Islam-fredens religion???

Men hur ser verkligheten ut när det gäller muslimers härjningar på Jorden?  

Systemmedia har satt i system att dölja hemvist på brottslingar och terrorister från utomeuropiska länder. I går var DN sin vana trogen och lyfte fram att pilbågsmannen i Norge hade psykiska problem och inte kunde klassas som terrorist och att den somaliske invandraren som knivhögg parlamentsledamoten David Amess till döds i Storbritannien, bara var en ”person”. Vi får själva lista ut att han kunde gå, hålla i en kniv och skrika Allahu Akbar. För I nyliberalismens globala nit är alla lika och då måste terrorns avsändare döljas till varje pris.

Vart är vi på väg? Är en fråga som Kalle Hellberg har riktat till samtliga riksdagsmän. Historielösa som de är får de här en bilaga med genomgång av muslimers terror och härjningar på jorden från Muhammeds tid till nutidens terrordåd, som politiker helst vill sopa under mattan.

Att historien är fylld av krig, terror , motsättningar är tydligen en del av mänsklighetens historia, där strävan efter makt och rikedom är drivmedlet i förklädnad av religiösa motsättningar, etnisk tillhörighet, kungars stormaktsambitioner, klankrig hos makthavare genom tidevarven. Överlevnad för dagen, med föda, vatten och boplatser kan ligga bakom samt den starkares jakt på naturtillgångar, med rovdrift, exploatering i fattiga länder.

Jag tänker på hur Amerikas indianer utrotades av den vite mannens jakt på landområden, kanske är det dags för västerlandet att nu utrotas av islam:s terrorister och genom pågående islamisering tack vare politikers globala medlöperi?

Migrationen från muslimska länder är mer ett resultat av jakten på ett bättre liv, som möjliggörs genom alla konventioner med FN i spetsen, än av förföljelse, krig och terror. Målet för globalistmaffian är att söndra, splittra nationalstaten och då är migranter från dysfunktionella länder det perfekta medlet för att nå fram till världsherravälde.

Listan på islamisters terrordåd är mycket lång, men att bara skriva islams många dåd får inte hjärnan att på riktigt förstå islams erövrings krig med bestialiskt dödande av kristna, judar och otrogna. Därför återger jag hela listan, från Muhammeds tid till 2011. Därefter hänvisas till aktuell länk.

Muhammeds terror och dagens i Europa verkar inte finnas i minnet hos riksdagens ledamöter, eftersom det enligt postmodernismen inte finns någon sanning, allt är relativt. Fakta har ersatts av främlingsfientlighet och rasism mot islamister, även om kalashnikoven ryker och blodet flödar från otrogna, som befinner sig på fel tid och plats. När knarkkonkurrenter blir offer då verkar Koranens hatiska suror få vila, om det inte är shia och sunnimuslimer som ryker ihop.

Att scrolla listan med ev. stopp gör att terrordåden från ”fredens religion” får bättre fäste i hjärnan.

Muḥammad (arabiska, ’den högt prisade’), född cirka 570, död 8 juni 632, ”Guds budbärare”, islams profet.

Bildresultat för profeten muhammed
Bildkälla: Youtube. Den svarta stenen Kaba i Mekka, som en sann muslim bör besöka en gång under sitt liv och enligt ritualen gå runt den 7 ggr och helst kyssa den eller röra vid den. Många pilgrimer har förlorat sina liv i trängseln runt Kaba. https://sv.wikipedia.org/wiki/Den_svarta_stenen

————————————————————————————–

Sammanställning av Kalle Hellberg:

Muslimskt dödande… Mohammed Anis Jihad under omkring  1.400 år  

Islam grundades av den mycket sinnesförvirrade mannen Muhammed, född c:a år 570, som påstod  sig höra Guds ord genom ärkeängeln Gabriel på berget Hira i närheten av Mecka. Om det var efter  intag av vissa svampar eller inhalering av andra narkotiska substanser framgår inte.  

Muhammeds roll som profet var från första början politiskt färgad. Han ville förvandla samhället genom våld och terror. För att göra detta måste han antingen övertala de mäktiga i samhället eller själv ta  deras plats genom väpnad terror.  

Eftersom många inte var intresserade av vad Muhammed svamlade om så beslöt han, efter att ha  samlat på sig många anhängare, att använda våld – och våldet har aldrig försvunnit ur islam.  

Underlaget är hämtat från flera dokument på Internet, bl a följande:  

https://madrasaoftime.wordpress.com/tag/jihad/

http://www.pi-news.net/  

http://www.contra.nu/c055prov.html  

OBS! Listan nedan omfattar inte massmord av Mohammedanister som dödar  Mohammedanister. Listan visar endast incidenter med minst tio döda. 

_____  

År 632: Muhammed dör. Islam har underkuvat och härjat, med krig och aggression under  Muhammeds livstid över stor del av den arabiska halvön. Den stora fienden är nu judar och kristna.  Även efter Muhammeds död, fortsätter Jihad att omvandla hela medelhavsområdet i över 1300 år till  en arena av permanent krig, blodbad och död.  

633: Muslimska araber under ledning av Khalid ibn al-Walid attackerade och erövrade fästningen Al Hirah. Slaget vid Zumail, den islamiska armén slaktade hela den arabisk-kristna armén.  

634: RAID på Caesarea (GASA), runt 4 000 kristna, judiska och samaritiska jordbrukare mördas.  

635: Muslimska armén erövrar Damaskus, huvudstad i bysantinska kristna kungariket Syrien. Stad  och land rånas och bränns, invånarna dödas eller förslavas. Nu börjar påtvingad Islamisering. Detta  innebär att icke-muslimer måste betala skatt och är berövade alla rättigheter och skydd. Endast de  som samarbetar, slipper.  

