EU:s Chat Controll skulle fått Stasi avundsjuk

”Inte ens Östtysklands säkerhetspolis Stasi hade övervakning på den här nivån”, har en professor i digital forensik och cybersäkerhet sagt till SVT.

Justitieminister Gunnar Strömmer svänger sig och säger att fler nyanser behövs i debatten. Vilka nyanser det handlar om får vi inte veta, eftersom han inte vill stöta sig med EU och absolut inte under ordförandeskapet. https://www.svd.se/a/rlek2R/gunnar-strommer-om-chat-control-bestammer-oss-efter-ordforandeskapet

Förslaget om att digital meddelarövervakning skulle kunna skrämma bort nätets pedofiler är så korkat och genomskinligt så det är ett under att inte alla EU:s klockor stannat.

Pedofilers hemliga nätverk finns mer i toppen på samhällspyramiden än i botten, där Nederländerna framhäver sig med återkommande skandaler.

Jag tror knappast att initiativtagarna till det fd. nederländska partiet PNVD, som propagerat för att tillåta sex med minderåriga ned till tolv års ålder, har avvecklats som ledarna försäkrade redan under 2010. Dessförinnan konstaterade en domstol, hör och häpna, att det inte fanns någon laglig grund för att förbjuda partiet!! https://www.svt.se/nyheter/utrikes/pedofilparti-avvecklas

Ett pedofilparti behövs inte längre eftersom pengarna med kunder finns på internet, dit chat controll inte når, som de däremot gör mot samhällskritiska personer som ser igenom makthavarnas lögner. I förlängningen kan även läsare av denna blogg åka dit för att inte tala om en 76- årig, ständigt arg pensionär.

Pedofiler har vind i seglen med vänsterliberal HBTQ fixering där RFSU visar vägen och där Stureplans centern haft en mycket överslätande inställning till övergrepp, för att inte tala om den katolska kyrkan. Påvarna har haft mycket att stå i under det senaste årtiondet. Över 200 000 skyddslösa barn har utsatts för regelbundna övergrepp av kardinaler, präster och församlingsarbetare. https://www.svd.se/story/overgreppsanklagelserna-i-katolska-kyrkan

Övergrepp fanns i det tysta under 1900-talets talets barnhem, uppfostringsanstalter och fram till dagens SIS (statens institutionsstyrelse) anläggningar, där personal kan utnyttja sin maktställning för övergrepp på vilsna tonåringar, som redan har det svårt.

”Mer än en gång i veckan kommer rapporter om övergrepp på något av landets SiS-hem, enligt en ny rapport. Det handlar om allt från våldtäkter till oönskade sexuella kommentarer – och förövaren är nästan alltid någon i personalen….” https://www.etc.se/inrikes/fem-oevergrepp-i-maanaden-paa-sis-hemhttps://www.etc.se/inrikes/fem-oevergrepp-i-maanaden-paa-sis-hem

Där makt och vuxenövertag finns, där finns pedofiler!

Ofta söker de sig till verksamheter där barn finns i förskola, skola och fritidsverksamheter, ner till snälla gubbar som lockar ungar med choklad och små hundvalpar att få hälsa på.
Men de i toppen är mycket svåra att nå. Bäste Bröder skyddar alltid varandra.
Det skulle inte förvåna mig om vissa av EU:s chat controll entusiaster kan idka dubbelspel som vår ”Kapten Klänning” som på dagarna hyllades av feminister för sina föreläsningar om övergrepp och på kvällar, nätter själv med liv och lust deltog i desamma.

Bild från https://www.tv4.se/kapten-klanning-polischef-och-valdtaktsman

Min misstanke är det är publiceringar om maktens män (och kvinnor) som skall förbjudas och de som sprider dessa övergrepp mot barn, unga, kvinnor och män skall straffas. Samtidigt kan EU-eliten med detta pedofilalibi tysta oss alla som ser igenom deras globala falsarier.

Det har redan börjat https://www.svd.se/a/RGELvO/straffbart-att-avsloja-misstankt-valdtaktsman och som om inte detta är nog så vill FN avkriminalisera all sexualitet, inklusive pedofili.

Natural News ) En ny rapport författad av International Committee of Jurists (ICJ), UNAIDS och Office of the High Commissioner for Human Rights (OHCHR) kräver avkriminalisering av inte bara alla former av droganvändning utan också alla uttryck för sexualitet, inklusive pedofili….” https://www.naturalnews.com/2023-04-18-un-decriminalization-lgbt-activity-children-adults.html

Sverige är FN:s jultomte med biståndspengar, där både små och stora djävlar styr!

2 tankar kring ”EU:s Chat Controll skulle fått Stasi avundsjuk

 1. EU behöver reduceras till gemensamma väsentligheter. Den korrumperade makten har överträffat sig själv

  1. EU är inte det EU som medborgarna fick rösta på under 1994, där medlemskapet befästes 1 januari 1995. EU har förvandlats till överstatlighet på nästan alla nationens områden och satt demokratin ur spel. Nu är dess tjänstemän nere på snusnivå och schemaläggning för brandkår och räddningspersonal.
   Migrationen skall inte stoppas med hjälp på plats, utan nu skall alla tvingas öppna sina dörrar och räcker inte krigen till så finns ju klimatflyktingar, så denna evighetsmaskin får fortsätta tills varenda nation blivit låneslav under bankdynastierna. Då blir nationerna spaka och gör som penningmaskinerna vill.
   EU, denna korrupta koloss, som fladdrar med sina utsläpp mellan Bryssel och Strasbourg varje år, för att inte Macron skall bli sur. Denna högborg har enorm dragningskraft på karriärlystna politiker, med höga löner och förmåner.
   Vilket gör att EU:s domäner utvidgas alltmer, men arkitekterna till detta skådespel är i vanlig ordning den superrika globala finanseliten. De vill inte bli störda av några nationsgränser, utan vill bestämma regelverk helst för hela världen.
   Därför utgör Kina det största hotet, som samlar allt fler länder via Brics sammanslutningen. Länder som tröttnat på det västliga oket.

Kommentarer är stängda.