Varför inte döma Magdalena Andersson för terroristbrott?

En man i 40-årsåldern döms för försök till finansiering av terrorism till fyra och ett halvt års fängelse. Detta efter att ha försökt driva in pengar till PKK genom utpressning. Han döms på samtliga åtalspunkter. Det är första gången en person döms i Sverige just för försök till terrorfinansiering när det gäller terrorstämplade gruppen PKK.https://www.svt.se/nyheter/inrikes/nu-kommer-dom-for-misstankt-pkk-utpressare

Tänk så lägligt denna dom kom.

Ingen har väl glömt hur socialdemokraterna slöt en generös överenskommelse med den politiske vilden, kurden Amineh Kakabaveh i riksdagen under nov 2021, för att hon skulle trycka grönt för att Magdalena Andersson. skulle bli statsminister.

Hennes krav för att stötta Magdalena Andersson som ny statsminister var att regeringen skulle stödja hennes kurdiska kompisar i YPG,  som är den beväpnade grenen av Demokratiska unionspartiet (PYD) i Rojava.

Signaturen TT ställer en mycket adekvat fråga; ”När ska alla svenska politiker som varit delaktiga i det ekonomiska stödet till kurderna med 376 miljoner dollar, hamna i fängelse?”

Hej, Harriet.

När en insamlare får fängelse medan svenska politiker slipper, fast de ”sysslat” med samma sak?
En diktaturs verkliga ansikte, den svenska!  
Nu, nedan: En man i 40-årsåldern döms för försök till finansiering av terrorism till fyra och ett halvt års fängelse, samt utvisning, som troligen ej går att verkställa. Domen skall överklagas. (Rapport i går)
Tidigare: Turkiet uppger att Sverige sammanlagt har stött och beslutat om fortsatt stöd för kurderna med 376 miljoner dollar.
Om någon tvivlar googla på: Svenska regeringens bidrag till PKK.”

—————————————————————————————————-

Sveriges bistånd till befolkningen och flyktingar i och omkring Syrien uppgår till 3,21 miljarder kronor över en sjuårsperiod. Ett miljardbelopp som Turkiet anser finansiera terrorstämplade PKK och för många turkar är bilden att Sverige är ett paraply för PKK och YPG, som nu helt förnekas av regeringen.

https://www.svd.se/a/bG0z0d/sverige-ses-som-pkk-s-storsta-stod-i-europa

Det är pinsamt att se hur regeringen krälar i stoftet för att hjälpa USA:s avtacklade världspolis till nya krigshandlingar, denna gång med svenska soldater som riskerar att bli kanonmat.

Nu går det fort med lappkasten, ena dagen PKK:s beskyddare, nästa dag dess fiende. Socialdemokraterna lider även här av total glömska för vad deras maktbegär kostat oss skattebetalare och ingen från media påminner dom heller.

En ny undersökning som Kantar Public tagit fram på uppdrag av SVT visar att en majoritet av svenskar vill förbjuda koranbränningar, vilket gör mig bedrövad.
Jag förstår fullständigt Peter Krabbe som inte orkade blogga mer, när svenskar endast läser statsmedia och tror på det storebror säger. https://word.harrietsblogg.se/2023/05/21/peter-krabbe-avslutar-sin-blogg-med-en-framtidsversion/ från kategori: Peter Krabbe

”….. 53 procent av de tillfrågade i undersökningen ansåg att det borde vara förbjudet att bränna olika religioners heliga skrifter, så som koranen eller bibeln, offentligt. 34 procent svarade att det borde vara tillåtet och 13 procent var tveksamma…”
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/majoriteten-svenskar-vill-forbjuda-koranbranningar

Att förbjuda koranbränningar efter hot och våld vore ett fatalt misstag, skriver Alice Teodorescu som skräms av svenskars naivitet och kyrkans enögdhet. Vad det hela handlar om: rädslan för minoritetens våldskapital. Det är alltså inte en fråga om principer eller respekt, utan ren och skär underkastelse, konstaterar hon och påminner oss om Kairodeklarationen från 1990, där åsikter får uttryckas endast om hänsyn tas till sharialag.

https://www.aliceteodorescu.se/p/vem-ska-bestamma-vad-sverige-ska

Bättre uttryckt är att undfallenheten orsakas av regeringens rädsla för att inte få medlemskap i krigsalliansen Nato, där Wallenberg nu tjänar storkovan. Nu råder stor kreativitet på regeringskansliet, nu skall grundlagen rundas med ordningslagen, där förbud mot koranbränning med all säkerhet kommer att införas. Blasfemilagen återuppstår och sharialag finns runt hörnet, ibland går det fort, till skillnad från alla utredningar som regeringen sjösatt, om åtgärder för att minska brottsligheten, vinster i fri skolor mm.
https://www.friatider.se/regeringen-oppnar-att-forbjuda-koranbranning

Bild från Fria Tiders artikel.