636: Slaget vid Yarmouk (dagens Jordan): Bysantinska kristna armén besegras av muslimer. Slutet  på kristet styre i Syrien och Palestina. Slaget vid Al-Qadisiyyah: erövringen av Mesopotamien och den  sasanidiska huvudstaden Ctesiphon. Omedelbart efter segern börjar omfattande plundring. Kalifen  Umar beställde erövringen som ett mått på påtvingad Islamisering, stora biblioteket Madâin (jämförbar  med Alexandriabiblioteket) brännskadades, och senare försökte man förstöra alla gamla skrifter.  

637: En Muslimsk armé erövrade Jerusalem som hör till det kristna bysantinska riket. Kyrkor och  synagogor blir plundrade eller raserade, manliga invånare dödas, kvinnor och barn våldtas och  förslavas. Präster korsfästas. Muslimska trupper erövrar och förstör staden Ktesifon och Ctesiphon,  som är beläget ca 35 km sydost om Bagdad och var säte för Christian Church of Persia före  invasionen av Islam. 

639: Utrotning av icke-muslimska samfundens Nikiu i Egypten, Al-Bahnsa, Faiyum och Abwait.  

640: Erövring och plundringen av Kairo. Nästan hela den manliga befolkningen är massakrerade,  kvinnor och barn våldtas och förslavas. Gamla biblioteket i Kairo går upp i lågor. Farma Bysantinska  fästningen intas av Useifa ibn Wala.  

641: Fästningen av Pelusium intas. Det militära lägret Babylon förstörs.  

642: Seger över perserna på Nihawand. Slakten vid Hamadan (Ekbetana) mot Sasanidernas rike.  Stora delar av dagens Iran faller för de muslimska erövrarna. Den magnifika Ekbetana, förmodligen  äldsta staden i världen, blir nästan helt förstörd. Oersättlig konst och kulturella skatter försvinner.  Erövringen av staden DVI. Befolkningen utplånades helt. En Muslimsk armé erövrade och förstörde  det kristna bysantinska Alexandria, kristna Egyptens huvudstad. Redan under de första månaderna,  hundratusentals kristna mördas, miljoner förslavas. Biblioteket i Alexandria, juvelen i den antika  världen (återställd efter oavsiktlig eld under den romerska utvidgningen) förstörs nu systematiskt och avsiktligt. Mer än 4000 år av skriftlig historia, tidigare vetenskap och poesi gå upp i lågor. En våg av  islamiska invasionen når också den dagens Libyen, bysantinska staden Pentapolis erövras.  

643: Tripoli förstörs.  

645: Muslimska armén erövrar kristna Barka i Nordafrika (Libyen). De förstörde fullständigt den antika  grekisk-romerska staden, invånarna tvingas in i slaveri.  

649: Erövrar Istachr, förstörde Sassaniddynastin.  

650: Invaderades de sista områdena i kungariket Armenien. Majoriteten av invånarna dödas.  

652: Är tillbaka med en attack av muslimska pirater (Corsaren) på ön Sicilien. Kustbyarna är i ruiner.  Många invånare dödas eller förslavas.  

653: Efter ett kaos av Zoroasterna i religiösa centrum Estakhr, dödas ca 40.000 människor av  muslimska trupper.  

667: Fler attacker av muslimska pirater (Corsaren) på ön Sicilien är ordningen för dagen, men vände  tillbaka. Kustbyar och kyrkor måste säkras mer. Men invånare kidnappas igen.  

670: Muslimska trupper invaderade halvön av Cyzicus.  

673: Rhodos erövras av den muslimska armén.  

674: Muslimska attacken mot Konstantinopel (huvudstad i det kristna bysantinska riket och placerad  av Christian Emperor) slås tillbaka. På reträtten raserar den islamiska armén länderna öster om  Bosporen, invånarna deporterades till slaveri.  

700: Den italienska ön Pantelleria erövras av muslimer och invånarna förslavas. Ön blir ett muslimskt piratnäste.  

703: Attack mot Syrakusa.  

708: Sicilien är tillfälligt erövrad av muslimerna under mest allvarliga förluster och förödelse. Den muslimska hären som erövrade det kristna norra Afrika nådde Atlantkusten. På sin frammarsch blev  alla städer i norra Afrika plundrade och brända. Mer än 50% av alla invånare i Nordafrika är döda i  slutet av kampanjen. Miljoner är våldtagna, torterade och förslavade.  

710: Efter att den sista kristna staden i norra Afrika intagits är hela tidigare kristna Nordafrika Islamsk.  Nästan alla av de 400 kristna stiften i Nordafrika är borta. Norra Afrika var en gång blomstrande  kristen värld som lett till betydande teologer i kristna antiken, E.g. Tertullian, Cyprianus, Athanasius  och Augustinus.  

711: Muslimska arméer tar sig över Gibraltar sund och invaderar Europa. Början av erövringen av  Iberiska halvön sker (nu Spanien och Portugal). Grundläggande påtvingad Islamisering i de erövrade områdena börjar omedelbart. Huvudskatter är högre och kroppsagan är hårdare än någon annanstans  under tvångsinförande av Islam. Qutaiba ibn Muslim börjar på uppdrag av umayyadiska härskare i  Khorasan, att erövra Transoxiana. Han erövrade de stora städerna Samarkand och Buchara, som blir  helt plundrade och nästan avfolkade. Även Khwarezm och Ferganadalen blir utsatta för plundring.  Förekomsten av muslimer under ledning av Muhammad Kassims 711 i Kabul. Den befintliga basilikan  Santa Maria på Tempelberget invigs till al-Aqsa-moskén av Abd el-Wahd. Idag, är denna moské  ansedd som den tredje största i Islam eftersom Muhammad bad där under sin ”himmelska resa”, även  om han är begravd på denna tid redan 79 år innan, i Medina. Denna magnifika kyrka hade en gång  byggts av kejsare Justinianus (527-565). För Islam innebär konvertering av en berömd kyrka också  alltid en vinst över kristendomen. Och bildandet av en legend i denna ideologi är viktigare än  historiska fakta.  

