Vita Huset censurerar Robert Kennedy JR

”Den oberoende presidentkandidaten Robert F. Kennedy, Jr. Ställer sig bakom republikansk-stödda stämningar mot Vita huset angående censur av sociala medier och berättar att även han blivit utsatt för Biden-administrationens censurapparat.
https://nyadagbladet.se/utrikes/presidentkandidaten-biden-administrationen-forsokte-tysta-mig/

Att kasta sten i glashus är USA kontrollerad medias signum, som fortplantar sig till förlagen Bonnier och Schibsted med våra dagstidningar. Att väst skulle ha fria val jämfört med Ryssland har samma tunna argument, skillnaden är bara om censuren är synlig eller mer dold.

Stadsmedia har sina rödgröna glasögon på sig, sedan filtreras nyheter efter deras behag, där nog SVT tar priset.

Kanske många kommer ihåg forskaren Joakim Ruist som intervjuades av Lotta Bouvin under 2018 i Aktuellt. Hon förskräcktes av resultaten om invandrares kostnader, så olämpligt inför ett val… tyckte hon.

”Problemet i den här intervjun var inte en dum fråga. Det var att den var den åttonde dumma frågan i rad,” skrev Joakim Ruist efteråt. https://www.svt.se/kultur/forskaren-i-uppmarksammad-intervju-aktuellt-valjer-att-framstalla-konflikt

Därefter blev det mer sparsamt att presentera okorrekta forskningsresultat. Samma rödfärgade programledare finns i Agenda, som jag numera inte orkar se och lyssna på.

Utöver SVT:s politiska ställningstagande så är mannen på gatan nästan alltid är en korrekt kompis. Sociala medier demoniseras med alternativen och skamvrån är full av dissidenter, där EU jobbar hårt med censurpiskan.

Jag anser att Robert Kennedy JR skulle vara en utmärkt kandidat för demokraterna än den åldersdemente Joe Biden som styrs av den djupa staten och Big bröderna som värden Klaus Schwab hälsar välkomna i Davos.

Att bara ifrågasätta genvaccinet är nog för att åka ut från statskontrollerade medieplattformar.

”……Kennedy har också själv valt att stämma Biden-administrationen för censur – detta efter att hans konton på sociala medier begränsades i januari 2021 – med hänvisning till att han publicerat ”felaktig information” om att basebollegendaren Hank Aaron dött av komplikationer efter att ha injicerats mot covid…..” Källa länken ovan.

Nu ligger ärendet hos Högsta Domstolen.

I fjol protesterade Robert Kennedy JR mot Colorados Högsta domstol som ville utesluta att Donald Trumps namn fick stå på delstatens valsedlar, pga stormningen av Kapitolium efter att Trump förlorat valet 2021.

Det är väljarna som skall avgöra valet inte domstolarna, hävdade han.
Vilket förmodligen bidrog till att Högsta Domstolen senare tvingades upphäva detta förbud. Det behöver knappast tilläggas att Colorados domstol styrdes av demokratiskt sinnade ledamöter med domare. Samma röda infiltration finns i Sveriges rättsväsende. https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/XbvdbB/usa-s-hd-aviserar-beslut-i-trumpmal

Nu har Trump gjort en enastående come back och blivit republikanernas presidentkandidat, vilket kommer att få invektiven från västs media att hagla till storm fram till valet den 5 november. https://www.placera.se/placera/telegram/2024/03/13/usa-donald-trump-blir-republikanernas-presidentkandidat-2024.html

Scibsteds kontrollerad media lyfter som förväntat fram så många snubbeltrådar de kan för honom att åter nå presidentposten. https://omni.se/t/valet-i-usa-2024/a6c343e6-bab4-4332-a8f5-2fce3051f86e

Robert Kennedy JR skulle platsa i Trumps kommande stab och kunna dämpa Trumps yvighet och ge mer balans i politiken, som USA:s väljare förtjänar. Nu är sprickan mellan Trumps följare och demokraternas total och skulle Trump åter förlora vid ifrågasatt rösträkning så är risken stor för inbördsekrig.

Bild från cnsnews.com Trump och Robert Kennedy JR

Nu får vi hoppas att inte Robert Kennedys gärningsman den 24-årige palestinsk-amerikanske diskaren Sirhan Sirhan och brodern John F Kennedys mördare Lee Harvey Oswald återuppstår. För CIA med den djupa staten vilar aldrig på hanen, när deras maktsfär hotas, som de gjorde 1963 i Dallas och under 1968 på ett hotell i Los Angeles. En anledning av många var att de ville förstatliga bankerna.

3 tankar kring ”Vita Huset censurerar Robert Kennedy JR

  1. Man behöver fokusera på det lilla, när man nästan tappat andan efter alla hemskheter på den stora scenen,

    Så fint med betraktelser i fågelsfären, tack!

  2. Gott så Harriet din penna vilar inte och det är tacksamt för oss som läser här . I övrigt är kommentarer från mig överflödiga . Gulsparv , Nötväcka , Blåmes , Talgoxe , Koltrast vid fågelbordet nu så behagligt att se .
    Mvh Sjöström

    1. Mina grannar sköter fågelbordet i vår trädgård för de fina små och jag ser till att kråkor, skator och kajor får mat som min bortskämda 20-åriga Molly kisse lämnar med äpplen varje dag en bit därifrån. Och på långfredag är det sedvanlig konsert med Stabat Mater i ST Larskyrkan att se fram emot.
      Den lilla världen betyder allt mer, ju äldre jag blir och adrenalinet får härja fritt mot den stora världens idiotier.

Kommentarer är stängda.