som tror att det som ständigt nu sker och har skett politiskt, skulle vara hållbart i längden?
    Det är väl så här det kommer att vara i all evighet, när det inte finns något TJÄNSTEMANNAANSVAR.
    Hur kan man rösta på ”ansvarslösa” partier/politiker! Vi svenskar måste ta ansvar själva på om VI ska rösta på partier som TAR ansvar eller partier som INTE gör det. Hur svårt ska det vara att rösta för en god samhällsframtid istället för ett sämre.

Kommentarer är stängda.