712: Muslimska erövrare når gränserna för Kina och Indien. Bakom dem står alla erövrade territorier i  lågor, araberna gör första plundringståg till Sindh. Flöden av slavar når marknaderna i Mellanöstern.  Musa erövrade städerna Sevilla och Mérida med en styrka på ca 18 000 soldater. Muslimska trupper  erövrar och plundrar också staden Salamanca, som är obebodd sedan länge. Den muslimska  erövringen och påtvingad islamisering i södra Spanien är avslutad. De norra afrikanska  slavmarknaderna exploderar av Europeiska slavar.  

713: Muslimer erövrade och plundrade Barcelona, korsade Pyrenéerna och invaderar området som är  dagens Frankrike. Cirka nittio år efter Muhammeds död och ca 380 år av muslimska arméer (snarare  än muslimska missionärer!)står muslimska härar i kristna Frankerna (i dag: Frankrike), före starten av de kristna korstågen.  

717: Den muslimska attacken mot Konstantinopel (huvudstad av det kristna bysantinska riket och  läget för kristet kejsardöme) utsätts för ett anfall som blockeras. På reträtten raserar den islamiska armén länderna öster om Bosporen, invånarna deporterades till slaveri.  

720: Invaderar muslimerna södra Frankrike, erövrar Narbonne och belägrar Toulouse.  Anledning: slavjakt. Ett annat landningsförsök gjorde muslimska trupper på Sicilien.  

723: Slaget mot frankiska styrkor vid tours och Poitiers (i dag: Frankrike), den frankiska armén segrar  över en muslimsk armé. Muslimerna kastas tillbaka bortom Pyrenéerna, men stora delar av den  Iberiska halvön hålls i deras ägo.  

725: Plundring av Autun.  

728-734: Kontinuerliga attacker mot Syrakusa.  

731: Militär paus bland islamiska arméer i södra Frankrike. Från Dijon Sens nära Loire, och Langres  och Luxeuil, i själva verket faller hela Frankrike söder om Loire i arméernas händer.  

732: Misslyckade plundringar av rika kloster och nederlag i slaget vid tours och Poitiers. Ändå de  muslimska erövrarna skövlade och plundrade landsbygden. På reträtten kan de leda tusentals fångar  till slaveri.  

735: Muslimer attackerar Frankrike igen med starka arméer. De gör inga erövringar, men en massa  slavtagande lyckas.  

737: Erövringen av Avignon.  

751: Slaget vid Talas, en muslimsk arabisk armé besegrade den kinesiska armén med 200.000 män  för första gången.  

781: Vid plundringen av Efesos, ca 7000 greker fångas och deporteras.  

810: Islamiska trupper ockuperade Corsica och använder det från nu som bas för attacker mot  Frankrikes södra kust.  

813: Nice är plundrad. 

818: Emir Håkan I. slog ner ett uppror, 300 aristokrater korsfästs, 20.000 människor fördrivits.  828: Invånarna på ön Ägina i korintiska ögruppen blir förslavade eller mördade.  829: Arabiska muslimska trupper förstör från Cent till Cellae i Italien.  

831: Muslimska trupper erövrar sicilianska staden Palermo. 67.000 – 70.000 invånare dödas.  832: Muslimska enheter gör räder och plundring i Marseille.  

835: Från Sicilien flyttade muslimerna till fastlandet och krossade Calabria.  

838: Islamiska trupper återigen invaderar södra Frankrike och Rhône-dalen. Plundrade staden  Amorium: kalifen al-Mu Bagdad mördade 4.000 invånare, ytterligare 6.000 avrättades efter ett  fängelseupplopp.  

840: Hösten: Taranto och Bari i händerna på muslimska inkräktare. Båda städerna är allvarligt  plundrade. Tusentals till slaveri.  

840-847: The Benevento under Frankish skydd upptas av islamiska angriparna.  841: Brindisi nedgångar efter hårda strider blir i händerna på muslimska invaderare.  841: Capua är förstört efter en kort belägring och plundrat.  

843: Muslimska trupper erövrar och plundrar sicilianska staden Messina. Arabiskt erövringsförsök på  Rom misslyckas. Det omgivande området av staden plundras, befolkningen är förslavas.  

844: Erövringen av den sicilianska staden Modica.  

848: I augusti blir staden Ragusa på Sicilien plundrad av araberna och förstörd, trots det faktum att invånarna hade gjort fred med araberna och lämnade stan till dem (enligt Ibn al-Athir).  

848: Muslimenheter gjorde räder och plundring i Marseille, omgivningen är kraftigt förkrossad.  Invånarna i Ragusa västra staden är anknutet först, men plundrades och förstördes sedan av  muslimerna.  

851-852: Det befriade Benvent blir än en gång ockuperat av muslimerna. Ockupationsstyrkorna  tillfoga ett blodbad bland befolkningen.  

855: Alla kristna i staden Homs i Syrien kommer att utvisas eller avrättades, förstörelse av alla kyrkor. 

856: Arabiska inkräktare attackerade och förstörde katedralen Canossa i Apulien. Staden plundras.  

859: Muslimska trupper gjorde räder och plundrade igen i södra Frankrike. Erövring av den italienska  staden Enna.  

860: Erövring av Pamplona.  

