Vem avlossade skottet i Sagerska palatset?

Vem avlossade skottet i Sagerska palatset?

Från signaturen ”TT” kommer dessa obehagliga och graverande uppgifter, som inspirerades efter inlägget om Trump den förskräcklige. Där demoniseringen främst sker av fd topp-politiker samt systemmedia för att misskreditera innehavaren världens mäktigaste ämbete. Här tar skribenten upp en gammal händelse kring Fredrik Reinfeldt och hans familj, när de huserade i Sagerska palatset. En händelse som snabbt gick under radarn och som ger mig starka obehagskänslor. Samma olust som jag kände för Carl Bildt under och efter Estonia affären, som Stefan Torssell skrev en bok om.
………………………………………………………………………………….
”Med tanke på hur våra eller vissa av våra s.k. egna politiker engagerar sig för att få President Trump AVSATT!
Ett exempel på det är väl att Albert Bonniers Förlag meddelade att tidigare statsminister Fredrik Reinfeldt kommer att skriva en bok om det kommande presidentvalet i USA. Reinfeldt kallar valet för ”vår tids viktigaste demokratiska beslut”!
Reinfeldt som förstört Sverige går ut med att prata om det amerikanska valet att det är ”vår tids viktigaste demokratiska beslut” UTAN att sopa rent framför sin egen dörr!
Nå, Reinfeldts är det inte dags nu att NI skriver boken om ”Skottet i det Sagerska palatset” istället?

Det svenska folket vill veta om det var Reinfeldts son som sköt vakten eller om det var självmord. Till historien hör att sonen som kom hem några minuter efter det att skottet gick av var ofta inblandad i bråk som bl.a. ledde till domstol. Ca 4 månader efter skottet går Reinfeldts ut med att de ska SKILJA sig!

Detta medför att det svenska folket vill ha svar på en del frågor, eller hur Reinfeldts?

 1. Var det Reinfeldts son som sköt vakten eller var det självmord?
 2. Hade Filippa en relation med vakten? Om JA, visste sonen/sönerna om det i sådana fall?
 3. Bilder på vaktens kropp där kulan träffade vill vi se, liksom obduktionsprotokollen.
 4. Dessutom vill vi ha förhör med de som uttalat sig i media som genomgående flyttar fokus med koncentrationen på vakten. Inte sonen! Detta skall ske med hjälp av en lögndetektor för att försäkra oss om att vi inte har en f.d. statsministers son till mördare gåendes ute i det fria. Om så vore fallet, då har Reinfeldts och många andra begått grova brott där man försvarar gärningsmannen/mördaren (Reinfeldts son) till förmån för offret, den skjutne skyddsvakten.
 5. Är det sant att du Fredrik Reinfeldt sitter med i the committee of 300? För sitta med där måste man ha minst 1 MILJARD Dollar! Hur har du fått tag i dessa pengar? Även Carl Bildt sitter med sedan många år och han bör också förklara sig HUR var han fått sin/sina MILJARDER Dollar ifrån?
 6. Till alla läsare: Fyll på din frågelista eftersom det är mycket som man dolt här. Dåvarande SÄPO chefen Thornberg borde också höras.
  Tänk vad tystnad måste ha betalat sig bra speciellt om man senare blir utnämnd till Rikspolischef!
  Och vilken Rikspolischef vi än får så är denne 100 %  kontrolleras av politikerna. Passar det inte de, då är det adjö.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/21qvGy/vakten-tog-sitt-liv-pa-toaletten

https://www.expressen.se/nyheter/reinfeldt-om-sorgen-efter-sjalvmordet/

Ps. Det finns mycket mer men en del är borttaget! T.ex. om ett uttalande från en Kommissarie där anledningen till självmordet kan bero på ekonomiska problem!!! Sök och ni/vi skola finna vad våra politiker är för ena. Ds.”

En tanke kring ”Vem avlossade skottet i Sagerska palatset?

 1. När jag läste om hur Säpochefen Thornberg strax efter denna händelse blev utnämnd till rikspolischef, så drar jag mig till minnes hur etiska rådet snabbt utlyste gravfrid över Estonia, två aktiva präster blev sedan utnämnda till biskopar, Lennart Koskinen och Caroline Krook om jag minns rätt. Att vara makten behjälplig är mycket lönsamt. Löften om bärgning bröts rekordsnabbt, förmodligen för att dölja den verkliga haveriorsaken.
  Här gick det fort, året efter förlisningen var Lag 1995:732 på plats.

Kommentarer är stängda.