Vart skall europeèrna fly – när deras länder har förstörts?

Denna adekvata fråga kommer från den danska bloggen Snapphanen, som en bloggföljare har översatt till min blogg, vilket jag tackar för.

Men först citat från Fria Tider ”EU:s nya invandringspakt beskrivs av Marine Le Pen som ”Europas självmord”. Nu har den antagits av Europaparlamentet – med den svenska regeringens och Sverigedemokraternas goda minne.”
https://www.friatider.se/europas-sjalvmord-eus-invandringspakt-antagen

—————————————————————————————————————————-

Hvor skal europæerne flygte hen Av Peder Jensen från Snabbhanen

”Den nationalkonservativa regeringen i Ungern har i åratal utsatts för påtryckningar från EU eftersom den motsätter sig storskalig icke-europeisk invandring. Ungrarna påpekar att EU:s invandringspolitik skapar osäkerhet och instabilitet i många europeiska länder. Genom att ta emot ett stort antal illegala invandrare varje år uppmuntrar EU också indirekt till fortsatt storskalig utomeuropeisk invandring till Europa.

Ungerns utrikesminister Péter Szijjártó förklarade den 13 februari 2024 att en radikal förändring av EU:s invandringspolitik är nödvändig för att garantera européernas säkerhet. Bryssels öppna migrationspolitik skapar en verklig fara för att ”européerna kommer att förlora Europa”, hävdade han.

Tyvärr är detta ingen överdrift. Om den nuvarande trenden fortsätter kan Europa i praktiken upphöra att vara européernas hemland.

Jag har tidigare skrivit att de migrationer vi upplever nu är de största och snabbaste i mänsklighetens historia. Till sin omfattning överskrider de vida den så kallade folkvandringstiden, som vi förknippar med det västromerska rikets fall. På den tiden handlade det också mycket om migration inom Europa. Nu strömmar främmande folk från andra kontinenter dagligen in i Europa.

Hälften av Sveriges befolkning har funderat på att flytta från sin nuvarande bostad

Enligt en undersökning från 2023 upplevde var femte svensk att deras område har blivit mer otryggt. Samtidigt uppgav en knapp majoritet (51 procent) av svenskarna att de själva har övervägt att flytta till en annan ort till följd av den ökade osäkerheten. Miljontals svenskar trivs inte längre i sina egna bostadsområden.

Att hälften av Sveriges befolkning på allvar har övervägt att flytta från sina nuvarande hem på grund av rädsla för våld och kriminalitet hade varit helt otänkbart för 50 år sedan. Då var Sverige fortfarande ett tryggt och relativt etniskt homogent land. Nu är Sverige ett mångkulturellt invandringsland med explosionsartad våldsbrottslighet bland importerade klankulturer.

Den stora frågan är: vart ska medborgarna vända sig för att undvika problemen? Otrygghet och våld är ofta särskilt utbrett i storstäder, men våldsbrottsligheten sprider sig utåt till mindre orter och även små kommuner. Det blir allt svårare att hitta platser i Sverige där man kan fly från kriminalitet och otrygghet. Samma sak gäller nu för många västländer.

Massinvandring destabiliserar hela det franska samhället

Låt oss illustrera detta med några exempel från Frankrike. Sommaren 2023 skakades det franska samhället återigen av storskaliga kravaller. Arabiska och afrikanska invandrare deltog särskilt aktivt i vandaliseringen.

Pierre Brochand, tidigare chef för den franska underrättelsetjänsten (DGSE), har upprepade gånger offentligt varnat för att icke-europeisk massinvandring destabiliserar hela det franska samhället. Invandring kan leda till samhällets kollaps och kanske störta Frankrike i inbördeskrig, befarar han.

Enligt Pierre Brochand kan någonstans mellan 100 000 och 200 000 personer ha deltagit i det mycket utbredda våldet i franska städer i juni och juli 2023. Något liknande har inte hänt sedan franska revolutionen 1789, hävdade han.

Det förekom också upplopp bland invandrare i Frankrike 2005, men då förekom de främst i vissa förorter till storstäderna. Under 2023 drabbades även små franska provinsstäder av upplopp.

Ursprungsbefolkningen utsätts för uppvigling, trakasserier, våld, våldtäkt eller mord och terror.

