Det stora misstaget: Kravlös invandring

Problembeskrivningar om invandringens konsekvenser dyker allt mer upp i statsmedia, men grundorsaken får ännu inte nämnas, att politiker har bytt arbetsgivare, folket har ersattas av rika globalister.

”Antalet sprängningar ökar kraftigt, samtidigt som gängvåldet med skjutningar fortsätter. Enligt kriminologen Manne Gerell är risken att ”åka dit” för låg i Sverige, där kriminella nätverk nu finns i över 100 bostadsområden….” SvD den 23 juli. https://www.svd.se/a/vepdlX/sprangningar-okar-och-gangvaldet-fortsatter

Statsmedias skribenter sätter på pränt det vi som under vår yrkesutövning med invandrare konstaterade för 30 år sedan. Men då fick man smyga sig med SD:s röstsedel för vänstern var då i högform med rasistanklagelser, som verkligheten nu har tvingat till en viss avmattning.

Här är Åke Thunström gäst skribent i DGS som konstaterar det stora misstaget: Kravlös invandringspolitik.

”…….Det stora och avgörande felet Västeuropa har begått var att man inte från början ställde krav på invandrarna att de måste sköta sig och att det är återvandring som gäller om de inte gör det – och det gäller för hela familjen. Det senare hade ställt krav på barn födda i det nya landet att sköta sig och det inkluderar i högsta grad barnens skolgång. Okvädningsord och våld mot lärarna hade inneburit återvandring för hela familjen. Man kan tänka sig vilken effekt det skulle ha haft på studieron i förortsskolorna!
Kommer man till ett nytt land och får del av avancerad infrastruktur, skolor och sjukhus och dessutom blir försörjd, är det självklart att man måste uppfylla de krav som det nya landet ställer. FN:s flyktingkonvention stipulerar: ”Det åligger flyktingen eller den asylsökande särskilt att följa värdlandets lagar”, dvs ett klart krav på skötsamhet. Tyvärr delas inte den uppfattninge av det vänsterliberala etablissemanget i Sverige…….” https://detgodasamhallet.com/2023/07/22/gastskribent-ake-thunstrom-det-stora-misstaget/#more-75502

Varför ser våra mångkulturella politiker inte till att denna flyktingkonvention följs?

Den frågan verkar också vara tabu att nämna till FN:s jultomte, det generösa Sverige. Där Carin Jämtin (S) haft glada dagar som GD på SIDA. Där hon berett vägen till sina röda vänners fortsatta karriär.
FN tjänstemän har gödslas med bistånd som gått till lyxliv och bara smulor har nått fattiga mottagare efter nepotism och korruption i deras bidragsländer.

Att muddra välfärden som tidigare generationer byggt upp var och är inget problem för socialdemokraterna med dess ledstjärna makten framför allt. Med sitt dubiösa kombilotteri har man släpat trogna gamla väljare till kronofogden för att partikassan skall bli sprängfylld.

Det räckte inte med generösa bidrag till invandrare som fick asyl på stört. Utan drösvis med skatte miljoner även till deras krävande muslimska organisationer, med täta kopplingar till radikal islams terrorister. Allt för att nysvenskar skulle behålla sin egen kultur och traditioner och givetvis rösta rätt och rött i denna tjänster och gentjänster politik.

Den behållningen når dagligen nya höjder, här några rubriker från Fria Tider den 23 juli

Bild från Dreamstime

I lokaltidningen upprördes hyresgäster över ett knivdåd i deras fina område. Vilket sakta gör att värdegrunden holkas ur, när medel- och överklass får nya välbeställda grannar med Audi och BMW på gatan. Allt medan rörelsens experter med dess partiledare snyftar över utanförskap, fattigdom som gör att barnen svälter. Trots att kön i förorten är lång för att få visa sin skjutförmåga, av icke straffbara ynglingar och de straffbara behöver sällan bekymra sig för risken att åka dit är ju mycket låg.

Allt medan Tidöpartierna skall utreda och utreda för att slippa stöta sig med viktiga väljare och få fortsätta att krypa för militanta muslimer i deras Natoeufori.
Regeringen offrar lika lätt sina tidigare omhuldade liberala värderingar, precis som sossarna offrar gamla väljare som lurats på lotter.

En tanke kring ”Det stora misstaget: Kravlös invandring

Kommentarer är stängda.