Skam, skam, skam Kristersson!

Skam, Skam, Skam Kristersson, skriver Olle Ljungbeck

DU, Kristersson påstår att Du är bekymrad över koranbränningarna!

Du borde i stället vara fruktansvärt bekymrad över det våld mot svenska medborgare som Du är en av de medansvariga till. Du har till exempel låtit tusentals mördare, kvinnomisshandlare och de grövsta förbrytare av alla slag fått komma till vårt land. Innan Du och dina totalt oansvariga kompanjoner tillät detta var Sverige kanske den nation som hade minst brottslighet av alla.

Självklart är ni förbrytare som tillåtit detta. Självklart är Du och dina politiska kompisar som medverkat till detta brottslingar. Det gäller regeringarna och och ministrarna alltsedan Reinfeldts tid med sin öppna hjärtans politik. Nu reagerar Du som en barnunge.

I stället för att visa ut invandrade förbrytare efter att de avtjänat sitt fängelsestraff talar Du om att Du är bekymrad över bränningar av koranen och nästan lipar när Du säger det.

Självklart borde Du och de övriga från och med Reinfelts regeringar ställas inför domstol. Straffet kunde bara bli ett – livstid – för medansvar till tusentals mord, våldtäkter och andra grova brott mot oskyldiga svenska medborgare.

Du är en skam när Du åbäkar dig och påstår att Du är bekymrad över koranbränningar. En bok som ger män legitimitet att våldföra sig på kvinnor/flickor., där Muhammed gick före och banade väg för pedofili, när han gifte sig med en 9-årig liten flicka.

Om Du nu inte vore en menlös stackare så skulle Du i stället snabbt stifta en lag som gör det möjligt att utvisa alla invandrare som utfört brott där straffet är fängelse.

Vi svenskar borde enas i en fråga. Den är att ställa alla ministrar från och med Reinfeldts regeringar till och med dagens inför riksrätt. Straffet kan självklart inte bli annat än livstid.

Efter detta måste svenska folket lära sig att man – om man vill ha en duglig regering inte kan godtaga individer som ministrar om de knappast intellektuellt når över analfabetens nivå. Men också saknar en förmåga till handling som saknar motstycke.
Genom ditt bekymmer för koranbränningarna ställer Du dig också på kvinnomisshandlarnas sida.
Jag mår illa när jag hör dina uttalanden och hur du i övrigt agerar eller inte alls reagerar. En sak till.
Varför flinar Du alltid?
Borde inte det Du och dina medbrottslingar står för istället visa ett ansikte av förtvivlan?

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Bild från expressen.se

—————————————————————————————————–

Nu har S-veteranerna Morgan och Magdalena vaknat till i deras vurm för islam, som skall skyddas och tillåtas att ända vår grundlag.

Den tidigare justitieministern Morgan Johansson (S) kräver nu att statsminister Ulf Kristersson ingriper för att ”byta ut” justitieutskottets ordförande Richard Jomshof (SD). Även S-ledaren Magdalena Andersson kräver Jomshofs avgång. https://www.friatider.se/morgan-johansson-kraver-att-regeringen-avsatter-jomshof

-Samuel Huntington, statsvetare, forskare skrev om islams blodiga gränser i boken ”The clash of civilization” som återgavs i (Svd 2013 -11-23) bl.a …”överallt där islam delar gräns med en annan civilisation uppstår krig, kamp och kollision. De använder västvärlden som projektionsyta för sitt lands tillkortakommanden. De reaktionära ideologierna har fått ny geografi”.

Från ett av mina första blogginlägg https://word.harrietsblogg.se/2016/02/13/verklighet-vackra-ord-och-fakta/

Sedan dess finns det en uppsjö av forskningsalster som påpekar migrationens destruktiva konsekvenser för värdländer i Europa, men givetvis för makthavares döva öron, eftersom superrika globalister nu är deras arbetsgivare i stället för folket.

2 tankar kring ”Skam, skam, skam Kristersson!

  1. Westerholm är väl sosse. Hur får han medlemskapet att gå ihop med sin kritiska och nyktra syn på vår tid?

  2. Jaha, nu är Kristersson orolig för framtida skändningar som ökar terrorhotet mot Sverige, men någon oro över dagliga kvinnoskändningar av förortens ”skäggiga skuggor” finns inte, inte för kriminella invandrargäng heller eller klaners muddrande av vår välfärd.
    Migranter tillämpar ju bara sin egen kultur som riksdagen har välsignat i lagen. Assimilering är helt frivilligt och värdlandet skall anpassas till islam i vänsterns integration, där dess kyrka knuffar upp imamen i predikstolen. Prästerskapet kan vara riktigt i gasen, när en präst i Visby för ett par tre år sedan satte igång dem, när Åkesson höll sitt Almedalstal, endast för att visa vilken fin och god människa han var.
    Tyvärr finns ingen Jesus i dag som kan köra ut månglarna ur templet.
    https://www.svd.se/a/jl1GJo/regeringen-starker-sveriges-terrorskydd

    Skönt att läsa Johan Westerholm slutrader i sin artikel.
    ”….Det finns två sidor att stå på i historien när den kommer skrivas. Den sida som Carl Bildt, Anders Lindberg och Svenska kyrkan står på med sina svansar av mer eller mindre medvetna supportrars.
    Och så finns det rätt sida historien.” https://ledarsidorna.se/historiens-tva-sidor/

Kommentarer är stängda.