Anledningen till detta är förstås att den stora invandringen under loppet av en generation har trängt undan landets ursprungsbefolkning i ännu fler kommuner. Och folkutbytet fortsätter.

Samma fenomen sker i stora delar av Europa, från Grekland till Irland. I ett obehagligt stort antal fall utsätts också ursprungsbefolkningen för uppvigling, trakasserier, våld, våldtäkt eller regelrätta mord och terror.

Den 19 november 2023, i Crépol, Frankrike, knivhöggs Thomas Perotto till döds på en byfest av ett gäng som enligt ögonvittnen skrek antivita slagord. Crépol har några hundra invånare. Även i små franska byar kan man utsättas för etniskt grundad aggression och våld.

När ursprungsbefolkningen på en hel kontinent gradvis fördrivs från sina historiska hemländer och förlorar sin säkerhet, sitt kulturarv och ibland sina liv, skulle man kunna tro att internationella organisationer som FN skulle protestera. Tydligen gör de inte det när den inhemska befolkningen är europeisk och har vit hud.

Migranter som inte gillar Europa har fortfarande etniska hemländer att återvända till

Européer som anser att EU försvarar deras intressen är mycket besvikna. Makteliten i EU tillåter massinvandringen att fortsätta, oavsett hur mycket problem och lidande den orsakar infödda européer. Tvärtom försöker EU införa hårdare censur på sociala medier som Twitter för personer som kritiserar invandring.

Egyptiska, nigerianska eller pakistanska migranter som inte gillar Europa har fortfarande etniska hemländer som de kan återvända till. Om den nuvarande trenden håller i sig är det bara en tidsfråga innan etniska fransmän är en minoritet i Frankrike, engelsmän är en minoritet i England, tyskar är en minoritet i Tyskland och italienare är en minoritet i Italien. De har inte längre något fädernesland.

Har vi européer en skyldighet att ge bort våra förfäders land till främmande folk från andra kontinenter som infiltrerar Europa och ofta är aktivt fientliga mot oss?

Vart ska vi européer fly när våra länder har förstörts? Håller européer i världen på att bli hemlösa?

Alla européer måste nu på allvar ställa sig dessa frågor. Om inte, är det en öppen fråga om den europeiska civilisationen i igenkännbar form kommer att överleva nästa århundrade.”

————————————————————————————————————————————–

Nu vill jag ha en artikel om grundorsaken till detta folkutbyte, om politiker som övergivit sitt eget folk. EU lockar till sig nationens politiker med ohemula löner och förmåner som blir en åtråvärd sockerbit för flugor, som sedan sprider den globala elitens agendor. Att splittra och söndra nationer är förutsättning först för EU:s överhöghet och sedan förvandlas Europas nationer till ett nedlagt byte för NWO jägarna.

Här är förklaringen till EU:s massinvandring: Från Metapedia, den alternativa encyklopedin, som är en välgörande upplysningssajt till Wikipedia.
Invandring behövs för att några få skall tjäna enorma pengar och få sitta kvar i orubbat bo. Deras lösenord är ständig tillväxt.

Fractional Reserve Banking” är ett skuldsystem som upprätthålls med invandringens nya konsumenter, vilket innebär att banker får skapa pengar ur tomma intet och därefter tjäna enorma pengar genom räntor.
Ekonomin måste ha massinvandring för att ständigt växa.

Att 7 eller numera 8-klöverns väljare skulle ställa sig dessa frågor om Vart ska vi européer fly när våra länder har förstörts? Håller européer i världen på att bli hemlösa? håller jag för osannolikt. Inget har hitintills på allvar kunna väcka det sovande folket, trots att ett urlakat SD är landets näst största parti, som troligen urlakningen har bidragit till.

Hur Magdalena Andersson (S) fortfarande kan får röster och förtroende efter henens känslosamma utfall mot alla som kritiserar hennes politik övergår mitt förstånd. Senast hamnade den omtyckta borgerliga opinionsbildaren Henrik Jönsson i skottgluggen, men han tackar och tar nu emot nya prenumeranter och donationer genom denna storslagna bumerang effekt. https://detgodasamhallet.com/2024/02/18/hittat-pa-natet-henrik-jonssons-prenumeranter-fler-efter-magdalena-anderssons-attack/

Bild från arbetet.se

Jag undrar ofta om denna dam bara spelar dum eller är hon dum på riktigt med sina uppspärrade och tårfyllda ögon, med känslostyrd röst och argument som borde få alla klockor att stanna på Sveavägen 68!

