Anders Lindberg – böneutrop är svensk kultur och Sverige skickar poliser till Ukraina som skall utreda krigsbrott

Anders Lindberg rasar när Chang Frick vill ordna böneutrop utanför hans hem, förstår han inte att det inte gäller för DN:s och Aftonbladets mångkulturella själar.

Bild från Nyheter Idag

https://nyheteridag.se/anders-lindberg-rasar-nar-chang-frick-vill-ordna-boneutrop-utanfor-hans-hem/

Men i Carina Bergfeldts soffa trivs Lindberg mycket bra.

Steget Efter lyssnar in vad som sägs vid köksborden.

Vad som sägs om att Sverige nu kan avvara brottsutredare, har ännu inte framkommit.

Justitieminister Gunnar Strömmer vill nu internationellt visa sina framfötter. Eftersom han vet att det bara är Putin med sina mannar som är skyldiga till krigsbrott, så är det enklare än här hemma. För här får ingen etnicitet utpekas för EU rekordet i gängbrottslighet. Andas någon om invandrare så kan han eller hon sitta löst. Nazisterna i Azovbataljonen är däremot vita som snö.

Nu går Moskva till motattack mot Internationella brottmålsdomstolens (ICC). Konstigt att USA och Storbritanniens krigsbrott i Irak för 20 år sedan aldrig nådde till Haag.
Moskva inleder brottmål om Putin-ordern

”Svensk polis till Kiev – ska utreda krigsbrott! Medan man undanhåller de brott som ”våra” egna politiker begår och tystar ner!
Nord Stream sprängningen, Estonia m.m. verkar inte vara något som svensk POLIS ska bry sig om. Vilket skam till regeringar som vi tydligen ALLTID haft” mejlar signaturen (TT) https://www.svt.se/nyheter/utrikes/svensk-polis-till-kiev-for-att-utreda-krigsbrott

”…..Det är i det närmaste osannolikt att Carina Bergfeldt skulle fällas i medienämnden. Det påstådda brottet, dålig och svag journalistisk arbetsinsats, är ingenting för nämnden att bedöma. Lika litet som nämnden skulle kunna fälla Johar Bendjelloul för motsvarande prestation i intervjun med Chang Frick. En prestation så svag att den hotar hela programformatet….” skriver Johan Westerholm
https://ledarsidorna.se/dalig-kvalitet-storsta-hotet-mot-public-service/ 

Och den som inte håller med om detta är nog hjärndöd och bortom all räddning….

4 tankar kring ”Anders Lindberg – böneutrop är svensk kultur och Sverige skickar poliser till Ukraina som skall utreda krigsbrott

 1. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) & POLISEN: Varför har ingen lagförts när ALLIANSEN köpte NUON 2009, ett kolkraftsbolag, till ett ÖVERPRIS på 53 MILJARDER?
  Innan den planerade ”förlustaffären” säljer ALLIANSEN den 31 mars 2008 V&S) Vin & Sprit AB till Pernod Ricard S.A för 55 miljarder kronor!
  Penningmässigt ”saknades” det inget i statskassan eftersom man ”tog in” 55 Miljarder för att sedan ”kasta bort” 53 Miljarder, eller i vilkas fickor de hamnade i. Var det en statskupp mot det svenska folket och den svenska välfärden?

  I efterdyningarna: Vattenfalls dåvarande vd Lars G. Josefsson och Nuons vd Øystein Løseth, som senare efterträdde Josefsson på vd-posten i Vattenfall!
  NUONS Vd blev efter förlustaffären Vd för Vattenfall! Var Øystein Løseth en av de alla som fick sin ”beskärda del” som belöning, av den ekonomiska statskuppen?
  När ska POLISEN utreda VAR de 53 Miljarderna tog vägen, Justitieminister Gunnar Strömmer (M)? Varför utreds inte alla de andra politiska STORA ”förlustaffärerna” av dignitet?
  Justitieministern: När ska det svenska folket få en rejäl utredning om familjen Wallenbergs (Enigma folket) förehavanden och deras påverkan på de svenska Regeringarna genom ALLA tider? Är denna familj av godo för det svenska folket eller är de enbart ett vinstmaximerande företag, på det svenska folkets bekostnad?

  https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=vin+%26+sprit+s%C3%A5ldes
  https://www.svd.se/a/018c408e-2fc8-3006-9dd9-0779165247a7/overpriset-for-nuon-53-miljarder
  https://www.svt.se/nyheter/utrikes/svensk-polis-till-kiev-for-att-utreda-krigsbrott

  1. Ryktet säger att det var familjen Wallenberg som såg till att det statsägda Vattenfalls nuvarande koncernchef sedan 2020 Anna Borg har en månadslön på 1 miljon 800 000 kr! Hon har hyllats av föreningen Ruter Dam, av dagens, tyvärr mycket inflytelserika feminister.

 2. Polisen kontrolleras av politikerna och av den anledningen blir det ALDRIG någon politiker som kommer att bli LAGFÖRD. Det är väl därför som man håller om Rikspolischefen Anders Thornberg som ”de” själva tillsatte. Kan det vara ”skottet i det Sagerska palatset” som dåvarande SÄPO chefen Anders Thornberg har en ”hållhake på” vad som egentligen hände? Var det vakten som sköt sig själv eller var det den dåvarande STASMINISTERNS son som avlossade skottet?
  Man la locket på och gick ut med att vakten hade ekonomiska bekymmer! Ca 4 månader efter skottet går Statsministern ut med att de ska SKILJA sig!

  När ska svensk Polis som är mer intresserad av att utreda vad som sker i Ukraina än att LAGFÖRA kriminella svenska politiker eller deras anhöriga? Något annat än ett storskaligt hyckleri, tycks vara polisers vardag. Får NI Poliser ALDRIG nog?

  https://word.harrietsblogg.se/2019/08/19/vem-avlossade-skottet-i-sagerska-palatset/

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/21qvGy/vakten-tog-sitt-liv-pa-toaletten
  https://www.expressen.se/nyheter/reinfeldt-om-sorgen-efter-sjalvmordet/

  1. Händelsen i Sagerska palatset med många ?? är satt inom lås och bom. Sonens senare oegentligheter har ju också sopats under mattan.
   Samma media tystnad som om Joe Bidens sons Hunter Bidens skumrasks affärer i Ukraina.
   Jag undrar om lukrativa belöningsjobb tagit slut för Fredrik Reinfeldt, när han nu vill bli fotbollsförbundets ordförande? Lokala föreningar säger Nej, men styrelsen Ja, eftersom bäste bröder alltid hjälper varandra. Kanske är det FIFA:s stora korrupta gossar som lockar?

Kommentarer är stängda.