861: Erövring av Ascoli.  

866: Muslimsk militär övertar alla kloster i Wadi Natrun.  

868: Araberna erövrar staden Ragusas på Sicilien permanent.  

870: Araberna erövrar ön Malta och förstör den nästan 700 år obrutna befintliga kristna kulturen.  878: Muslimska trupper erövrar och plundrar den sicilianska staden Syrakusa.  879: Muslimska saracenerna förstör Numistro i provinsen Potenza. 

880: Muslimska trupper erövrar och plundrar Nice.  

882: Muslimska inkräktare bygger en bas vid mynningen av Garigliano mellan Neapel och Rom, från  vilken de attackerade Sabinia i Lazio och Kampanien.  

884: Rametta erövras, förstörde klostret Monte Cassino nära Rom, Syrakusa fångad i nionde  belägringen – mord på tusentals.  

888: Muslimska soldater upprätta ett nytt brohuvud, bland de spanska morerna i Provence med  Fraxinet. Därifrån sker plundring i väst fram till efter Arles (huvudstaden av Kungarike av Burgundy), samt längs Rhone floden Avignon och Vienne (nära Lyon) Grenoble.  

900: Erövringskrig i staden Catania.  

901: Slakt av tusentals kristna i Sevilla och det omgivande området.  

902: Muslimska trupper erövrade och plundrade den sicilianska staden Taormina.  

903: Efter avskedandet av Thessaloniki förflyttades 20 000 kristna av arabiska muslimska  stamhövdingar.  

911: Biskop i Narbonne kan inte fly, eftersom muslimer har ockuperat alppassen i Frankrike till Rom.  

918: Muslimska trupper erövrade och plundrade Sicilien från närliggande fastlandet Reggio i  Kalabrien .  

920: Muslimer kom från Spanien över Pyrenéerna, härjade fritt i Gascogne och hotade Toulouse.  Predation i Pamplona av muslimer.  

934: Muslimer attackerade, rånade och brände Genua och La Spezia.  

935: Igen attackerade muslimer Genua och La Spezia, plundrade och brände.  936: Genua erövrades och plundrades.  

937: Muslimsk ilska på Palmsöndagen år 937 i Jerusalem, plundrade och förstörde kyrkan i Golgata.  939: Muslimska horder i norr, Geneva erövrat, avancerade upp till schweiziska alppassen.  

942: Muslimska trupper marscherade genom sydöstra Frankrike, brände och dödade och avancerade  därefter till övre Italien.  

942: Nice är invaderat av muslimer som rånade och brände.  

952-960: Start från alppassen, muslimska soldater erövrar under nästan 8 år Schweiz. Plundrar och  förstör Valais, delar av Graubünden och östra Schweiz under de följande åren. Mellan 952 och 960,  dominerar araberna stora områden i söder och väster om Schweiz inklusive den stora St. efter slaget  vid Orbe Bernhard pass och Gallen, avancerar till nordost också St., i sydost till Pontresina.  

942 965: Muslimska soldater erövrar duchyen Savoyen.  

906-972: Muslimska soldater erövrar Provence.  

964: Muslimska trupper erövrar och plundrar Sicilien från Rometta, liggande på fastlandet.  

979-988: Sebük Judith förklarar ”Heliga” kriget mot den hinduiska Schahis, deras kung Djaypal (965- 1001) besegrade han 979 och 988. Alla fästningar i Afghanistan till indiska gränsen hamnar i handen  på hans muslimska krigare.  

985: Erövringen av Barcelona. 

987: Erövringen av Coimbra.  

997: Santiago de Compostela är utplånat.  

997-1029: Mahmud av Ghazni utför ensam 17 kampanjer mot Indien.  

1001: Anti-kristna pogromer i Bagdad.  

1002: Bari intas igen av araber och förstörs.  

1002: Genua erövrades och plundrades av araberna.  

1004: Pisa erövrades och plundrades av araberna.  

1009: Kalifen al-Hakim beställde den systematiska förstörelsen av alla kristna helgedomar i  Jerusalem. Heliga gravens kyrka förstörs.  

1010: Mahmud av Ghazni invaderar staden Multan, utövar ett blodbad bland befolkningen och fångar  linjalen Daud.  

1011: Mahmud förstörde den indiska staden Thaneswar i Delhi.  

1018: Mahmud förstörde den indiska staden Kanajauj. Han erövrar staden Mathura, dödade 50.000  människor och förslavade resten.  

1024: Mahmud erövrade Indiska staden Somnath och förstörde det heliga templet Shiva Lingam,  delar av templet togs med, plundrade Tempelskatten i Ghazni, 50 000 fångade hinduer prydde  kvadreratemplet.  

1033: Muslimer massakrerar 6.000 judar i Fez.  

1055: De turkiska seldjukerna erövrar Bagdad.  

1057: Tughrilbeg sänker staden Balad vid floden Tigris. Malatya erövrade.  

1066: Mord på 3 000 judar i Granada.  

1070: Seljuks, ett nomadiskt folk från Centralasien, som själv hade konverterat i det tionde  århundradet e. Kr. till Islam vinner kontroll över Jerusalem. Den fredliga kristna vallfärden till de heliga  platserna hindras alltmer, mord och förslavning sker.  

1071: Slakten vid Manzikert – kristna bysantinska armén blir utplånad av den muslimska armén.  Kärnområdet för det kristna bysantinska riket (mindre Asien) erövras av muslimska Seljuksen.  

1077: Muslimska seldjukerna erövrar Jerusalem och massakrerar 3000 personer. Förstörelsen av  Ghana (Sudan) sker.  