Röda eller blå politiker spelar mycket lite roll, alla går de i den globala elitens ledband, där privata banksystem har en nyckelroll.

4 tankar kring ”Vart skall europeèrna fly – när deras länder har förstörts?

 1. Från VALU:
  MIGRATIONEN hamnade på nionde plats av de tio viktigaste valfrågorna 2018 och 2022!
  Detta kan inte överensstämma med vad det svenska folket vill. Politikernas kontroll över media vilseleder oss i sin fulla öppna prakt.
  I Frankrike kan du nu få 3 års fängelse eller böter på 45 000 euro OM du kritiserar mRNA vaccinet!
  Sedan har vi Larmet: Byggkrisen kan kosta Sverige 1000 miljarder!
  Dessa 1000 MILJARDER är de till för att bygga bostäder åt migranterna på bekostnad av vår välfärd?
  När man inte vill stoppa asylmottagandet helt och hållet, då tillåter man även att klanimporterna kan få fortgå och det vill väl ALLA medborgare!
  Eller är tanken den att man måste fylla de kommande 27 000 fängelseplatserna, som man tydligen saknat i många år? Vi kan inte längre tillåta att de svenska politikerna begår år efter år övergrepp på det svenska folket som dess välfärd.
  I Frankrike ska man nu även tygla sitt folk, precis som här.
  Det svenska folket har man tyglat sedan 1976!
  Tack vare att man är ansvarsbefriade från att lagföras.
  Min fråga till de berörda politikerna:
  Tror NI verkligen att NI kommer att undgå det svenska folkets vrede, när ni passerar gränsen för vad vi kan tåla? Om så sker då hjälper INGA av era egenkonstruerade skyddslagar, längre. Den mångåriga politiska förstörelsen av Sverige måste få konsekvenser utav dess utövare. Detta kan inte fortgå så värst längre, medan det fortfarande finns något av värde kvar av Sverige.
  Den som inte insett att många av de svenska politikerna måste bort, har väl mentalt fastnat i den fabricerade svenska politiska media propagandan.
  Kort sagt: ”Den ensidige orubblige svensken”, denne ändrar sig inte hur mycket denne gärna skulle. Många borde fundera över om man står under Mind control (hjärntvättning).
  Har du röstat för fortsatt asylmottagande fast du är mot det?
  Har man inte då lyckats med att hjärntvätta dig?
  Fast det vill väl ingen erkänna i tron att man varit ”korkad” när man la sin valröst.

  https://www.svt.se/datajournalistik/valu2022/valjarnas-viktigaste-fragor/
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/larmet-byggkrisen-kan-kosta-sverige-1000-miljarder
  https://beforeitsnews.com/survival/2024/02/it-is-now-a-crime-to-refuse-the-mrna-injection-in-france-2793049.html

  1. Javisst är det svenska folket ”tyglat”!
   Ledarsidorna.se har i flera artiklar påpekat hur bedrägliga dagens väljarundersökningar är, som man ropar i skogen får man svar.
   Groteska straff för att misskreditera genvaccinet, visar bara på hur enormt stor denna medicinska skandal är.
   Att erkänna att man blivit lurad under många år är mycket smärtsamt, därför väljer majoriteten att stoppa huvudet i sanden, annars kan karriären gå i stå och de som tidigt upptäckt det blir utstötta från det offentliga rummet. Alternativa medier är tillflyktsorten, därför ökar EU klappjakten på allt som stör deras narrativ.

   1. Trots allt så tror jag många människor ”bidar sin tid”. Visst, mycket i vårt samhälle är ”tossigt” men många, många är medvetna om det och fler och fler ”vaknar” tror jag. Jag har även läst förutsägelser om detta. Förändringen kan troligen gå fort när vändningen väl sker. Visst, många galenpannor finns men motsatsen är fler – det är jag i alla fall övertygad om…

Kommentarer är stängda.