MOD- ett nytt parti för demokrati och mänskliga rättigheter

Från en bloggföljare kom information om detta nya parti.

Partiet bildades den 21 dec 2021 i Bagarmossen av avhoppare från 5 politiska partier.

”Vi engagerar folk från höger till vänster, från söder till norr som förenats för att stå upp för mänskliga rättigheter och demokrati tillsammans. Värden som förtryckts under pandemin.

Vi står för medicinsk valfrihet, alliansfrihet, yttrandefrihet och mer lokalt självstyre istället för globalt elitstyre.

Är vi rätt för varandra?

https://partietmod.se/2022/09/10/mods-10-viktigaste-fragor-nar-medlemmarna-far-bestamma/

Klicka här för att se vår kontaktannonsfilm
De här frågorna har föreslagits och röstats fram som de viktigaste av MoDs medlemmar

———————————————————————————————–

Dessa viktiga frågor som röstats fram får nog bifall av många väljare, men jag och även bloggföljaren saknar frågan om Sveriges flykting-invandringspolitik med åtgärder mot dess konsekvenser.
För mig är att stoppa invandring från dysfunktionella kulturer viktigare än att stoppa värdelösa PCR test.

Partiet MOD har tidigare nämnts i inläggen

Dessa frågor samtycker nog de flesta till, men jag och bloggföljaren saknar frågan om Sveriges flykting-invandringspolitik med dess konsekvenser.

3 tankar kring ”MOD- ett nytt parti för demokrati och mänskliga rättigheter

 1. Har läst lite ytligt om detta parti och vet inte så mycket mer än vad de presenterar på sin hemsida . De försvarar kontanter säger de men uppmanar att det ska swishas till dem ? Gick in på hemsidan nu och kunde inte hitta något bankgiro eller postgiro att betala på om jag skulle vilja ? Hyckleri !! Jag är av den sorten som betalar kontant eller via bank och tyvärr retar mig otroligt mycket på de som betalar med kort eller swish . Jag har elaka uttryck för dessa människor som jag inte framför .
  Mvh Sjöström

  1. Jag är också en sån där tråkig typ utan swish, har bara en gammeldags mobil som jag främst använder för korta sms meddelanden. Hör inget utomhus med alla biljud och dåligt även inomhus, trots hjälpmedel. Klarar mig bra med internetbanken, om banken inte stänger av mig för fel värdegrund förstås. Men en 76 årig pensionärs tant är nog inte är så intressant att visa sin godhet med.
   Jag tror att avsaknad av småprat gör att jag skriver dagliga blogginlägg som kompensation och uppskattar mycket era kommentarer.
   Klassisk kommentar från mina två döttrar är ”Nu har mamma inte hört ett dugg, för hon bara ler och håller med oss….”

 2. Jodå, MoD:s program är jättebra så här långt.

  Men det fattas en stor bit för att få ihop pusslets hela yta. Nämligen migrationspolitiken. Även ett par andra heta frågor, såsom kärnkraften och abortfrågan lyser med sin frånvaro.

Kommentarer är stängda.