Säj upp FN:s flyktingkonvention – det går om viljan finns

Men det gör den inte och absolut inte hos den humanitära stormakten.

”En konventionsstat kan säga upp denna konvention genom skriftlig notifikation till Förenta nationernas generalsekreterare. Uppsägningen träder i kraft ett år efter den dag då notifikationen mottogs av generalsekreteraren.” https://detgodasamhallet.com/2023/06/11/birgitta-sparf-vara-lagar-spelar-en-avgorande-roll/#more-73111

När tom SD:s partiledning nu är försiktigt positiva till EU:s migrationspakt då känner jag bara skam över ett parti som jag trott skulle göra förändring. De har övergivit sin tidigare ideologi för värmen och privat lönsamhet i maktens boning.

Oppositionsledaren Andrej Babis i Tjeckien ”Otroligt svek” gå med på EU:s tvångsfördelning” https://www.friatider.se/tjeckiens-opposition-otroligt-svek-ga-med-pa-eus-tvangsfordelning

Det var endast Polen och Ungern som rakryggat röstade Nej. Nu kräver allt fler länder folkomröstning. Medan  Sveriges migrationsminister Maria Malmer Stenergard (M) sitter och ler bredvid vår kommissionär Ylva Johansson (S), som för säkerhets skull förbjuder utvisningar till Tunisien. Malmer drömmer nog redan om en kommissionärspost och då är paradigmskiftet beträffande flykting-och invandrarpolitiken som bortblåst.

Nu har SD vikt ner sig så många gånger att jag är rädd att de aldrig mer orkar räta på ryggen.

https://www.friatider.se/vaxande-ilska-mot-eus-tvangsinvandring

Alla vet att majoriteten av migranter saknar asylskäl, men likt förbannat skall alla in i Europa, främst till bidragsländer i norr. 50.000 kostade en biljett över Medelhavet i den senaste tragiska olyckan, då förmodligen de 500 som saknas finns i Medelhavsgraven.

FN:s ålderdomliga flyktingkonvention efter andra världskriget får inte uppdateras till dagens världsläge. Denna koloss har sett till att flyktingars rättigheter övertrumfar värdlandets säkerhet, efter att uppehållstillstånd beviljats.

Överideologin om allas lika värde var ett lyckokast för att få folket med sig. Här förenade sig vänster med höger i Reinfeldts öppna hjärtans politik. Att moder Svea som förvandlades till världens socialbyrå nu lider av hjärtförstoring med allt sämre pumpförmåga kanske ansvariga politiker inte förstod. För den globala elitens möten är mycket slutna, för att bli inbjuden till Davos fodras minst en ministerpost och allmänheten får aldrig se röken av något protokoll.

Anledningen är att migranter från dysfunktionella kulturer är det perfekta söndringsmedlet för att nationalstaten skall falla ihop och underlättar för den globala finansmaffians NWO, med total kontroll över medborgare och som utplånat våra nationer. Där EU är torped och medlemsländernas partier jamsar med.

Nu skall Polen och Ungern också tvingas gå i Sveriges fotspår. Kriskommission ropar nu polisen efter skottsalvan i Farsta. Där måltavlan en pojke på 15 år dog, en 45 -årig man strök med på kuppen förutom personer som kom upp från tunnelbanan som blev skadade i dådet. De som kom upp från tunnelbanan råkade ju bara vara på fel tid och på fel plats… Vad nu den kommissionen skall komma fram till är höljt i dunkel, mer samverkan mellan alla goda krafter gör mig illamående. Tidigare försök har lett till Europa rekord i skjutningar och mord.

Hur många medborgare skall offras för att det lika värdet och värdegrunden inte skall gå i kras?

Duperingsmedlet allas lika värde för följsamma medborgare har varit mycket lyckosamt. Många har insett att godhetspositionering gynnar karriären. Vi andra får bara vara med och betala och hoppas att vi inte är på fel plats nästa gång en AK-47 Kalasjnikov smattrar i gång.

Att stänga av kranen till denna import av migranter utan asylskäl och integrationspotential, som endast följt ambassaders manual om bidrag från vaggan till graven, är totalt tabu.

