Sveriges olika sanningar

Hej! mejlar en bloggläsare och bifogar länken från sajten ”Sverige och sanningen” som handlar om Barcelona avtalet, där olja betalades med fri invandring från muslimska länder och där socialdemokraterna bär det största ansvaret.

https://www.s-sanningen.com/barcelonaavtalet

Två tidigare blogginlägg från 2018 om detta numera bortglömda avtal finns ”Utanför åsiktskorridoren”

—————————————————————————————-

Barcelonaprocessen, eller Europa-Medelhavspartnerskapet (Euro-Mediterranean PartnershipEMP), är ett samarbete mellan EU och ett antal länder i Afrika och Mellanöstern som gränsar till medelhavet.
Processen vilar på en deklaration, Barcelonadeklarationen från 1995, som vilar på de fyra huvudpunkterna:

  • Politik
  • Ekonomi
  • Kultur
  • Migration

Sedan 2008 har Barcelonaprocessen fått en fortsättning i Medelhavsunionen, som är en mellanstatlig organisation med huvudkontor i Barcelona

Medlemmar i samarbetet och unionen är Europeiska unionens 27 medlemsstater samt AlbanienAlgerietBosnien och HercegovinaEgyptenIsraelJordanienLibanonMauretanienMonacoMontenegroMarockoPalestinaTunisien och Turkiet

Avtalet med Syrien avbröts 2011. Libyen har observatörsstatus sedan starten 1995. Arabförbundet deltar också på mötena.” Wikipedia

————————————————————————————————

Det vill säga en invandringskatastrof för Sverige!

När jag hör orden samarbete, samverkan, solidaritet och inkludering då vet jag att något jävulskap är på gång. Kulisser upprättas av maktlojala medlöpare för att dölja migrationens katastrofala konsekvenser. Kulisser utgör språngbräda för karriären, men utarmning för värdländers medborgare, som får en sanning från statsmedia och en annan från alternativen.

Kanske är den globala propagandan om ett fossilfritt samhälle med noll utsläpp bara en skenmanöver för att västs finansmaffia ska slippa fjäska för oljestinna länder i Mellanöstern, som inte ens krig rår på. Nu återstår vatten och odlingsmark att lägga vantarna på, där snart hela Ukrainas kornbod är uppköpt av Bigh Food i USA.

Bild bakomkulissernabiz.wordpress.com

Till sist en uppmuntrande studie https://www.friatider.se/forskare-bevisar-folk-som-ar-vanster-ar-intoleranta-aggressiva-och-har-lagt-iq visserligen en plus artikel men ingressen räcker långt: ”Forskare bevisar: Folk som är vänster är intoleranta, aggressiva och har låg IQ”.

Så skönt att forskare bekräftar vad vi redan vet.

En tanke kring ”Sveriges olika sanningar

Kommentarer är stängda.