Är det omvändelse under galgen?

Skyldiga politiker letar nu förtvivlat efter argument för att tona ner och relativisera invandrarkriminaliteten, som de enbart kallar för gängkriminalitet för att mörka etnicitet.

I går morse small det igen:

”Två explosioner har inträffat i Stockholmsområdet under morgonen. Först vid ett radhus i Huddinge och två timmar senare i ett radhus i Hässelby..” https://www.svd.se/a/pQevP6/explosion-i-radhusomrade-soder-om-stockholm

Det blir allt svårare för dem att hitta argument, när tre personer har dött på ett dygn och totalt tolv under hela september, vilket innebär att det är den våldsammaste månaden på fyra år.

Rädslan är nu stor hos socialdemokraterna för att Svensson skall lämna köksbordet och låta sina argument bli allmänt gods. När svältande barn punkterades av Lena Andersson och skattesänkningar för de rika inte lägre går hem i stugorna, när brytpunkten inte höjdes för statlig skatt, då återstår rop på militär, för nu tycks Ådalen 31 var glömt, när verkligheten inte beter sig som ideologin har bestämt.

Men statsminister Kristersson skjuter sig i foten och förklarade snabbt att militär inte skall finnas på gatorna, där de verkligen behövs utan bara ge lite diffus hjälp som jag inte har riktigt kläm på. Pladder politiken lär fortsätta skriver Patrik Engellau i DGS för i det sega Sverige vågar inte politiker smida medan järnet är varmt för att byråkrater vaknar i protest. https://detgodasamhallet.com/2023/10/02/patrik-engellau-det-galler-att-smida-medan-jarnet-ar-varmt/#more-78944

Jag minns hur Leif G Persson i ett SVT program föreslog för flera år sedan att sätt in militärens elitstyrkor och låt dem sopa gatorna rent från buset till Camilla Kvartofts förskräckelse.

Om den nya Sverigebilden skriver Adam Cwejman i GP den 29 september.
https://www.gp.se/ledare/den-nya-sverigebilden-1.111213519

Endast ett par exempel på ljugande S-politiker.

”Skjutningarna har framför allt drabbat kriminella. Det är alltså gangstrar som skjuter varandra”, berättade S-ledamoten Hillevi Larsson i riksdagen 2017. Ett år senare var det dåvarande justitieministern Morgan Johansson som förklarade att det var liten risk att oskyldiga skulle drabbas. ”Gängmedlemmarna har ju sina mål”, som Johansson uttryckte det. Samtidigt som han påpekade risken att man ”befinner sig på fel plats vid fel tidpunkt”.

Men redan då drabbades oskyldiga barn som vuxna. Dessa S-politiker glömde bort att en åttaårig pojke hade dödats i en granatattack i Göteborg och innan dess hade en fyraårig flicka avlidet av en bilbomb inte långt därifrån.

Nu verkar också många skribenter påpeka hur politiker diskriminerar invandrare återigen, med sina lugnande besked att det bara är de kriminella själva som drabbas, som ovan lyfts fram.

Men jag delar inte den åsikten, för om det är några som blivit diskriminerade så är det etniska svenskar. Hur många våldtäktsoffer och förnedringsrånade Svennar har fått gråta ut i Agenda?
Att vara på fel plats kan nu vara alla platser förutom securitasskyddade Rosenbad, om en invandrare skymtas. Befogad rädsla för att släktskap kan finnas hos grannen med krigande Foxtrot medlemmar, är helt relevant.

Jag hoppas innerligt att inga förturer beviljas för invandrare till bostad i Gamla Linköping. Det räcker med alla sjal försedda invandrarkvinnor som går förbi mitt fönster till kommunens dagliga aktivitet i den vackra övervåningen på Dalbergs café.
Så helt säker kan man inte vara.
Nu måste kommunen spara mångmiljoner på skolan där behövande lärare tvingas bli övertaliga. Att spara på alla sjösatta integrationsprojekt kommer inte på fråga, de verkar vara fridlysta i hela landet, trots ringa resultat med erbarmligt dåliga utvärderingar.

Rasiststämpeln riskerar att behöva ny färg, när misstänksamheten ökar hos gemene man, men nu börjar kraften sina i änglakörens stämpelarmar, när de själva kan drabbas nästa gång.

”…….Minns ni när en häpen Donald Trump 2017 i ett tal yttrade orden ”Last night, in Sweden!” efter att ha sett något reportage på Fox News om våldet? skriver Cwejman och fortsätter
Då möttes hans uttalande av indignerade svar från svensk offentlighet: Inte ska han snacka skit eller insinuera något om Sverige! Trumps korta utfall i förbifarten skapade större reaktioner från politiker och andra opinionsbildare än det pågående våldet i landet…..”

