”Vad har kriget i Ukraina gemensamt med pandemin?

SVAR: Amerikanska försvarsdepartementet är inblandade i båda sakerna.

APR 14, 2023 — 

Känner du till att pandemin orkestrerades av den amerikanska försvarsindustrin? De fick i uppdrag att hantera pandemin och de beställde in det som såldes in som covidvaccin från samma leverantörer som de brukar beställa vapen ifrån.
Den 21-22 januari hölls en historisk konferens i Stockholm med allt som gått snett under pandemin som tema. Den mest visade föreläsningen hittills är den av Sascha Latypova som snart har setts över 190 000 gånger. 

Sascha Lapytova är en före detta insider inom läkemedelsindustrin som nu har tittat närmare på vem som egentligen ligger bakom hela pandemin och dess ”motåtgärder”.

Motåtgärder där så kallade vacciner har förespråkats trots att de inte har genomgått sedvanliga kontroller eller uppfyller normala krav på säkerhet och effektivitet eller ens borde klassificeras som vacciner enligt många experter.

Enligt Sascha Latypova är det ingen tillfällighet att de så kallade vaccinerna, trots det skyhöga antalet rapporter om allvarliga biverkningar, fortsätter att användas och propageras för.

Eftersom de så kallade covid-vaccinerna inte beställs som medicinska produkter utan beställs enligt den amerikanska militära definitionen ”motåtgärd” gäller inga vanliga medicinska förfaranden eller regler. Vilket är vad myndigheterna och militären lurat folk att tro.

Här finns länk Sascha Latypovas föredrag i Stockholm samt till min intervju med henne: www.modia.se

Med vänlig hälsning, 
Andreas Sidkvist, ordförande demokrati-, fred- och människorättspartiet MoD

Sascha Latypova | Our authorities’ biggest lie during the pandemic (09:48, subtitles available)

—————————————————————————————————

Trots att larmrapporter om biverkningar och tom död kommer dagligen genom alternativa medier och avslöjanden om makthavares fusk, korruption och lögner om vaccinets välsignelser, så tiger statsmedia som muren.
Den avgående medicinska rådgivare till Vita Huset Anthony Fauci är mycket nöjd över att snabbvaccinet slapp långtidsuppföljning och har till Big Pharmas glädje gått ut med att det kan bli en ny pandemi redan nästa år. Befolkningsminskningen måste skyndas på.

Fauci: Kan bli en ny ”pandemi” nästa år – SwebbTV

Samma tystnad råder om Nord Streams sabotaget, Ukrainas brott mot den rysstalande befolkningen i östra Ukraina och om Natos ambition till krig i stället för fred. Det är bara Trump som försiktigt friar Putin för Nord Stream sabotaget. https://nyadagbladet.se/utrikes/trump-inte-ryssland-som-sprangde-nord-stream/

Fast läser man bara DN och lyssnar och ser på SR/SVT är det inte så konstigt att midnatt råder i husen om tillståndet i världen.

9 tankar kring ””Vad har kriget i Ukraina gemensamt med pandemin?

 1. Man kan lura en del av folket hela tiden , och hela folket en del av tiden , men man kan inte lura hela folket hela tiden . Sagt av Abraham Lincoln . Jag hoppas det stämmer . Men tittar man på situationen i dagens Sverige så undrar man om det inte går att lura alla hela tiden ??
  Mvh Sjöström

  1. Stor skillnad råder mellan fransmän och svenskar. Fransmännen går ut på gatorna och protesterar, medan svenskar i bästa fall knyter näven i fickan hemma vid köksbordet och fortsätter att rösta som tidigare.

 2. Från en bloggläsare; Kan du lägga in detta apropå herrarna Bildt, Westerberg och Söder.

  Bevingade ord om fördelen att vara tyst:

  ”Bättre vara tyst och bli betraktad som en idiot än att öppna munnen och bevisa det.”
  Abraham Lincoln (1809-1865)

 3. Ukraina och pandemi har pengar gemensamt . Men de pengarna är inte avsedda för oss som betalar det hela .
  Mvh Sjöström

  1. Tack för fler ”gemensamma” upplysningar.
   Att det alltid är vi skattebetalare som får betala politikers narrativ med den globala finanseliten, kanske beror på att det bara är folket som genom att tillverka, producera varor och tjänster står för de riktiga pengarna. Spekulationsekonomin är aldrig stabil, precis som vindkraften som bara producerar el när det blåser.

 4. Att det inte föreligger något ryss-hot mot Norden, verkar Natos starkaste medlem (näst USA), dvs Turkiet, vara övertygad om. Vilket deras långsamma handläggning av Sveriges medlemskap vittnar.

  1. Här hoppas jag att Erdogan håller ut, med Ungern bakom sig. Den numera nedtonade humanitära stormakten har det svårt, att sitta på två stolar samtidigt är inte lätt och brukar sluta med att den ena välter. Att fördöma andra och samtidigt tro att de föraktade skall öppna dörren till dukat bord, verkar inte regeringen förstå.

 5. ”Vad har kriget i Ukraina gemensamt med pandemin”?
  Mitt svar hade blivit att de båda genererar KAPITALET/BANKERNA DRIVOR AV PENGAR, som urholkar välfärden i väldigt många länder. När politiker går dessa ärenden till mötes, då undrar man om Sverige alltid har styrts av ”själlösa” politiker? Eller har de EN själ, som används till något ”annat”?

  1. Krig som pandemi är som Du skriver en enorm kapitalöverföring till Big bröder från folket. Krigsindustrin gör enorma vinster liksom Big Pharma. När den globala finanseliten blir nöjda, så kan lite av deras förmögenheter/stöldgods falla ner över deras verkställare, våra politiker i form av internationella uppdrag efter väl utfört uppdrag, förstörelse av nationalstaten.

Kommentarer är stängda.