1086: Slaget av Zallaqa – Almoravid linjalen Yusuf ibn Tashfin marscherar till Andalusien, för att  hjälpa andra muslimska invaderare i Andalusien i deras Jihad mot icke-muslimer. I kampen mot kung  Alfonso VI av Kastilien den 23 oktober dog 59,500 soldater enbart under Kastiliern. Tashfin hade  24.000 personer. Slagfältet var Zallaqa, betyder halt underlag, på grund av den enorma mängden  spillt blod flera gånger.  

1099: Efter nästan 470 år av militär expansion och aggression från Islam, de kristna korstågen börjar sin motreaktion.  

1100: The Kanem området öster om Tchadsjön erövras.  

1137: Erövringen av Adana i Kilikien.  

1144: Tar Edessa. 6,000 avrättningar, 10.000 unga män förslavade. 

1153: Komplett förstörelse av staden Tikrit/Irak.  

1171: Alla invånare i området runt Malatya förslavade.  

1187: Erövrade det kristna kungariket Jerusalem från Sultan Saladin.  

 1193: Mohammed Anis allmänna härer Aybak erövrade den indiska staden Anahilwar Patan, dödar  50.000 människor och förslavar 20,000, förstörelse av staden Nalanda.  

1197: Förstörelse av den indiska staden Bihar.  

1202: Aybak intar den indiska staden Kalinjar och 50.000 invånare förslavades.  

1206: Sultanaten av Delhi. General Qutb-ud-Din tar makten i landet Indus efter mordet på linjalen  Aybak och grundade den så kallade slavdynastin (1206-1290) hela landet är med våld Islamiserad.  

1232: Judarna i Marrakech massakreras.  

1247: Staden Tiberias förstörs av Baibars al-Bunduqdari.  

1261: Muslimer erövrar Mosul.  

1264: I Kairo straffas judar och kristna med döden genom eld, genom stora summor lösen kan vissa  överleva. Tortyr, många icke-muslimer dör.  

1266: Baibars trupper dödade 22.000 personer i SIS (Kozan), invånare i städerna i Adana, Ayas och  Tarsus, många bortförda som slavar.  

1268: Baibars al-Bunduqdari erövrade Antiochia. Majoriteten av medborgarna mördades, resten  förslavades.  

1273: Syriska muslimer från ANTEP (Gaziantep) och al-Bira (Birecik) invaderade området i  Campagna i Övre Eufrat och förde bort en stor del av befolkningen.  

1275: Baibar och hans trupper utförde massaker, Mopsuestia bränns ner helt och befolkningen  utplånades av de muslimska trupperna. Predation av SIS utfördes av muslimska trupper.  

1285: Muslimerna invaderade staden Erbil och dödade och förde bort en stor del av befolkningen.  

1286: 4 000 muslimer rider och plundrar och attackerade de omgivande byarna till Mosul och sedan  plundrade Mosul. Attackerna är riktade mot judar och kristna.  

1291: Tunnland faller i händerna på muslimerna. Slaktade majoriteten i Einwohnerwird.  1296: Tabriz invaderas, alla kyrkor förstördes.  

1313: Erövrade staden Magnesia på Sipylos (i dag Manisa).  

1326: Sultan Orhan Jag erövrar staden Brussa (Bursa idag).  

1357: Muslimer erövrar staden Gallipoli. Det blir en storskalig vidarebosättning av muslimer från  Anatolien.  

1361: Adrianopel (Edirne) erövrades. Åven Orissa erövrades.  

1364: Osmanska trupper invaderar Plovdiv och bytte namn på staden Filibe.  1375: Osmanerna erövrar staden Niš.  

1386: Erövrade Sofia. 

1389: Striden om Kosovo. En kristen armé av serber, bosnier och bulgarerna pryglades av den  muslimska armén. På Balkan är muslimska vasaller.  

1398: Timur utför en massaker i Delhi och förstörde nästan hela staden. slaktade 100 000 hinduer.  1400: I Aleppo, alla judiska män dödas av Tamerlane, kvinnorna blir slavar.  

1413: Osmanerna erövrar staden Scala Nova (Kusadasi/Turkiet).  

1427: Muslimska soldater erövrar Krusevac.  

1429: 3 000 Malteser förslavade.  

1430: Stormade Thessaloniki.  

1453: Erövringen av Konstantinopel (i dag: Istanbul), center av det bysantinska riket och den  ortodoxa kyrkan. Kristna kejsaren Constantine XI Palaiologos faller vid försvaret av staden. Detta är i  slutet av det kristna bysantinska riket. Staden plundrades tre dagar och nätter. I varje gata finns  ofattbar skräck. Mord, tortyr, stympning och våldtäkt är ordningen för dagen. Sultan Mehmed II kan  utföra halshuggning offentligt av hela bysantinska adeln tillsammans med sina familjer. Tiotusentals  civila slutar som slavar i muslimska slavmarknader. 

1465: Mordet på alla judar i Fez.  

1470: Erövrade Negroponte på Euböa.  

1478: Krim är invaderat av muslimska trupper.  

1479: Osmanska trupper erövrar den venetianska ön Evia efter hårda strider. En stor del av  befolkningen är massakrerade, överlevande såldes till slaveri.  

1480/81: Muslimska armén erövrar Otranto i Italien. Staden blir återtagen av en kristen här 1481 och  då avslöjades våldet de muslimska erövrarna utfört. 17.000 människor hade slaktats.  

1492: Efter att spanjorerna hade erövrat det sista muslimska riket i Västeuropa 1492, Granada, flydde Moriscos i Maghreb och bosatte sig i Spanien. Tillsammans med lokala araberna och morerna, och  deras stora flottor, startade de från sin bas i Nordafrika under tiden när Corsairs permanent krigar mot  kristna Europa, framför allt mot deras frakt- och kustområden. Razzior av muslimska Corsairsna  skedde under de nästa fyra århundradena vid stranden av Flandern, Danmark, Irland och även Island,  där de förde bort människor från kuststäder och byar och sålde som slavar. Kusterna i Italien, Spanien och Portugal var mest frekventerade mål för slavrazzior.  