10 tankar kring ”Varför inte döma Magdalena Andersson för terroristbrott?

 1. Korruption är bara förnamnet på alla bedrägerier mot oss skattebetalare . Mer orkar jag inte skriva nu .
  Mvh Sjöström

  1. Korruptionen räcker långt, eftersom den har stor smittoeffekt och utbredd tystnadskultur.

  1. Beklagar överaktiviteten hos Aki-smet, spam bortagaren. Jag tittar in och återställer minst tre ggr/dag. Signaturen Karl W brukar ofta hamna i skräpposten, kanske era kommentarer är för bra.

 2. I Kurdistan bor kurder och de har sin kultur och sitt språk. Så nog är det underligt att de länder, som Kurdistan är del av (Turkiet, Iran, Irak och Syrien), så ihärdigt bekrigar kurderna, istället för att låta dem bilda sin egen stat. Därmed skulle ju ”värdländerna” slippa ett bekymmer. Eller tänker jag fel?

  1. Är de riktigt ihärdiga att försvara sig, då klassar FN dessa folkgrupper som terrorister. Att komma in i Nato överskuggar allt, då tynar den humanitära stormakten bort med besked. Jag blir illamående av att se hur statsministern med Tobias Billström och Pål Jonsson kråmar sig för Biden och Stoltenberg och hur de krälar i stoftet för Erdogan. Nu skall diktaturer bestämma över vår grundlag med yttrandefrihet. Vänstern med SD är av samma skrot och korn i sin Natovurm.

  2. Håller med dig låt kurderna bilda sin egen stat kanske det blir lugnt där. Och kom ihåg Bidens minst sagt ambivalenta syn på frågor om land och territorier. Där lycksökare kan från söder vandra in genom svängdörren till USA men Ukraina skall det hivas in vapen och pengar till. Och hur många baser har USA utanför sitt fastland? Kanske ett 80 tal och hur många har Ryssland?
   Men den amerikanska propagandan har fungerat som propaganda i det närmaste felfritt. Mina vibbar säger that we are in for some nasty times

   1. ”USA har 883 militärbaser i 183 av världens länder, Ryssland har 10, varav 8 i fd Sovjetstater, Kina har en bas i Afrika…..Idag är USA och Europa ekonomiskt bundna till militär produktion. För att rusta upp och sälja vapen fordras minst en utpekad fiende. Ryssland utmålas som ett hot trots att dess militärbudget är mindre än årets tioprocentiga ökning av USA:s militärbudget.
    USA-medborgarna bokstavligen lever på vapenproduktion….”
    https://www.bohuslaningen.se/asikt/insandare/vad-ar-avsikten-med-usas-baser-utomlands.e1758d5a-0e0e-407d-a6b9-cd5f770f2da8

    Om detta råder absolut, största möjliga tystnad i statsmedia. Glömt är USA:s 251 militära interventioner i nästan hela världen sedan ww2.
    Mutor, statskupper, färgrevolutioner insvept i demokratiexport, sedan lämnar denna stormakt kaos efter sig, där olika fraktioner slåss om makten. Gemensam nämnare blir hatet mot väst. Men då har den självutnämnde världspolisen uppfunnit nya fiender som skall förgöras, vad dess folk tycker hör inte dit, bara vapenfabrikerna går varma.

 3. Är det likadant i alla svenska kommuners ”speciella” budgeteringar som den i Örebro, politiker?
  • P4 Örebro kan avslöja att skolstiftelsen som drev den religiösa friskolan Alsalam i Örebro har köpt en villa i en kommun utanför Stockholm dit stiftelsens vd och familj nu har flyttat.
  • Villan köptes av stiftelsen i våras för 7.3 miljoner kronor. Stiftelsen har sedan 2017 totalt fått runt 250 miljoner kronor från Örebro kommun i så kallad skolpeng.
  • Samtidigt utreds stiftelsen av Ekobrottsmyndigheten för misstänkta brott, men åklagaren vill i nuläget inte kommentera ärendet.
  HUR många politiker är det i Sverige som egentligen ska ha fängelse när man bidrar med miljonbelopp årligen till ”utvalda” religioners skolor? Vilken tur att man tog bort Tjänstemannaansvaret på 1976 talet, eller hur politiker? Är det inte lika bra att det byggs ett ”politiskt fängelse”! Hur ska vi annars få stopp på kapitalets ”springschas politiker”? De är ju i varje fall till ingen positiv nytta för det svenska folket.

  https://sverigesradio.se/artikel/stangde-skola-kopte-hus-for-sju-miljoner
  https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=N%C3%A4r+tog+man+bort+tj%C3%A4nstemannaansvaret%3F&sa=X&ved=2ahUKEwjglduSo_z_AhWYVPEDHcm6DycQzmd6BAggEAY&biw=1280&bih=587&dpr=1

Kommentarer är stängda.