Förvridna tankar premieras!

 ”Bokmässans Bildningsstipendium instiftades med utgångspunkt i litteraturens förmåga att låta oss dela en annan persons verklighet, samt i skolans, bibliotekens och kulturens roll som kunskapsförmedlare om världen. Årets stipendium á 25 000 kronor har tilldelats dramatikern, regissören och skribenten Stina Oscarson…..”
 Vänsterns predikanter förnekar sig aldrig, att dela offrens verklighet ingår inte i deras värdegrund. Förövarnas gärningar skall förstås och förlåtas, medan offren och deras anhöriga trampas på.
Här får jag ”andas djupt”, när jag läser Olle Ljungbecks inlägg om hur förvridna tankar premieras.
……………………………………………………………………………………………………………..
”Det måste vara fel på ett samhälle, som kan ge en person som Stina Oscarson ett stipendium för nedanstående uttalande om mördaren och terroristen Rakhmat Akilov. Men inte bara det utan också en enorm kränkning av alla de som dödades men också deras överlevande anförvanter.
Det kostar inte henne det minsta känslomässigt att uttrycka dessa floskler mot vad det kanske hela livet kostar dem i livsleda och förtvivlan som förlorade barn och nära anhöriga.
De som delat ut detta pris och de som hyllar henne för flosklerna lever inte i verkligheten utan i en pseudovärld.

”Det är vinter i Stockholm och jag tänker:
Mitt mål vore ett samhälle där Rakhmat Akilov en dag efter avtjänat straff kunde jobba i kassan på Coop.
Att han står där och hälsar på kunderna med respekt,
och där de,
vi,
– jag måste andas djupt för att ens kunna skriva det –
och där vi,
väl medvetna om vem han är,
och vad han gjort,
hälsar tillbaka.”

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

Kanske nästa års stipendium kan gå till någon vänsteraktivist som skriver några vackra rader om försoning för mördaren Suleman, som slaktade en student i Umeå och sedan skröt: ”Jag skar halsen av honom.”

Edgar Putilov skriver om hur Sulemans tidigare våldsbrott ej fått något fängelsestraff, domstolen förordade  i stället ”en ambitiös behandling,” vars resultat blev att skära av halsen, på en student som inte hade någon stimulantia att sälja.

Egentligen är det logiskt att dessa förvridna tankar hyllas i ett land, som är helt förvridet, där lögn blir sanning, terrorn skall förlåtas, där dissidenter fängslas och förövare släpps.
Jag tycker allt bara blir värre.

 

5 tankar kring ”Förvridna tankar premieras!

  1. På frågan: ”Varför skall Sverige subventionera Amerikanska företag”?
    Den som kan och borde svara på det borde vara Carl Bildt. Det var nämligen Alliansen med han i spetsen som öppnade och tillät andra ”underrättelsetjänster” verka i det dolda på svensk mark med fullimmunitet! Alla vet ju att han informerar sin ”uppdragsgivare” om det mesta med substans INNAN det blivit offentligt. Därmed har han förbrukat sin roll som svensk politiker. Han skall portas från Riksdagen och all politik på livstid. Varför prövas det inte Rättsligt om Carl Bildt begått Landsförräderi eller ej? Var har han fått sin 1 MILJARD Dollar ifrån? Minst 9.000.000.000 kronor har han tjänat på som politiker eller VAD? Detta är minimikravet för att få en plats i ”The Committee of 300” där han och en viss Wallenberg sitter med. Man kan ju undra om inte C B är ”vår egen” Soros! Är det så C B? Jag såg att Barroso fanns med bland de 300 och därmed blev bekräftat att EU är en enda stor Korruptionsmaskin. Vi skall ut ur EU och ”vissa” politiker skall in i fängelse.

  2. Nu kommer elpriserna öka. P.g.a Facebook har installerat många servicehallar som jag har skrivit om förut b.l.a. Utanför Avesta i Horndal Mark Zuckerberg barnbarn till David Rockefeller som äger Facebook. Varför skall Sverige subventionera Amerikanska företag? Dom skapar minimalt med nya arbeten. Vi är i händerna på NWO.

  3. Från min syster:
    ”Nu kan det inte bli mer av vansinne i litteratur Sverige, ett stipendium till Stina Oscarsson för hennes i hopknåpade rader, vilken brist på empati, vilken skam för landet! Detta borde vara straffbart!”

    1. Bokmässans korrekta godhetsgeneraler förnekar sig aldrig. Mobbande ringdans för Ungerska gäster, hylla yttrandefriheten med att försöka köra ut Nya Tider och nu fick Göteborgs kommun polisen på sin sida, som hycklade fram allmänfarlig tillställning om den Alternativa mässan hade fått genomföras, men för AFA facisterna är det fritt fram. Vad blir nästa steg 2019?

Kommentarer är stängda.