1499-1503: Turkiska enheter invaderar norra Italien, Friuli och hotar även Vicenza. Apuliens harbor  town of Otranto (över 100 km) sydost om Brindisi erövras och blev expanderat brohuvud för fler rån  och räder.  

1504: Soba (nära Khartoum) erövrades.  

1521: Muslimska armén erövrar Belgrad. Alla kyrkor förstörs eller omvandlas till moskéer. Präster är  spetsade och levande brända, män nedhugges, kvinnor och barn våldtas eller säljs som slavar.  

1526: Slaget vid Mohács – en kristen armé utplånas av den muslimska armén. Muslimska arméer  erövrar det mesta av Ungern och hotar Vienna. I Ungern har osmanerna med hittills okänt raseri dödat  200.000 kristna.  

1526: Osmanska trupper erövrar städerna Ragusa (Dubrovnik) och Szeged.  

1526-1530: Mughal:s kejsare Babur erövrade dem som kommer från området i nuvarande staterna  Uzbekistan och Afghanistan. I Delhi Sultanatet, som sträcker sig över stora delar av den Indiska subkontinenten till norr, Indiska Indus-Ganges slätten och städerna Delhi, Agra och Lahore fångade  denna muslimska härskare 100 till 150 miljoner människor.  

1529: Den första belägringen av Wien, utfördes av den muslimska armén, men misslyckades.  Städerna Komárno och Bratislava/Preßburg (Bratislava) sattes i lågor. Hela den omgivande bygden är  kraftigt förkrossad. Tusentals i muslimsk fångenskap och hamna på slavmarknader i Istanbul.  

1534: Invaderade med sammanlagt 84 galärer drabbade muslimska pirater med start på södra  västkusten i Italien i Reggio och norrut, genom Tyrrenska havet via Sperlonga för att sedan gå till  Istanbul med tusentals slavar och enorma erövringar.  

1537: Muslimska pirater erövrar venetianska ön Naxos, Tinos, KARPATHOS och Kasos, grekiska  Kythera.  

1541: Osmanska trupper erövrar staden Vác.  

1543: Muslimska Berbersspråktalande pirater belägrade och plundrade Székesfehérvár.  

1544 Chair ad-Din invaderar Italienska ön Ischia, tar 4000 gisslan (som kommer att släppas endast  mot lösen) och förslavade ytterligare 9.000 personer (nästan hela återstående populationen).  

1547: Turgut Reis härjar på Gozo (Malta).  

1551: Turgut Reis förslavade hela befolkningen på Maltesiska ön Gozo. De sålde 5.000-6.000  människor på libyska slavmarknader.  

1553: Turgut Reis gör en räd på Elba, belägrade Bonifacio på Korsika.  

1554: Muslimska pirater attackerade den italienska staden Vieste. Staden plundras, och det togs  7,000-10,000 slavar, som säljs på marknader i Istanbul.  

1555: Turgut Reis attacker Bastia, Corsica. Han förslavade 7000 människor som säljs på libyska  slavmarknader. Under reträtten lämnar de många kuststäder i lågor. Han anfaller den korsikanska  staden Bastia och fångar 6000 slavar.  

1558: Pirater från Berberkusten erövrar staden Ciutadella (Minorca). Förstör alla byggnader tar 4 000 slavar (som säljs i Istanbul) och slaktar hela övriga befolkningen i staden. Besättningen på ett spanskt  fort med en styrka av 5 000 män dödas.  

1563: Turgut Reis landar på kusten i provinsen Grenada (Spanien). Han erövrar och plundrar alla  kuststäder. Inklusive Almuñécar, där han gör 4 000 till slavar och har etablerat ett långt större antal  muslimer. Under de år som följde attackerar Baleren så ofta kyrkor att hela kusten så småningom  måste skyddas med vakttorn och soldater. Öarna i Formentera kommer att bli helt avfolkad genom  slaveri och massakrer.  

1565: Belägringen av Malta av en ottomansk armé började den 18 maj och varade till soldaterna  flyttar den 8 September 1565. Ön förstördes nästan fullständigt, fixturer till spillror, sköts och dödades  mer än 42 000 soldater och civila.  

1570: Mustafa Pasha landade på Cypern med 120 000 soldater.  

1571: Belägringen av staden Famagusta och sedan kapitulationen av kristna som beviljas fria strax  efter öppnandet av portarna, men förnekades löftet och alla kristna officerare och generaler är  omedelbart halshuggna eller torterade till döds, huden dras från kroppen på den levande guvernören  Marcantonio Bragadin, som hade undertecknat överlämnandet.  

1579: Falethan-muslimer förstör huvudstaden i Baduis Pakuwan, även Sunda Kelapa (Indonesien).  1588: Judar i Libyen är tvungna att konvertera till islam, de som inte konverterar blir dödade.  1591: Ahmed al-Mansur och hans trupper intar Timbuktu och tar flera tusen slavar till Marocko. 

1603: Förstörelse av Hambourg Steiermark utförs av ottomanerna.  

1605: Förstörelse av västra Steiermark utföres av ottomanerna.  

1658-1707: Expansion av södra Mughalimperiet och påtvingad Islamisering av erövrade territorier.  

1609-1616: England förlorade 466 handelsfartyg (mellan 15 000 och 40 000 personer) till muslimska  Berberspråktalande pirater. Besättningarna massakreras eller används i slaveri.  