Bild; The conversation

Migranter bidragskonsumtion behövs främst för att bankernas sedelpressar inte skall avstanna och Europas flyktingindustri måste självklart hållas under armarna. Alla av våra samhällsorgan är involverade i denna industri och garanterar att det välfärdsindustriella komplexet inte saktar ner.

Det är bara värdländernas medborgare som får dra åt svångremmen, bidragstagare och EU:s anställda har inflationsskyddade löner, de trivs ypperligt ihop, som handen i handsken.

Att arbetare i alla länder skulle förena sig i kraftfulla protester är i dag obefintligt, eftersom en stor del har sin försörjning från flykting- och välfärdsindustrin. De som protesterar riskerar att både karriären och jobbet ryker.

Därutöver finns stor lockelse för politiker med FN:s oanständiga löner och förmåner som till exempel Margot Wallström, Jan Eliasson med flera tagit del av. Därför är det en utopi att Sverige, FN:s jultomte, med våra skattepengar, skulle lämna flyktingkonventionen från denna korrupta koloss.

Nu förfasas kriminologer från våra nordiska grannar, men det bekymrar inte våra politiker, medborgarskap står som spön i backen och väljarimporten ökar i styrka och nu med EU:s benägna hjälp.

https://www.svd.se/a/rl3oeA/valdsvagen-i-sverige-nordiska-kriminologer-forfasas

7 tankar kring ”Säj upp FN:s flyktingkonvention – det går om viljan finns

 1. Medborgare i Västerlandets kvarvarande nationalstater, eller kvasifederala konstruktioner som EU, ska monitoreras i varje steg och ögonblick, och rörelsefriheten villkoras med femtielva giftinjektioner årligen, och vad tusan som helst för påhitt, medan välfärdsmigranter från de mest dysfunktionella länderna får välla in utifrån eget behag och kräva försörjning… Känns det som att politikerklassen företräder medborgarnas intressen?

  1. En god sammanfattning om dagsläget, som flertalet medborgare inte vill se.
   Klaus Schwab vem är det?

  1. Jag känner likadant, den mångkulturella eliten ökar bara takten, när protester ökar från arbetare, som ser hur deras partier vänt dem ryggen.
   Trösten är bumerangeffekten, t.ex. Fox News kanske ångrar sig när de sparkade en okorrekt Tucker Carlson, som nu i egen programregi fått ett enormt genomslag i USA.
   Näringslivet tvingas via Klaus Schwabs tentakler att annonsera korrekt, med transor, homo annonser, helst med färgade, men woke effekten blir inte den förväntade.
   Zuckerberg tjänade en hacka, när han efter order från Big Pharma med USA:s Anthony Fauci (medicinsk chefsrådgivare till USA:s president) att sortera bort miljoner med vaccin kritik från Facebook.

 2. Angående EU:s tvångsfördelning! I Sverige är det väl ÖVERVÄGANDE män som ”flyr” hit. Varför tar vi inte emot 50/50? D.v.s. lika många kvinnor som män? Är det ”snedfördelningen” av de inkommande som bidrar till att vi enligt FN:s lista över våldtäktstätaste länder ligger Sverige på 2a plats! När blir vi 1:a, M? Kvinnor, har ni svalt tungan eller hoppas NI på att vi ska bli 1:a? Rösta bort de politiska partier som INTE vill göra något åt den årliga ökningen av våldtäkter. Genom att NI kvinnor håller tyst, detta tolkar väl politikerna som att kvinnorna verkar acceptera ”våldtäkter”. Med hjälp av media förstås.
  https://www.flickr.com/photos/133983622@N03/20047224992

  1. Mycket bra frågor du ställer, men för döva feministöron. Det finns de som blivit våldtagna, men skyller på Svennar. Vänsterns feminister har förstört tidigare kvinnors arbete mot jämställdhet. De erhåller bara förakt för att de skyller allt förtryck på vita män. Där kvinnor drar fram som chefer dominerar känslor i stället för fakta.

 3. Paradigmeningenting förändras.
  Går ned i källaren och hänger mig om nån undrar var jag är.

Kommentarer är stängda.