“Freedom Where Did You Go?”

En mejlvän och fd bloggerska, kommer här med mer information om Barcelonaavtalet, som övergått i Medelshavsprocessen.
Kanske många läsare nu suckar och tänker inte nu igen.
När vi som bloggat om detta ämne,  blir anklagade för att sprida lögner, av vänsterns självpåtagna tolkningsföreträdare angående avtalets innehåll, så är det mycket viktigt att lägga alla fakta på bordet.
Google är en plattform för information och ju fler som läser, desto högre upp hamnar ett inlägg som motsvarar nyfiknas sökord. Sedan får var och en bedöma sanningshalten utifrån sin egen hemvist och kunskapsbank.

”Hej Harriet!

Här kommer lite olika artiklar om Barcelonaavtalet och Medelhavsprocessen.

Oriana Fallaci var en orädd journalist och det bästa är att gå in på de olika länkarna som jag ger dig. Eutext är min första blogg.
Paul Craig Roberts nyhetsbrev får jag. Han är en intressant man. Var en högt uppsatt person i Ronald Reagans regering och är född 1939. Det handlar om Amerika det han skriver, men gäller ju västvärlden som helhet. Friheten försvinner.

Freedom Where Did Yuo go? Av Paul Craig Roberts

”My Generation is the last one to have known privacy and to have lived out most of our lives in freedom. I remember when driving licenses did not have photos and most certainly not fingerprints. A driving license was issued on proof of birth date alone.
P earance of automobiles IDs did not exist in democratic nations. You were who you said you were.”

-http://eutext.blogspot.com/2009/05/eu-eurabia.html
-http://nytdanmark.blogspot.com/2006/05/fallaci-koden.html

Drygt två år senare gav Oriana Fallaci ut en ny bok ”The Strength of Reason” (Förnuftets styrka). Hon kallar Europa för ”Islamisk provins” och menar att det i varje stad i Europa finns en andra stad, en muslimsk stad som styrs av Koranen. Detta är ett steg i den islamiska utvecklingen. 

Vilket är bakgrunden till EU:s Medelhavssamarbete eller Barcelonaprocessen (fallacikoden).
Oriana ställer frågan huruvida den muslimska invandringen till Europa är en konspiration?

På tre decennier blev Europa ett hem för ca 20 miljoner muslimer!
Hur kunde det bli så att islam blev en religion som hotar kristendomen i Europa?
Hon ställer sig också frågande till att ena dagen var araberna ett folk långt borta, som bodde i tält och vaktade kameler. Nästa dag var de grannar.

Det finns en intressant passage i Fallacis sista bok.

Inför FN:s generalförsamling 1974 uttalade den algeriske presidenten Houari Boumdienne följande och utan några omskrivningar:

 ”En dag kommer miljontals män att lämna den södra hemisfären för att ta sig till den nordliga. Men inte som vänner. De kommer att komma som erövrare och de kommer att erövra era länder genom att uppfylla dem med sina egna barn. Segern skall komma genom deras kvinnors livmödrar”. 
I sin bok beskriver Oriana Fallaci Europa som ”Eurabia”, d.v.s. en mix av Europa och Arabien och menar att Europa har sålt sig till fienden. Hon menar också att ”den nuvarande invasionen bärs inte ut enbart av terrorister som spränger sig själva tillsammans med skyskrapor eller bussar men också genom invandrare som bosätter sig i våra hem, och som, utan respekt för våra lagar, tvingar på oss sina idéer, sina seder och sin Gud”.

-http://eutext.blogspot.com/2009/09/pa-marsch-mot-eurabia.
-https://www.samtiden.com/node/252

Här har Sverige kommit långt med alla muslimers krav som tillgodosetts med råge av förrädiska politiker, som ständigt sviker sina landsmän. De skall bara betala och sälla sig till ”änglakören.” De som avstår blir förtalade och säjer de vad de tycker, så är risken stor att bli bötfälld för hets mot folkgrupp.
Solna domen efter sharialag, Waberis muslimska friskolor, där flickor har mindre värde, böneutrop, kyrkor bjuder in imamer i predikstolen, rättsväsendets avsteg från lagen när det gäller utomeuropeiska brottslingar, kyrkor förvandlas till moskéer, korruption med försäljning av röster, handhälsningsförbud, krav på offentliga bönerum är bara några exempel på förräderi som borde leda till riksrätt, om den funnits kvar.
All denna dårskap låter mångkulturella politiker få fäste i den heliga kulturella identitetens namn.
”Fästet” har fått god hållfasthet eftersom dessa globala politiker  tävlat om att förtala och förstöra värdlandets traditioner och kultur. Vår egen identitet är det inte så noga med för dessa minoritetshyllande politiker. Vad som då finns kvar att integrera till, begriper jag inte.

http://mxp.blogg.se/2018/october/agenda-2030-vet-alla-att-malet-ar-ett-globalt-totalitart-varldsstyre.html

AGENDA 2030 – Vet alla att målet är ett globalt totalitärt Världsstyre? Glöm inte det, när Fridolin och Lövin går i spinn i sin klimateufori, för den kanske räcker ända fram till en guldkantad FN-tjänst.