1617-1625: Berberpiratattacker är ordningen för dagen. Angrepp sker i södra Portugal, södra och  östra Spanien, Balearerna, Island, Sardinien, Korsika, Elba, den italienska halvön (särskilt i Ligurien,  Toscana, Lazio, Campagnien, Kalabrien och Apulien) razzior och räder (inklusive våldtäkt och slaveri)  inträffa på Sicilien och Malta. Stora razzior i form av stora räder mot den Iberiska halvön. Städerna  Bouzas, Cangas och Moaña Darbo faller offer för Berberpiratattacker.  

1627: Island blir upprepade gånger plundrade av turkiska pirater och en majoritet av befolkningen tas som slavar, säljs till Berberkusten. De som motsätter sig detta, blir förda till en kyrka och brändes  levande därinne.  

1631: Murat Reis överfaller med hjälp av algeriska pirater och även reguljära osmanska trupper  Irland. Stormar kusten nära Baltimore (County Cork). De plundrar staden, nästan alla invånare i  Baltimore tas som slavar och säljs på slavmarknader utefter Berberkusten. Endast två vid liv  återvänder någonsin hem igen.  

1677-1680: Mer än 160 brittiska handelsfartyg (mellan 8 000 och 20 000 personer) kapas av  algeriska muslimska pirater, besättningen massakrerades eller förslavades.  

1678: Staden Chigirin erövras av Kara Mustafa.  

1683: Andra (misslyckade) belägringen av Wien och muslimska arméer hotar centrala Europa.  Omgivande landområden sätts i lågor av den osmanska armén. Alla byar är helt plundrade och  förslavade, förutom boende som hade flytt. Ottomanerna efterlämnar bara bränd jord.  

1700-1750: Mer än 20.000 europeiska fångar (inte slavar) inburas i Algeriska fängelser och väntar på  att köpas fria. Inte bara från Centraleuropa utan också danskar, tyskar, engelsmän, svenskar och  även islänningar.  

1756: Abdallah ash Schabrawi uppviglar muslimer vid Al-Azhar-universitetet mot koptiska kristna,  pogromer (förföljelse av folkgrupp) och plundring utförs.  

1770: Ledaren för det grekiska upproret på Kreta, Daskalogiannis, samtycker i fredssamtal 1770 till  att rädda livet på sina kamrater. Chanias Pasha sätter en fälla för honom emellertid, han hudflås  levande (verkställighet på 17 juni 1771 i Heraklion). Hans bror tvingas med i denna handling och  förlorar sitt sinne sedan.  

1785: Hundratals judar av Ali Gurzi Pasha i Libyen mördade.  

1821: Den cypriotiska ärkebiskopen av Kyprianos körs tillsammans med 470 framstående  grekcyprioterna till Nicosia på Cypern. Hundratals greker mördas på Kreta (Chania).  

1822: På öarna Kios och Psara, slaktar turkarna 50 000 greker och förslava mer 50,000.  1842-1846: Mord på 20 000 kristna assyrier utförs av turkar.  

1876: April uppror i Bulgarien. 15 000 – 60 000 döda, hundratusentals människor förslavas. 

1894-1896: Mord på 200.000 armeniska kristna utförs av den turkiska Sultan Abdul Hamid. 

1900: Dödade 96.000 jakobiter i Mardin i Mesopotamien. 

1903: I den iranska staden Yazd mördas 100 Baha’is.  

1907: I Casablanca, 30 judar mördade.  

1914-1923: Folkmordet på 300.000 till 730 000 greker utfördes av turkarna i regionen Nordturkiska  Pontos.  

1915-1918: Folkmordet på armenierna. Turkiets islamiska regering använder kaoset av 1: a  världskriget för att utrota de kristna armenierna. 1,5 – 2 miljoner armenier slaktas i dödsmarscher,  fångläger och i lokala massakrer. Dessutom 750.000 kristna assyrier i Irak mördas av turkarna.  

1922: Massakern i Izmir, 25.000 kristna (armenier och greker) mördas, 200,000 utvisas.  1929: Anti-judiska pogromer i Jerusalem och Hebron Safed.  

1933: Massakern i Simmele och Irak, turkarna dödar 3 000 kristna assyrier.  

1937: Under ett uppror i den turkiska provinsen ”Tunceli”, tidigare ”Dersin”, (”Dersin = resning”),  slaktar den turkiska regeringen 70.000 aleviter.  

1936: Anti-judisk pogromen i Bagdad och Basra (Irak).  

1941: 180 judar dödas i antisemitiska pogromer i Bagdad.  

1945: Pogromer med 10 mördade judar i Egypten och 140 i Tripoli.  

1947: Pogromer, 82 judar mördas i den jemenitiska staden Aden.  

1948: Bombarderar attacker mot den judiska befolkningen i Kairo, dödar 70 judar. Mordet på 44 judar  i Oujda städerna och Djerada i Marocko.  

1955: ”Istanbul pogrom” (plus Izmir och Ankara), 15 dödsfall, materiell skada för upp till 500 miljoner  US-dollar, utflyttning av cirka 100.000 greker från Turkiet.  

1955-2011: 56 år oberoende krig mot kristna i södra Sudan utfört av Mohammed Anis tabeller i norra  Sudan, som slaktar 2 miljoner civila i Södra Sudans fortsätter. Runt 1.400 år var söder jaktområde för arabiska slavjägare.  

1967: anti-judiska pogromer i Tunisien.  

