Svar på författares frågor – varför tar inte makthavarna sitt ansvar?

Varför tar inte makthavarna sitt ansvar?
Varför får man inte stopp på knark. och vapenimporten? Var är våra gränskontroller?
Varför är vi så naiva?
Varför tar inte de som har makten sitt ansvar på allvar?
Frågar sig författarna till boken ”Klanerna – den systemhotande brottsligheten.”

Bild från adlibris.se


Jan Persson säkerhetsexpert och har länge arbetat som säkerhetschef inom näringslivet. Han har en bakgrund som polis och har jobbat nära ett decennium för säkerhetsexpert, fd polis och Säpo.
Johannes Wahlström, journalist, statsvetare, antropolog och har tidigare fått Guldspaden och Stora journalistpriset för sitt arbete.

Undertecknads svar är:
 Oppositionens behov av väljarimport som ger bidragsröster
 Värdegrundsreligionen med det lika värdet, som impregnerat tjänstemän på våra myndigheter/råd, fackföreningar, civil samhällets organisationer
 Feminisering av rättsväsende, polis etc
 Rödfärgad islamiserad kyrka
 Statsmedias ovillighet att skildra verkligheten (presstödet får inte riskeras)
 Det välfärdsindustriella komplexet samt flyktingindustrin får ej minska
 Högt skatteuttag ger politisk makt över medborgare vars egenmakt minskar
 Globaliststyrda politiker som vill värna om sin internationella karriär
 Bankernas sedelpressar, när värdländer tvingas till nya försörjningslån för icke integreringsbara invandrare
 Föråldrade internationella konventioner som FN och EU skyddar eftersom det passar NWO förespråkarna i deras nit att förstöra nationalstaten.

Harriet Larsson

Detta inlägg har publicerats på Nya Tiders insändare den 2/2024

———————————————————————————————————————-

Nu är foxtrot ledaren förbannad, Strängnäs skulle vara en frizon, men nu trotsar rivaler denna order och spränger ytterdörrar till vanligt folk som en varning.

I Rapports intervju med statsminister Kristersson den 18 februari får vi höra det gamla vanliga, att regeringen tar krafttag, medan skotten viner och dörrar sprängs.

Utredningar till leda som kommer att malas ner av alla remissinstanser är regeringens krafttag för att slippa göra någonting. Den internationella karriären är viktigare än trygghet för folket.

”Den så kallade “Greven” är en av ledarfigurerna i Foxtrotnätverket och bor sedan några år i sörmländska Strängnäs – några hundra meter från statsministerns privatbostad. Nu har hela staden förvandlats till ett getto med gängkrig och skottlossningar, rapporterar SVT. förmedlat av Fria Tider https://www.friatider.se/kristerssons-hemstad-har-blivit-getto

Aldrig ett ord om invandringsstopp från den paradigmutnämnda regeringen, som fortsätter med nya rekord. Anhöriga med många barn väller in till kravlöst välfärdsbord, till vänsterns glädje. Medan regioner och kommuner har gigantiska sparbeting.

Samtidigt är våra krigshökar beredda att skänka bort hela landet till Nato, världspolisens förtrupp, som kan få gnissel i maskineriet av Donald Trump som redan styr republikaner i senaten. Därför försöker den djupa staten med CIA låta rättsväsendet sköta elimineringen, för en kula skulle riskera inbördeskrig.