Till sist vill jag lyfta fram signaturen ”Staffans” länkar från hans kommentar den 30/9.

-http://snaphanen.dk/2018/09/30/marakesh-deklarationen-en-social-atombombe/
En länk till endast 8-sidig deklaration:
-https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/20180503_declaration-and-action-plan-marrakesh_en.pdf

Jag hoppas att Ni även orkar med denna information, som sätter spiken i kistan för det forna Sverige.

Sverige ska skriva på FN:s migrationsavtal från konferensen den 13 juli i år ”FN:s Global Compact for Migration”. Generalsekreterare Guterras lögner om att Europa behöver ta emot 244 miljoner unga migranter från Afrika, som skall återställa åldersbalansen i Europas befolkning.

Absolut största möjliga tystnad från systemmedia, precis som när riksdagen bestämde att Sverige skulle bli mångkulturellt  1975 utan att frågan fördes ut till folket.

https://samnytt.se/bekraftat-sverige-ska-skriva-under-fns-migrationsramverk-och-oppna-granserna/

10 tankar kring ”“Freedom Where Did You Go?”

 1. Bra Harriet kämpa på. Intressant inlägg från vakna medborgare. Tyvärr alldeles för få.

 2. Från min syster:
  FN och dess nya ramverk, kan man bli mer skräckslagen, räcker det inte med våldtäkter, knivskärningar och allt annat i oändlighet och ingen makthavande bryr sig! De höjer sina löner medan fattigpensionärerna växer, enkelt jag har en väninna som fick sälja bilen för att ha råd med tandläkaren!

 3. Harriet din förmåga att analysera det politiska spelet är helt enastående.
  Tyvärr , med tanke på valresultatet, verkar det som folkflertalet nöjer sig med det som msm och publicservice serverar.
  Hur långt måste det gå innan man får upp ögonen.
  Och är det då försent?
  Det är lätt att bli hatisk mot PKisterna som inte värnar det svenska.

  1. Tack för värmande ord, som ger energi till att fortsätta, trots vänsterhot om anmälan. Bloggen ”Den rosa traktorn” har nu slutat och fler bloggare funderar i samma banor. Men om så bara någon läsare kan få hjälp av inlägg samt av era kommentarer till att vakna, så fortsätter vi, tycker jag.

 4. Från whitetv.se
  Sverige har enbart en övergångsregering då den sverigefientliga Löfven-regimen blivit bortröstat i Riksdagen strax före Riksmötets öppnande den 25 september 2018. Efter det får regeringen enbart fatta routine-beslut, men inget viktigt som är grundläggande förändringar.
  Fördelen med denna förakt för demokratin är att Sveriges underskrift kommer då vara ogiltig enligt folkrätten.
  USA och Ungern kommer inte att skriva på detta ondskans regelverk.
  Gammelmedia tiger naturligtvis inbiten Deras mål är att förstöra Europa.
  Det skulle inte förvåna mig att man skriver på ändå. Förmodligen var väl Euro-valet den sista folkomröstningen på svensk mark. När inte ens V eller Mp kan ”Gå i tåg” för Sveriges framtid då är det bara att inse att Sverige är kapat i syfte att plundra och sätta i skuld. Vilka är de som styr och bestämmer över ER, Politiker?

 5. Man för ett ”tyst” krig där inget annat än syfte till att vi skall utplåna varandra. Annat var det när ALLA gick i protesttåg när Vietnamkriget pågick som värst. Varför finns det inte ett enda parti eller fredsorganisation som STARTAR Protestmarschen mot Riksdagen med dess partier och den inhumana politik som nu förs. Folket kräver asylstopp av alla inkommande men ändå släpper ni in sådana mängder att hela Sverige till slut brister. Flertalet av er skall ställas till svars för Landsförräderi. Eller vad tycker NI själva om den ”nytta” ni gör för Sverige och dess medborgare genom att låta denna ”tillströmning” fortsätta att pågå. Det finns inte ens en kalkyl NÄR man måste sätta STOPP! Det finns alltså inget STOPP och därmed ligger ödet om att att rädda båda oss och Sverige i våra egna händer. Frågan är hur, vem, när … som kan samla oss till att gemensamt agera innan det är försent.

 6. Att äga fast egendom som mark,skog ,fastigheter gärna med eget vatten och lågt belånat är bra för kommande generationer. Samt goda grannar.

 7. Nej, absolut inte! Detta är det som gör det helt möjligt att sedan strunta i alla protester från folk eller andra partier som inte sitter i regeringen, då det gäller att låta migranterna bara strömma in i landet.

  Trots att FNs beslut inte på något sätt är bindande för medlemsländerna om dom inte själva införlivar det i sin egen lagstiftning!

  Vår sittande ”expeditionsregering” kommer att ha mage att underteckna detta FN-beslut även om dom är en ”expeditionsregering,” med motiveringen att detta har redan diskuterats och beslutats i Sverige.

  Vore bra om medierna kunde undersöka exakt var detta har diskuterats och beslutats i Sverige.

 8. Vi är inte anfallna av militärer som vill överta landet. Utan som beskrivs ovan. Ett mycket mer sofistekerat tillvägagångssätt. Tycka synd syndromet.

Kommentarer är stängda.