1969: Folkvidrig annektering i västra Papua i Indonesien med efterföljande tvingade Islamisering och  allvarliga människorättsbrott mot ursprungsbefolkningen – och tolereras av FN byta namn på landet  Irian Jaya. Militära ”nöjen” dödar mer än 100.000 människor och de deltar aktivt i den olagliga  skogsavverkningen, som förstör livsmiljön för den inhemska befolkningen. En stor del av befolkningen  är i dag indonesiska omlokaliseringar. Papua Barat provinsen avskiljs från västra Papua 2003.  

1971: I oberoende strider i East Bengal 1971 dödades djuriskt ca. 500 000 hinduer med stöd av  Jamaat-e-Islami. Totalt slaktas tre miljoner människor av pakistanierna och 200.000 kvinnor våldtas.  

1974: 4 000 kristna cyprioter mördas, av Turkiets President Fahri Koroturk.  

1975: Nio dagar efter självständighetsförklaringen av den tidigare portugisiska kolonin Östtimor  invaderas landet av indonesiska invasionsstyrkor. Under 25 år slaktas omkring 23% av den mestadels  kristna befolkningen, 183,000 människor, våldtäkter är oräkneliga, liksom torterade, med våld  fängslade, eller sterilisering med våld. Andra uppskattningar anger ett totalt antal offer om 300.000  människor.  

1976: Palestinska och libanesiska muslimer mördar 600 kristna invånare i staden Damour i Libanon.  1983: I April, en muslimsk självmordsattack på US-ambassaden i Beirut, 63 döda. 

1983: Två självmordsbombare dödar i oktober i Beirut 299 av de multinationella styrkorna och  amerikanska soldater och 6 civila.  

1984: En bomb exploderade i september på US-ambassaden i Beirut, 24 personer dör.  

1988: I attacken av libyska agenter mot ett amerikansk plan dör 270 personer över den skotska  staden Lockerbie.  

1990 till idag: I Kashmir till idag är ca 10.000 hinduer mördade av ORC fundamentalister.  

1993: Hotellbrand i Sivas i Turkiet, 37 människor brändes ihjäl. Offren, som hade samlats för en  kulturfestival, blev dödade när en folkmassa av muslimska extremister satte eld på hotellet gruppen  vistades i.  

1998: 224 personer dödas genom angrepp på US-ambassaderna i Nairobi och Dar es Salaam. 500  kyrkor i Java(Indonesien) är satt i brand av muslimer, förstörde 800 bostäder och företag i Poso på  Sulawesi.  

2000: En självmordsattack på jagaren ”USS Cole”, 17 släktingar i US Navy dog i augusti.  

2001: (Här anges inte händelsen 9/11 i New York, eftersom det är helt outrett vem-vilka som låg  bakom)  

2002: Ca 50 beväpnade män får i teatern Doubrovka i Moskva 850 människor i sitt våld. 129 gisslan  dör vid stormningen av teatern.  

2004: Mohammedanska ”aktivister” dödar 191 människor i Madrid av tio bombexplosioner.  

2004: Under gisslandramat i Beslan och Ryssland i September 2004, tjetjenska terrorister ta mer än  1100 barn och vuxna i en skola i Norra Ossetien i deras våld. Tagande slutar efter tre dagar i en  tragedi – vid befrielsen av ryska styrkor, 331 gisslan dör enligt officiella uppgifter.  

2005: Självmordsbombare dödar 52 människor i London vid tre attacker i tunnelbanetåg och en på ett  företag  

2006: Sju bomber i lokaltåg dödade 207 människor i Mumbai (Bombay).  

2007: Muslimer raderar ut två byar i närheten av Mosul i Irak två attacker på yezidische  gemenskapen där cirka 500 människor omkommer.  

2008: Tio mördare går under fyra dagar i små grupper genom Mumbai, dödar, kidnappar, torterar och  lemlästar urskillningslöst, vilka de fånga kan. 174 dödsfall.  

2010: Självmordsbombare detonerar två bomber i Moskvas tunnelbana och dödar 40 medborgare.  

2011: En självmordsbombare utlöser en bomb på Moskvaflygplatsen Domodedovo och dödar 36  medborgare.  

Från år 2001 och fram till nutid rekommenderar jag läsaren att hämta mer information från  denna site:

http://www.thereligionofpeace.com/pages/site/the-list.aspx där det finns detaljerade  uppgifter år efter år, med vem som gjort vad mm.  

Klicka på valfritt år i vänstra spalten: ”List of Attacks”. 

Jämför detta med vad som beskrivs i svensk media!”

Bildresultat för Islams terrordåd
Bildkälla; petterssonsblogg.se. Nutida terrordåd i Allahs namn med Jihad

4 tankar kring ”Islam-fredens religion???

  1. Det man aldrig lärt sig kan man aldrig glömma- det finns väl ingen mer OBILDAD politikerkår är den svenska?

    1. Politikerna är marionetter för oligarkerna och frimureriet. Vilket givetvis inte undantar dem från ansvar för sitt förräderi. Det är inget som säger att de måste spela med i den antidemokratiska och nationsfientliga agendan, men det är enklast så.
      Kakistokrati, att låta de sämsta regera, är en beprövad socialistisk tendens. Och att fördumma folket, genom skolan, pseudodebatten och nedbrytande av normerna till förmån för den s k värdegrunden (som är starkt normativ men inte bärande på något vis, utan subversiv i moralnedbrytande syfte för att polarisera massorna horisontellt och göra dem följsamma vertikalt). Revolutionärer terroriserade intelligentian och fritänkare; det sågs i kommunistblocket och bortom, i kulturrevolutionens Kina och i Kambodja som slaktades av röda khmererna. Samma totalitära och fullkomligt hänsynslösa fördumning upprepar sig i Västerlandet nu.

      1. Tack för ”Kakistokrati” (en benämning jag inte kände till) och vad dess följder innebär!

Kommentarer är stängda.