Nu måste kritiska röster stoppas

Kalle Hellberg har fått sin hälsoblogg bannad av plattformen (Youtube?).
Så han ber oss sprida denna länk, så han kan kringgå ”straffet”. För nästa gång kan det vara Du som råkar ut för censur.

http://maxicom.se/Haelsa-o-Politik.htm

———————————————————————————————————

Kalle Hellberg är en av många kritiska röster som nu stoppas, numera pensionär, debattör och delägare till Maxicom AB, numera i form av ett ”hobbyföretag” med kommunikationselektronik.
Att tidigt varna för risker med den nya tekniken och makthavares vaccin hysteri gör honom impopulär och utsatt, när han skriver om Hälsa&Politik. Därför skall han tystas.

Jag har tidigare citerat hans gedigna sammanställning om islams bravader, som punkterade det av politiker omtyckta epitet ”Islam – fredens religion”
https://word.harrietsblogg.se/2021/10/17/islam-fredens-religion/

Ur hans rika produktion väljer jag en omfattande sammanställning av alla krafter i världen som inte vill oss väl. Artikeln publicerades på Yrsa Häggströms blogg ”Bakom Kulisserna” för ett par år sedan och är än mer aktuell i dag.

Han kommer direkt fram till grundorsaken till världens orättvisor, i stället för att bara räkna upp symptomen som alltför många debattörer gör. Det finns en dold rädsla att nå fram till våra makthavares uppdragsgivare, västs oligarki med alla BIG bröder som beställare, nationens politiker är verkställare och media deras budskapsförmedlare. Där skam och rädsla är effektiva indoktrineringsmedel. Därför uppskattar jag Hellbergs ambition att nå direkt till grundorsaken, med sin fråga:

Artikeln är lång, faktafylld och uppdelad i olika delar och han besvarar sin egen fråga ”Vem har makten?”

Det är bara att följa pengarna till världens elitklubbar, som styr både politiker och media, som i sin tur styr folket.

Ett exempel:

Round Table:s planer
Bild från artikeln.

Hur viktiga måste inte dessa herrar känna sig som orättfärdigt har tagit världens öde i sina händer?

Dessa sammansvetsade bröder har tystat folkets röst för länge sedan. Därför måste deras kritiker stoppas. Begränsning av yttrandefrihet, spion-och terrorlag med vidsträckt tolkning, böter för förtal och hets mot folkgrupp. Minoriteter är dock undantagna, när det gäller HMF, eftersom de måste belönas för sitt söndringskapital. EU slår till med Sanningsministeriet efter Orwells modell 1984.

”…..I dessa direktörers värld är ett maximalt utnyttjande av människor (slavarbete) nödvändigt. Arbetare skall med kort varsel kunna skickas till platser där de för tillfället behövs (det kallas för den enskildes ”frihet” att få jobba var man vill). Motsträviga människor avväpnas lätt genom att arbetslösheten planeras till en hög nivå i alla EU-nationer, samtidigt som de flesta sociala skyddsramar raseras…..”