I dag skulle Trump kunna säga every night i Sweden, men han har fullt upp med sina rättegångar, där demokraterna vill stoppa honom från att åter bli president, eftersom han redan nu leder stort över åldersdemente Biden.

Jag kan hålla med om mycket i denna ledarkrönika, men i vanlig ordning så saknas grundorsaken till Europas migrantvågor.

Varför har politiker genomfört denna ogenomtänkta och destruktiva migrations politik över folks huvuden får vi inget svar på. Svaren finns endast i alternativa och sociala medier, där risk finns, främst för oss pensionärer att åka dit för HMF.

Att följa pengarna, FN:s och EU:s lojalitet till den globala finansmaffian, politikers nationsförräderi, och medias medlöperi, saknas helt. Där journalister borde ha skämsstrut på sina huvuden.

Det låga eller obefintliga funktionella värdet, vad vi uträttar och gör som samhällsmedborgare, får absolut inte nämnas hos bidragsförsörjda invandrare. Att det är på minus för kriminella invandrare från våldskulturer är totalt tabu att sätta på pränt. Men då hade nog tjänsten som ledarskribent rykt.

Bild från artikeln i GP med text ”En kraftig explosion inträffade tidigt på torsdagsmorgonen i Fullerö vid Storvreta utanför Uppsala. En kvinna i 25-årsåldern har dött i samband med händelsen. Foto: Anders Wiklund / TT Bild: Anders Wiklund/TT”
Den unga kvinnan vars liv avslutades, hade nyligen stolt visat sin lärarlegitimation. Ryktet säger att sprängningen skedde vid fel port. Mångkulturella politiker har många liv på sina obefintliga samveten, men i vanlig ordning så projicerar de sina synder på folket, som nu skall dämpa terrorist framfarten.

Nästa gång kan det vara du med din familj, som inte är utan bor på fel plats.

———————————————————————————————————

Tyvärr sker det ingen omvändelse under galgen beträffande mRNA tekniken, som förväntat gick nobelpriset i medicin till två forskare Katalin Karikó och Drew Weissman som uppfann tekniken. Medicinska sk. experter i SVT hyllar denna prestation som räddat miljontals liv, hur många som fått offra sina med denna förrädiska genteknik är det ingen som nämner. https://lakartidningen.se/aktuellt/nyheter/2023/10/nobelpriset-i-medicin-till-upptackter-som-mojliggjorde-mrna-vaccin/

 WHO måste nu fira, för detta pris underlättar för organisationen, (som Bill Gates styr i kulisserna med hans aktieposter i vaccinindustrin) att få mandat för att besluta om globala nedstängningar och massvaccination vid nästa pandemi, som säkert är under planering. Den senaste visade vilken makt dessa herrar har.

Att överdödligheten är enorm efter dessa vaccinationer är slutsatsen i allt fler studier. Frågan är om denna som Fria Tider uppmärksammade kommer att bli publicerad?
https://correlation-canada.org/wp-content/uploads/2023/09/2023-09-17-Correlation-Covid-vaccine-mortality-Southern-Hemisphere-cor.pdf

https://www.friatider.se/hog-overdodlighet-vid-vaccinering-mot-corona

En tanke kring ”Är det omvändelse under galgen?

  1. En gång i tiden växte det upp ”kåkstäder” eller slum om man så vill.
    Idag verkar det som om ”slumfolket” gör slum av våra bostäder t.o.m. i Stockholm. Malmö var väl första anhalten och vad det sedan medfört hade väl alla glömt tills problemen nådde Stockholm.
    Det tog sin tid men nu finns skiten även där!
    En storstad har väl mer pengar i omlopp. Politiker och vår förnämliga polisledning, har ni aldrig insett vilka problem som det svenska samhället haft i alla år UTANFÖR Stockholm?
    Är det i Stockholm som våra ”resurser” skall sammanfogas i syfte att rensa upp hos er?
    Ska det inte också rensas upp i samhället i övrigt?
    ALLIANSEN banade vägen för dagens elände. Under alla dessa år har INGET gjorts!
    Hur hade Sverige sett ut idag om vi hade haft ”Tjänstemannaansvar” kvar?
    Som man själva tog bort 1976, UTAN det svenska folkets medgivande!
    Som vanligt gäller inte att ”All makt utgår från folket”, beroende på vad som ”passar” eller t.o.m. skydda politiker från att kunna bli lagförda.
    https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=k%C3%A5kst%C3%A4der+Malm%C3%B6

Kommentarer är stängda.